içimi döktüm sadece

_violet_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
16
0
86
Tokat
Kızlar hepinize merhaba,

Benim 5 yıllık bir ilişkim vardı ve o artık beni sevmediğini söyleyerek ayrıldı.Ben çok zor zamanlar geçirdim gerçekten.Sıkıntılarım yüzünden okulumu bitiremedim ve hayal ettklerimi başaramadım ama inatla tutundum hayata ve şimdi iyiyim Allah'a şükür.

Çok büyük haksızlıklara uğradım beni çok incitti ama en kötüsü beni yok sayacağını söylemesi oldu ancak bu şekilde devam edebilirmiş hayatına.Benim hatam yokken onu hep sabırla beklemişken ve deli gibi severken bir de onun bana yolda karşılaşınca selam vermemesi,görmemezlikten gelmesi beni çok üzüyor.Beni yok sayıyor.Bu bir insana yapılacak en büyük haksızlık bence.

Ona o kadar emek vermiştim ben ve o beni hiç suçlamadı.Birden hayatımdan çıktı ve ondan haber alamadım bir yıldır.Karşılaştığımızda ise başını önüne indiriyor,bu çok kötü birşey.Benim beklediğim sadece bir selam.Onu bile yapamıyor.
Beni istemeyeni ben de istemiyorum ama üzülüyorum işte,elimde değilki!Beş yıldan sonra yabancı olmak ne acıymış...

cnm durup dururkenmi oldu bu ayrılık?? yani herşey yolunda giderken pat die seni sewmiorummu dedi??

Bir buçuk ay hiç aramadı.Ben onu çok merak ettim.Onun arkadaşlarında ulaştım ve onlarda eski sevgilimin ev arkadaşlarına ulaştılar ancak öyle iyi oldugu haberini aldım. Sabırla bekledim sadece ama onun sevgisine bağlılığına çok güveniyordum.Bir buçuk ay sonra annesini aradım ama telefona cevap veren olmadı.Beş dakika sonra ondan mesaj geldi,"Bitti,böyle olmasını istemezdim"diye

Bir buçuk ay hiç aramadı.Ben onu çok merak ettim.Onun arkadaşlarında ulaştım ve onlarda eski sevgilimin ev arkadaşlarına ulaştılar ancak öyle iyi oldugu haberini aldım. Sabırla bekledim sadece ama onun sevgisine bağlılığına çok güveniyordum.Bir buçuk ay sonra annesini aradım ama telefona cevap veren olmadı.Beş dakika sonra ondan mesaj geldi,"Bitti,böyle olmasını istemezdim"diye

cnm tamam anladımda yani bu aramayı kesmesi birdenmi oldu onu merak ettim.. yani bugün görüştünüz konuştnuz hiçbi sorun yoktu ama yarın birden aramamaya başldı bölemi oldu?? yoksa bi tartışmamı yaşadınızda aramayı kesti birden??

sevgisi bitti ve çekti gitti...anladığım bu...hayatına başkası girmiş olmalı...yoksa aniden pat diye bitirmezdi...

dua et ki evlenmeden başına gelmiş bu olay...evlendikten sonra başına gelseydi daha kötü olurdu...

sana selam vermesini neden istiyorsun ki...bırak vermesin....ben olsam bırak ondan selam beklemeyi yüzümü çevirir selam vermezdim selamını almazdım....

ondan umudunu kesip hayatına arkana bakmadan devam etmeni tavsiye ederim

Evet birden oldu.Doğum gunumde Seni seviyorum diye mesaj attı ama mesaj çok soğuktu .Ondan sonrada hiç aramadı zaten canım.

sevgisi bitti ve çekti gitti...anladığım bu...hayatına başkası girmiş olmalı...yoksa aniden pat diye bitirmezdi...

dua et ki evlenmeden başına gelmiş bu olay...evlendikten sonra başına gelseydi daha kötü olurdu...

sana selam vermesini neden istiyorsun ki...bırak vermesin....ben olsam bırak ondan selam beklemeyi yüzümü çevirir selam vermezdim selamını almazdım....

