- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
Kalbim çok kırık harap haldeyim normalde çok bakımlı biriyim hiç kendime bakasım yok evimin işlerini bile zorla yapıyorum... Birde bebeğim var sürekli ilgi isteyen ama öyle yorgunum ki hep uykum var abur cubur yiyip yatıyorum bebek uyuyunca uyumazsa zorla ilgileniyorum sabir çekiyorum hangi kirginliklarimi nerden baslayim bilmiyorum keske psikologa gidebilsem o kadar yalvardım eş kişisine ama korkuyor gitmiyor onlara herşeyi anlatirim diye kendimi tükenmiş çökmüş hissediyorum neye üzüleceğimi şaşırdım sürekli kara bulutlar altında dolaşıyorum... Bu ruh halinde is arıyorum yani bir yere başvurdum sınavlara felan katılıcam iste hayırlısı olsun aynada yüzüme bakıyorum sanki ölü gibiyim bembeyaz yüz dudaklar saçlar karışmış..3 yıldan kisa sürdü bana olan aşkının omru sevgilikle birlikte hadi 6 yıl sürdü diyelim artık beni hic sevmiyor... Bebek olduktan sonra sevmeyi bıraktı hissediyorum...o hatali olsada ben yanaşırdim barisirdik artik ben asla ona yanasmama karari aldım çünkü onu affedemiyorum ve 3 gündür benden uzak duruyor geliyor bebekle ilgilenmeden odaya geçiyor telefonda bir şeyler yapiyo bebeğin ve evin yükü tamamen bende ...sonsuz güvendiğim uğruna herkesi ezip geçtiğin adamı gör iste sana neler yaptı resmen cehennemime koşmuşum ..cehenneme aşık olurmu insan... Seni el üstünde tutan ve kıyamayan annen ve baban bunlarımi haketti... Çok şükür tek güzel şey evladım iyi gelirli bir is bulayım dua edin bebeğimi de alip bu cehennemden kurtulayım... Halbuki burası benim cennetim olabilirdi yaa çok basitti herşey aslında..
Beni dinlese konuşurken yüzüme baksa
Gün içinde hoş bi kaç mesaj çekse
Eve gelince selam dese tebessüm etse sarilsa ve bir sürü basit şey ... Bunların ve daha fazlasını hep ben yaptım karşı taraf sevgilikte ve çalıştığım zamanlarda yaptı ... Şimdi. İse beni sadece bir hizmetçi olarak görüyor habi çalışmıyorum ya ona muhtacim ya neler yaptı bana neler
Çoğu zaman süslenip onu karsiladigimda o geliyo ya güler yüzle karşılayıp boynuna atlicam hemen eve girip bir kusuru söylüyordu o an boğazımda bir düğüm kalakaliyordum sevgiliyken öpmek için elinden gelen saklabanligi yapan adam 3 gündür yüzüme bakmıyor bakmasın zaten onu yeniden sevebilmem için hafızamı kaybetmem gerek artık teoride herşey bitti kaç gündür icimde o ruh halinin verdiği üzüntü var kendisi az biraz farkında sınava girmemi istemiyor kazanirsam onu bosayacagimi düşünüyor evet haklisin seni boşayacağım çünkü sen çok çirkin karaktersiz bir adamsin
Canım evladım tek üzüntüm sensin kim bilir bizi ne zorluklar bekliyor Rabbim yardim et su sınavı kazanayım kızıma hem anne hem baba olma gücünü ver bana
Beni dinlese konuşurken yüzüme baksa
Gün içinde hoş bi kaç mesaj çekse
Eve gelince selam dese tebessüm etse sarilsa ve bir sürü basit şey ... Bunların ve daha fazlasını hep ben yaptım karşı taraf sevgilikte ve çalıştığım zamanlarda yaptı ... Şimdi. İse beni sadece bir hizmetçi olarak görüyor habi çalışmıyorum ya ona muhtacim ya neler yaptı bana neler

Çoğu zaman süslenip onu karsiladigimda o geliyo ya güler yüzle karşılayıp boynuna atlicam hemen eve girip bir kusuru söylüyordu o an boğazımda bir düğüm kalakaliyordum sevgiliyken öpmek için elinden gelen saklabanligi yapan adam 3 gündür yüzüme bakmıyor bakmasın zaten onu yeniden sevebilmem için hafızamı kaybetmem gerek artık teoride herşey bitti kaç gündür icimde o ruh halinin verdiği üzüntü var kendisi az biraz farkında sınava girmemi istemiyor kazanirsam onu bosayacagimi düşünüyor evet haklisin seni boşayacağım çünkü sen çok çirkin karaktersiz bir adamsin

Canım evladım tek üzüntüm sensin kim bilir bizi ne zorluklar bekliyor Rabbim yardim et su sınavı kazanayım kızıma hem anne hem baba olma gücünü ver bana