İçimi döküp rahatlamak istedim. Birazda sizlerden gelen tavsiyelere ihtiyacım var...

feen

Sporcu
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
953
11
118
İstanbul
9 aydır süper denilecek iyi giden bir ilişkim var.
erkek arkadaşım çok anlayışlı sadık biri fakat aramız bozuldugunda cabalamıyor bir iki msj atar konusmıycakmısın diye.
Bu olayı iki kez yaşadık. en son bana yoruldum buraya kadar seni güzel hatıralarla hatırlamak istiyorum dedi.
ailemle ilgili sana söylemediğim söyleyemediğim durumlar var yol yakınken şimdi üzül daha sonra kendine yeni bir hayat kurarsın ama şunu unutma seni çok sevdim herzamanda sevicem dedi.
Velhasıl telefonda harıl harıl arıyorum acmıyor.
En son zorla actırdım telefonu seni sevmiyorum konuşacak bir şey yok, telefonu kapatıyorum dedi.
Tabı ben kendimi tutamayıp aglamaya başladım. Bu seferde sakın ağlama seni çok seviyorum hadi git elini yüzünü yıka demeye başladı.
Telefonu kapattık.
İlk kez aklımın ermediği bir olayla karşılaştım. Onun için yazıyorum. Neden böyle oldu. ki biz aklı başında lisansını tamamlamış insanlarız ikimizde yaşına göre mantıklı hareket eden olgun insanlarız et tırnak gibiyiz ikimiz hani bir elmanın iki yarısı derler ya öyle işte.
Benim annemle babam ayrı olduğu için sanırım bağlandım biraz. ki dün ilk kez kendimi o kadar çaresiz buldum.
Sizlerde fikirlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum

Bana bahane gibi geldi çünkü artık herkes aynı şeyleri söylüyor.
Bilmediğin şeyler var, sonradan üzüleceğine şimdi üzül, ama unutma seni hep sevdimler!
2 dk sonrada seni sevmiyorum!
Çok ucuz bu numaralar..
Ama haklı, böyle 2 dk. içinde 180 derece dönen biri için sonra üzüleceğine şimdi üzülmen bana da mantıklı geldi.

Erkek arkadaşının ailesi nasıl bir aile ki seni istemezler mi dedi yani tam olarak anlatmadımı sana arkadaşım

Süper giden bir ilişkide neyden sıkılmış acaba ayrıca istemeyen bahanesini isteyen çaresini ararmış ailesi ile ilgili sıkıntısı gerçekten varmı kestiremiyorum.

seni önemseyen ısteyen biri varsa bır zorluk senınle göğüs germeyi tercih eder
bunlar ucuz numaralar
yakında benden daha iyilerine layıksın,ben senı mutlu edememlere de başlar
boşverrrr
ne hali varsa görsün...

9 aydır ailesi yok muydu da şimdi sorun olmuş? ailesinden bi erkek utanıyorsa yarın senden de utanır. netice erkek bahane mi yok? seni denemiş de olabilir ya da bir başkasına ilgisi kaymıştır, sen ağlayınca da geçici olarak tekrar seni seviyorum demiştir. yani her halükarda tutarsız bi insan. belki bunalımdadır ona bişi diyemem.çünkü erkek çaresiz kalınca yanındaki kadına kıyamıyor, onu da perişan etmek istemiyor.
olayın arkasına bak bi derim. acaba başka bi sıkıntısı mı var?

Hiç.. bilmediği şeyleri ilişkiye başlamadan açık açık bildirseymiş madem değil mi?
9 ay yürüt, yaşanan çatırdamalarda çaban da olmasın, sonra birden bire çık bilmediğin şeyler var ben artık yoruldum, sonra üzüleceğine şimdi üzül.. Bide seni hep sevdim ve seveceğimi ekle. Madem ayrılıyorsun sevgi sözcüklerini bir kenara bırak, madem yazıyorsun telefonda da da aynı şeyi söyle. Orda öyle, burda böyle. Sevgi, aşk saniyesinde bitecek şeyler miymiş?

Buna düpedüz bahaneler zinciri ve ne istediğini bilmeyen bir adam denir.

Son düzenleme:
canım, ailesi hakkında söylemediği, senin bilmediğin ne varmış, söylemedi mi?

Özellikle onu sorguladığımda bir şey yok unut öyle dediğimi tamam mı dedi. Sinirle söyledim onları dedi.
Yani konuşmalarında tutarsızlık var.
Benimde güvenim sarsıldı
Kendisi koç burcu inat.