ondan umudunu kesip hayatına arkana bakmadan devam etmeni tavsiye ederim

Kesinlikle haklısın.Ben ondan umudumu çoktan kestim.Onu beklemekten yoruldum.Ama onun adı hep içimde kaldı.Hala şaşkınlığını yaşıyorum.Ondan selam bekliyorum çünkü biz birbirmizin en iyi dostuyduk ve en zor zamanlarımızda destekçiydik birbirmize.Ben bütün bunların kıymetli olduğunu düşünüyorum ve ondan biraz olsun saygı bekliyorum ama işte durum böyle olunca da kalbim kırılıyor.

Evet birden oldu.Doğum gunumde Seni seviyorum diye mesaj attı ama mesaj çok soğuktu .Ondan sonrada hiç aramadı zaten canım.

muhtemelen seninle birlikteyken birisi girdi hayatına. onunla ilişkisini sağlamlaştırınca da senden ayrıldı. bu çok zor bir durum anlayabiliyorum seni. hani tartışmalar olsa ve öyle bitse daha kısa sürede atlatırsın ama böyle hiç beklemediğin biranda bitince unutmak zor oluyordur.
başını önüne eğmesi bence ,sana yaptıklarından dolayı,utanmasından kaynaklıdır.

seni durupdururken aramayı bırakan bi adam için neden bukadar üzülme cnm yaa, boşwer gitsin:umursamaz: bide selam wermedi die üzülüosun, ben selam werse bile almazdım wala:umursamaz:
şuanda nişanlıyım,çokta mutlyum.. nişanlımdan önce hayatımda biri wardı tam 7 yılımı werdim ilk aşkımdı, we bana senin bu sewgilinin yaptığını yapardı ama bitti demezdi,sadece bugün arıosa 15 gün aramazdı tlf kapalı oluodu sonrada arıodu hiçbişe olmamış gibi(aman Allahım nası katlanmışım:sinifsinif: çocukluk işte böle mantıklı düşünemiosun) en son dedimkii eee yetti cnm hadi bakcan işine san sağ ben selametkaydirigubbakcemile4 we inanırmsın ondan ayrıldığım gece 7yıldır uyuyamadığım kadar huzurlu uyudum, kafamda acaba nerde nie armaıo die sorular yoktu çünkü..
sen yat kalk böle dua et açıkca bitti demiş, oyalamamış seni aptal yerine koymamış benimki gibi..
hiç üzülme,o yansın seni kaybettiğineopuyorumnanaktan

Kesinlikle haklısın.Ben ondan umudumu çoktan kestim.Onu beklemekten yoruldum.Ama onun adı hep içimde kaldı.Hala şaşkınlığını yaşıyorum.Ondan selam bekliyorum çünkü biz birbirmizin en iyi dostuyduk ve en zor zamanlarımızda destekçiydik birbirmize.Ben bütün bunların kıymetli olduğunu düşünüyorum ve ondan biraz olsun saygı bekliyorum ama işte durum böyle olunca da kalbim kırılıyor.

yapacak birşey yok ...değmezmiş deyip hayatına onsuz devam etmekten başka çaren yok....

artık bu aşkı aşmış olman lazımdı...ama sen hala onu bekliyorsun...zamanla aşamadığın için de profesyonel destek alman en iyi çözüm...

mutluluklar diliyorum...

Son düzenleme:
canım ya 7 yıl azda degil....onun selam vermesinin senin için b önemi olmaması lazım... onla yanı ortamı bile soluma derim....zamanla sevgisi bitmiş belli yada başka biri girmiş hayatına sana duzgu bi açıklama bile yapmamış...sen yoluna devam et ondan bişey bekleme bu saaten sonra istesende zaten hiçbişey olmaz...yani aşklara yelken aç

ah canım benim yha .üzülme dicem ama bilorumki mümkün olmuo.onca seneden emekten sonra bi slmı çok görüosa sana seni tamamen hayatından çıkarmış bi anlamın kalmamış demektir.sende düşünme artık onu güselim.geçmişe bakma.geleceğini düşün.umarım herşey senin için çok güsel olur :teselli:

