içimi döktüm sadece

seni istemeyeni sen hiççç istemeee!:umursamaz:
sen kafanı çeviirr gitt!
değmezzz!!!:dilcikar:

Bugün onu yine gördüm.Parkta oturuyordu ve benim geldiğimi görünce arkadaşıyla beraber kalktılar ,o arkasına bile bakmadan yürüdü.Bense umursamıyomuş gibi yaptım.Arkadaşı beni hiç sevmezdi.Onun yanında yürürken defalarca baktı bana alay ederek.İşte buna öyle üzüldümki anlatamam.Ben kimsenin mutsuzluğuna sevinen bir insan olmadım.Ama benim mutsuzluğum başkalarına sevinç veriyor ve beni bir zamanlar herşeyim dediğim insan buna izin veriyor.
Kalbim çok kırgın.Ona facebooktan bir mail attım.
Onun istediği gibi yaptığımı,onu arayıp sormadığımı söyledim ama yine de saygıyı hakettiğimi hatırlattım.Bana bu derece arkasını dönmesinin sebebini söylemesini istedim.
Çok yorgunum kızlar :çok üzgünüm:

cnm kusura bakma ama bu çok adice bişey sen ona ne yaptınki arkadaslarına alay ettirior cok kötü bi durum allah yardımcın olsun ama güçlü ol yolun neresinden dönsen kardır derler ya bu cok doru evlendiginde ben sıkıldım diyip gitmesi daha kötü.benim yetkilimin basına geldi ortada ne kavga var ne gurultu durup dururken ben sıkıldım diyip annesinin evinde kalmaya baslayan bir koca hemde 10 yasında gül gibi kızları varken bence sen haline şükret cnm

Ne zor yaa off..Benzerini yaşamış biri olarak, seni anlıyorum, 8 ay geçti, çok zordu, karşısında dik durmak güçlü olmak çok zordu, evet ben de mutsuzluğumdan mutlu olan insanlar biliyorum, ben onunla birlikte ve mutluyken mutsuz olmama neden olmak için ellerinden geleni yaptılar, ben kimseye karışmam halbuki..Beçtiğimiz aylara göre daha iyiyim, ama geçmedi henüz, geçeeer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmedi kii..

Bence bu kadar yaşanmışlıktan sonra bir selamı çok görmesi gerçekten büyük haksızlık...sanki yaşanan hiçbir şeyin bir anlamı olmadığını düşündürüyor insana tabi bu da çok acı aynı şey başıma geldi ben unuttum ama (1 yıl geçti üzerinden)kolay olmadı oda hiç arayıp sormadı ama zaman ilaç derler yaaa yaşamadan anlamadım gerçekten öyleymiş...bekle zaman zaman zaman...

bekliyorum hem de büyük bir sabırla.ama güçlü olamıyorum her zaman.Aramasın sormasın ama karşılaştığımızda bir selam versin istemiştim.Bı karşındaki insana saygı duymaktır,yaşanmış bitmiş de olsa sevgisine sahip çıkmaktır değil mi?Zamana ihtiyacım var haklısın.Ben artık iyileşmek istiyorum

cnm kusura bakma ama bu çok adice bişey sen ona ne yaptınki arkadaslarına alay ettirior cok kötü bi durum allah yardımcın olsun ama güçlü ol yolun neresinden dönsen kardır derler ya bu cok doru evlendiginde ben sıkıldım diyip gitmesi daha kötü.benim yetkilimin basına geldi ortada ne kavga var ne gurultu durup dururken ben sıkıldım diyip annesinin evinde kalmaya baslayan bir koca hemde 10 yasında gül gibi kızları varken bence sen haline şükret cnm

Ben de senin gibi düşünüyorum o yüzden bu kadar ağır geliyor ya.Bne hep şükretmeye çalışıyorum.Allah o insanın da yardımcısı olsun.çok zor olmalı

Ne zor yaa off..Benzerini yaşamış biri olarak, seni anlıyorum, 8 ay geçti, çok zordu, karşısında dik durmak güçlü olmak çok zordu, evet ben de mutsuzluğumdan mutlu olan insanlar biliyorum, ben onunla birlikte ve mutluyken mutsuz olmama neden olmak için ellerinden geleni yaptılar, ben kimseye karışmam halbuki..Beçtiğimiz aylara göre daha iyiyim, ama geçmedi henüz, geçeeer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmedi kii..

Allah yardımcın olsun ,güç versin arkadaşım.Geçsin artık diyorum ben çünkü ben çok fazla yıprandım

Back
X