Kendini toparla ve muhatapta olma yoksa üzülmeye devam edeceksin.
İnatsa inat, mıçını kaldırmamak lazım..
Zaten bir dediği bir dediğini de tutmuyor.

bunları bende yaşadım yaaa..
cidden numara emin ol arkadaşım..

olmuyor der ama bir yandanda çok seviyorum der..sonra aradan bir süre geçer..kızgınlıkla söyledim,kafam çok karışıktı der..
ve sen tekrar yelkenleri indirrsin..sonra gene aynı şeyler karşına çıkar..kafam karışıklar, telefonlara cevap vermemeler..
küskün olduğunzdada hiç adım atmamaya başlar
çünkü biliyor ki karşısındakinden emin..

ayrıca sana bişey söyleyim mi arkadaşım..ne zaman bişeyler hep youlunda gider,sorun çıkarmayan taraf olursun o zaman ayrılık kapıdadır
çünkü herşeyin yolunda gitmesi erkekler için hiç iç açıcı olmuyor..

en güzeli bağlanmamak

canım demek ki senin sandığın gibi süper değilmiş.erkekleri anlamam mümkün değil.kedinin ciğerle oynadığı gibi kadınların kalbiyle oynuyorlar.bu kadar basit mi yaa?adamın yatığı açıklamaya bak.bana hiç samimi gelmedi.tutarsız açıklamalar yapmış.ayrılmayı bile beceremiyorlar.insan gibi açıklama yapmayı,konuşmayı bile çok görüyorlar.sevgi bu kadar basite indirgenebilir mi Allah aşkına?

Özellikle onu sorguladığımda bir şey yok unut öyle dediğimi tamam mı dedi. Sinirle söyledim onları dedi.
Benimde güvenim sarsıldı
Kendisi koç burcu inat.

işte bu tutarsız davranışlarla onu kaybetme korkunu sağlamaya çaılışıyor..
seni daha çok bağlamaya çaılışıyor..
ve sen bu tutarsız durumlardan sonra onu ne kadar sevdiğini ve kaybetmek istemediğini bi kez daha anladın değil mi?

haklısınız arkadaşlar hepiniz. ben çokdan rest çekerdim ama sanırım kendisi depresyonda bana söylemediği şeyler var. kredi çekmiş ve bir çok şey. ben onun yanındayım ama o benim dün yanımda olmadı.kestirip attı yoruldum diye. geleceğe dair planlarımız var ki ciddi.
sanırım sorumluluk almaktan korktu.
zaten derdim var birde senlemi uğraşacağım olayına getirdi sanırım kendi kafasında.
hafta sonları izinliyiz. bu hafta görüşeceğiz onunla oturup adam gibi konuşucam ne istiyor aklından ne geçiyor diye. sonuca göre ya devam ya da biter. ben kimsenin peşinden koşan bi tip değilim çünkü. Allah büyük. kader. zamana inanırım zor ama buda geçecek

aayy canım yaa akıl verir gibi olmaktan pek hoşlanmam ama yaa bunada inanma..
hepimizin sorunları var.bahane bu valla..
diyorum ya aynısını yaşadım tipik model yaa..çok var bunlardann inan bana..

senin gibi problemler olurdu "neden böylesin,neden kaçıyosun"derdim
aynen senin dediğin gibi hep sevdiğini söylerdi ama kaçardı
ailevi çok sıkıntım var anlayış göster bana derdi..
sıkıntısı olan paylaşmaz mı anlatmaz mı..anlatsa bile bizimde sıkıntımız var çevremizdekilere sırt mı çeviriyoruz..sen öyle mi yaparsın mesela?
aaayyy deli oluyorum böyle durumlara..çünkü yaşadığım günler aklıma geliyor

boşver yol ver gitsin

dengesizin önde gideni olduğu belli
ve bana çok yalancı bir tip gibi geldi

sürekli bahaneler uyduruyor ve senı sevmıyor
belkı başka bir kız arkadaşı bile vardır.

Benimde güvenim sarsıldı
Kendisi koç burcu inat.

tamam da bu şekilde nasıl ilerliceksiz, sonuçta ileriye dönük ilişki içindesiniz.? ah erkekler.

ah bende bir koç vardı düşman başına.şimdi genelleme yapmiim ama koçların sağı solu belli olmaz.tutarsız davranıp güven sarsarlar sonra da güveni kazanmak için gerekenleri yapamazlar.bi de sen suçlu olursun güvenmediğin için.sıkıntıya gelemezler.sorunlardan kaçarlar ve sorumluluk almayı sevmezler.kaçanı kovalarlar,kovalanınca kaçarlar.inatçı,kinci ve intikamcıdırlar.sinirlenince hıncını çıkarmadan rahat edemez.evlilik fobisi taşır.tabi benim koç öyle diye herkes öyle olacak değil ya..peki bi şey sorucam yaşlarınız kaç?senin burcun ne?

Son düzenleme:

bence siz koç burcunu değil "ERKELERİ" tanımladınız..
bende burçlara inanırım ama bu özellikler her burç erkeğnde mevcut :)

ikimizde 22
ilkokul 1den arkadasız biz birde
ben yengecim
ne ayrılabilioruz nede yanyana durabiliyoruz
simdi telefonda konusuyoruz unut onları diyor. sinirden söylemiş canımı yakmak için.
öncesi olmasa öncesini bilmesem ben ona öyle bir posta koyardım ki nerden geldiğini şaşırırdı ama bana emeği hakkı çok geçti çok zor zamanlar geçirdim. hani antidepresan kullanmadım onun desteğiyle çok motive etmişti işini gücünü bırakıp.. ama dün çok kırıldım o yüzden ikilemde kaldım.

konuma yorum yapan herkese çok teşekkürederim kızlar iyiki varsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…