Keşke onu düşünmemeyi başarabilsem.Ondan sonra çok şey anlamını yitirdi,benimle ciddi olduğunu söylerdi.Ailesiyle tanıştırdı.Eğer sevgi böyle zamanla tükenen,yok olan bir şeyse ne anlamı varki sevmenin sevilmenin.ınsan değişmek zorunda zamanla evet ama o herkes tarafından seilen çok saygılı biri insanlara karşı, bir tek bana böyle davranıyor.
O geri dönmek istese bile ben yapamam bu saatten sonra.Emin olduğum bir şey var o da sevilmediğim.Keşke düşünmesem bütün bunları.Geçmişe bu kadar takılıp kalmak iyi değilki.Hiçbirşeye yaramıyor.Psikolojij destek almadım ama galiba alsam iyi olacak:(
Cevaplarınız için teşekkürler hepinize

o kadar yıl yaşanmışlıklar var bir anda silip atamazsın tabiki birde sana birşey dememiş içinde kalnlar var bu yüzden atamamışsındır zamana bırak oyalnacakbirşeyler bul neler unutulmuyorki onuda unutursun sebebini söylemden bitirmeside tohafmış erkek işte hepsi odun

hepinize teşekkürler fikirleriniz ve desteğiniz için. kaydirigubbakcemile5 üzülmeyin benim için hayat normal akışında devam ediyor.Bazen ruhum daralıyo ama o da geçer inşallah.Psikolojik yardım da alacağım.Herkese sevgiler a.s.

üzerinden biraz zaman geçmesine izin ver sadece sonra bakıcaksınki senin için de hiç önemli olmayacak bu değersiz şahıs ..
kendine meşgaleler bul ..yalnız kalıp düşüncelere dalıcağın ortamlar oluşturma..
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Hayatta hiçbir şey insanın kendi sağlığından değerli değil!!hiçbir şey insanın sahip olduğu temel değerlerden daha önmeli değil!O yüzden bu kadar üzme kendini. O seni sevmiyorsa senin için de o bitmiştir!!!:dilcikar:
Belki senin için de onun için de böylesi daha hayırlıdır! Ve umarım karşına daha iyi birileri çıkar!:teselli:
Bence her şeyi zaman bırakmalısın!Zamanla unutursun!Evet aklının köşelerinden hiç çıkmaz ama yıllar sonra "böylesi daha iyiymiş" diyebilirsin!a.s.

Bugün onu yine gördüm.Parkta oturuyordu ve benim geldiğimi görünce arkadaşıyla beraber kalktılar ,o arkasına bile bakmadan yürüdü.Bense umursamıyomuş gibi yaptım.Arkadaşı beni hiç sevmezdi.Onun yanında yürürken defalarca baktı bana alay ederek.ışte buna öyle üzüldümki anlatamam.Ben kimsenin mutsuzluğuna sevinen bir insan olmadım.Ama benim mutsuzluğum başkalarına sevinç veriyor ve beni bir zamanlar herşeyim dediğim insan buna izin veriyor.
Kalbim çok kırgın.Ona facebooktan bir mail attım.
Onun istediği gibi yaptığımı,onu arayıp sormadığımı söyledim ama yine de saygıyı hakettiğimi hatırlattım.Bana bu derece arkasını dönmesinin sebebini söylemesini istedim.
Çok yorgunum kızlar :çok üzgünüm:

Bence bu kadar yaşanmışlıktan sonra bir selamı çok görmesi gerçekten büyük haksızlık...sanki yaşanan hiçbir şeyin bir anlamı olmadığını düşündürüyor insana tabi bu da çok acı aynı şey başıma geldi ben unuttum ama (1 yıl geçti üzerinden)kolay olmadı oda hiç arayıp sormadı ama zaman ilaç derler yaaa yaşamadan anlamadım gerçekten öyleymiş...bekle zaman zaman zaman...

Back
X