İçimi kemiren bu nefret...

sofarsogood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
972
4.168
313
38
Merhabalar herkese,
Epey vakit oldu buraya üye olalı ama dert paylaşacak raddeye bugün gelecekmişim demek ki... Dağınık, hatalı, anlaşılmaz yazabilirim şimdiden affola. Mesele esasında o kadar karışık ki anlatsam bile anlaşılır mı bilemiyorum. Üç yıl kadar oldu tanışalı, belki biraz daha fazla. Hey şey güzeldi başlarda sonrasında aldatıldığımı öğrendim. Yeminler etti yüz yüze hiç görüşmedik diye. Zaten konuştuğu kişi başka bir ülkede yaşıyordu. Yalnız kalma korkusundan mıdır bilinmez ayrılmadım ilk öğrendiğimde. Ama hatalar tekrarlanınca baktım kendime olan saygım bitti bitecek bir daha görüşmeme kararı aldım. Bir yıl boyunca pişman olduğunu, kendisine son bir şans vermem gerektiğini söyledi durdu. Hiç bir mesajına yanıt vermedim, konu kapandı sanıyordum geçtiğimiz Nisan ayıydı. Şimdiyse tesadüfen öğrendim bu hafta evleniyormuş. Ben üç yıl boyunca neyi yanlış yaptım, giden onca zamanımı nasıl koyacağım yerine. Döktüğüm onca gözyaşı, uykusuz kaldığım onca gece...
Böyle işte.

Birgün benim sonumda böyle olacak, biliyorum. Maalesef hiç sevilmedik. Verdiğimiz değerin yarısını bile gormedik. O şimdi devam ediyor ama sanmayın ki mutlu olacak. Bu kadar hayal kırıklığı yaşatan biri elbet öder cezasını. Ha bu dünyada ha öte dünyada...

Yanlis insan icin fedakarlik yapilmis adamin saygisizligini soyleme geregi duymuyorum sizinle alakali degil bu durum onun kendi ruh hastaligi evlensin defilup gitsin kendinizi kotu hissetmeyin eden bulur onlar mutluyken sizin uzgun olmaniz zorunuza gidebilir ama bununla kafanizi yormayin sizi onunla alatan onu baskasiyla aldatir

Nefret bile etme o dalalmadan bence, daha ne istediğini çözememiş olgunlaşamamış o küçük aklıyla sana ne eş olurdu ne de dost. Gelecek için konuşuyorum evet, geçmiş geçmişte kalıyor rüya gibi istesen de dönemezsin...

Kendine üzülme, hepimiz yaşıyoruz bunları yaşadık da... ne oldu? Karşına elbet hak edenbiri çıkıyor, sonra ulan ona nasıl katlanmışım diye uyuz oluyorsun sadece kendine o kadar... Hadi bi kahve yap çikolatayla bi film aç izle :)

E zaten aldatılmışsın,haklı olarak ayrılmışsın,
Seni defalarca aramış yine haklı olarak güvenin sarsıldığından cevaplamamışsın,
ne istiyordunuz ömrü billah kapınızda kalacak hali yok,
Bence dua edin kurtulmuşsunuz,
Bu saatten sonra ağlamanın faydası yok,onu unutmaya çalışın ,

giden zamanınız tabi ki kıymetli ama ya giden hayatınız olsa idi, bırakın gittiği yerde kalsın. yitirdiğiniz zaman kıymetliydi elbette ama siz daha kıymetlisiniz ve önünüzde allahın izniyle uzuuun bir hayatınız var, geçmiş geçmişte kalsın acı hatıralar tecrübeniz olsun, yolunuz açık bahtınız güzel olsun.
(önümüzdeki bayramda mesaj niyetine kullanırım ben bunu çok güzel yazdım ha huu )

Ayrılmışsın zaten haklıymışsın da.. Ömür boyu bekar mı kalsın. Sen yoluna o yoluna.

Az önce hesabımdan çıkış yaptım, bu konuyu açan kişi ben değil de bir başkasıymış gibi okudum. Böyle yazdığınızda ve uzaktan bakıldığında o kadar haklısınız ki. İstediğim şey kapımda yatması değil asla... Sadece ben onun yüzünden herkese olan inancımı yitirmişken onun böyle pervasızca hayatına devam ediyor oluşu incitiyor beni. Umarım doğru ifade edebilmişimdir. Teşekkürler ayrıca yorum için :)

Sizi üzecek birşey kullanmak istemedim ifademde lütfen yanlış anlaşılmasın,
Yani artık olan olmuş biten bitmiş,bırakın ne hali varsa görsün
Erkekler biz kadınlar gibi ince düşünceli olmadıklarından bir odunluk örneği daha sergilemiş işte (istisnalar kaideyi bozmaz)
Bundan sonraki hayatınızda umarım daha iyileri hayatınızı süsler ve iyiki varsın diyebilirsiniz :))karşınızdakine

Sevdıgın halde affetmedın çunku aldatıldın....kı ıkıncı sansı vermıssın vermemelıydın bıle
ama asıl canını acıtan daha dun sana yalvaran adamın ne cabıuk bırını bulmuşda evlenecek olması.....sen daha onu unutamamısken....
bılıyorum...aynısını yasadım yıllar once.....

sen değil de asıl evlendiği insan düşünsün, yalancı ve aldatmaya meyilli biriyle evleniyor, bence sen şükür namazı kıl

Evet tam da anlattığınız gibi.

Ben yaptıklarının hesabının kesileceği günün umuduyla yaşıyorum. Umarım dediğiniz gibi olur. Size de güç diliyorum bulunduğunuz durumdan kurtulabilmeniz adına. Teşekkürler...

Bunun bir degisik versiyonunu ben yasadim. O yalvarmalar, yeminler vs sadece rol. Boyle adamlar rollerinin hakkini gercekten veriyor, insan anlamiyor bile. Benzer seyleri yasadigim icin soyleyebilirim onune bak. Yanlis olan sen degilsin. Sana ne yapmissa baskasinada aynisini yapacak cunku karakter degismez. Hayatina alacagi kadin icin uzul bence kendin icin degil

Ihanetini ilk affetin sonra gormezden gelemedin hakli olarak
ama pesinden kosmasi hosuna gitti fakat
pesinden mi kosacakti bir omur canim ?????
sen oyle saniyordun...
hayat iste..bosver ....
su an sadece egon kirildi
fazla takılma

sen doğru olanı yapmışsın, için yanar çok iyi anlıyorum seni ama uzun vadede kendini daha mutlu hissedeceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…