• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi kemiren koskoca bir kurt var !!!

beni baskalarinin elestirileri uzerinden nasil suclayabiliyorsunuz peki, ben de bunu anlayamadim.
bebegi hickimse eslinden alamaz; turk aile hukukuna gore bebek - cocuk ergen oluncaya dek velayet annenindir. anneden alinmasi icin tek istisna annenin vesika sahibi bir hayat kadini olmasi yahut uyusturucu kullaniyor olmasidir.
bunu bilmenin guveni ile kisinin onune bakabilecek guvu toparlayabilmesine destekte bulunuyorum. bu, elestiri degildir. kendisiyle de empati kurabiliyorum. kendi adima diyeceklerim bunlardir, baskalarinin elestirileri bir kez daha tekrar ediyorum ki beni alakadar etmez, benim gorusumun disindadirlar.

hanımefendi söylediklerinizden hiçbir şey anlamıyorum gerçekten. lafları uzatarak nasıl konuyu kendinize çektiniz anlamadım? eleştiri yapan sizsiniz bende fikrimi söyledim bu kadar üstlenmeyin konu sizin değil metalin

semurcan semurcan ben eski eşimin ahlaksız istekleri ve kendi egolarını tatmin etmek için istediği şeylere boyun eğmediğim için kendimden vazgeçtim evladım için denemeye çalıştım evden kovuldum yinede evladımı düşündüm ilk önce gitmedim ama işin rengi değiştiğinde hayatımıza ikinci bir kadın girdiğinde ben o yuva için savaşamazdım evet belki şiddeti acıtmıyordu ama psikolojik şiddeti canımı çok acıtıyordu üstelik ben daha hamileydim.Neyi bekleseydim o kadını evimize getirip beraber yaşayın demesinimi yada beni evladımın gözleri önünde canım çıkana dövmesini yada aylar sonra üçüncü bir sayfaya haber olmayımı kusura bakmayın anlayamazsınız neler yaşadığımı.Elinizin telefona gidipte annenizin babanızın numarasını çevirememenin yada konuşurken bile hiç birşey olmamış gibi gülmenin ne kadar zor olduğunu bilemezsiniz.Ben bütün hamileliğim boyunca 20 kilo kaybettim sıkıntı stresten evladımın babasını savunur gibi bahsettiğinizi hissettim.Bu adamın bir kuruşu evladımın boğazından geçmemişken neyin hakkı bu.Nafaka güya karada var ödemiyor hoş ödemesin çokta umrumda değil bizden uzak olsun yeterki.Siz hiç yalnız başınıza doğum yaptığınızı hayal edebiliyormusunuz ben yaptım yalnız başıma bebeğimi dünyaya getirdim ve 4 aylık oldu kuzum zerre hakkı geçmedi babasının şimdi soruyorum size çocuğunun rızkını orda burda başka kadınlara yediren babamı yoksa dimdik duran benmi suçluyum?Ben burda bir suçlu aramıyorum evet yapamadı olmadı bitirdik evladımın bu durumdan en az zararla büyütmeye çalışıcam kaldıki 4ayda birkere bile görmeye gelmeyen yada arayıp sormayan babadan ne hayır gelicek.Ben hem ane hemde baba olarak yeterim evladıma hiç birşeyin eksikliğini yaşatmadan büytürüm.Babam babasını çok küçük yaşta kaybetmiş oğlumun neler hissediceğini en iyi babam anlar ve hiç bir şeyin eksikliğinde yaşatmayız ben buna inanıyorum.

Son düzenleme:
metal metal sen çok güçlü bir annesin yeterince üzüldün duyma görme artık bişeyleri. Sana dua etmekten başka bir şey yapamıyorum Allah yardımcın olsun seni evladınla güldürsün. O herifte pisliğinde boğulsun!

metal metal sen çok güçlü bir annesin yeterince üzüldün duyma görme artık bişeyleri. Sana dua etmekten başka bir şey yapamıyorum Allah yardımcın olsun seni evladınla güldürsün. O herifte pisliğinde boğulsun!
Allah razı olsun.Dualarınız ve rabbimin yardımı ile dimdik duruyorum çok şükür.Amin cümlemizi güldürsün rabbim.Artık hani piştim sanırım acıtmıyo hiçbişey onlarda umrumda değil dediğin gibi kendi pisliklerinde boğulsunlar bizden uzak olsunlarda.Oğlumla beni çok güzel günler bekliyor ben buna inanıyorum.Destekleriniz sayesinde yerlerdeyken ayağa kalktım bana çok yardımcı oldunuz artık daha sağlam basıyor ayaklarım yere.Hepinize teşekkür ederim.

Allah yardımcın olsun diren verme .
dua et o kadınıda Allah a havale et yuvanı yıktıgı yetmiyo şimdide kuzunu kullanıyo koz olarak ne diyim öyleleri Allaha havale artık .
Allah hepimizin yardımcısı olsun zor bir sınavdı çok şükür alnımızın akı ile verdik Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemesin omuzlarmıza dediğin gibi Allah a havale ettim adaletin en güzelini masumun ahını yanlarına bırakmaz Rabbim

başka birşey istesem olcakmış bende bi fake gelsede eğlensek diyodum
Fake değil canım gerçek maalesef konu sahibini önceden biliyorum hamile iken ayrıldı ama bir ay falan almaz yaa korkma bakamaz bi kere ki hatırladığım hakim yazmak zorundayim buraya ama çok küçük kalamaz gibi bisey demisti

Sizleyken o kadına gitti bunun için boşandıysanız korkmayın hepsi geçecek kimsenin ahı kimse kalmaz yuva yıkanın yuvası olmaz korkma evladını kimse alamaz

Fake değil canım gerçek maalesef konu sahibini önceden biliyorum hamile iken ayrıldı ama bir ay falan almaz yaa korkma bakamaz bi kere ki hatırladığım hakim yazmak zorundayim buraya ama çok küçük kalamaz gibi bisey demisti
Calarım benim öğrendim ben bunu bi uye daha var bu konudan bana takık

Telden yazıyorum kusura bakma canım yani demek istediğim @metalin bu konusunda attığım senin de alınttı yaptığın o msj yüzünden tepki gösteren gosterene ha senin ki tepki değildi bu bir gercek
Himm anladım canım yorumların tamamını okumadim ilk sayfa da bi ikisine göz attım göremedim o yüzden takintililari Allah kolaylık versin sana bol uğraşlar :KK45::p

Sizleyken o kadına gitti bunun için boşandıysanız korkmayın hepsi geçecek kimsenin ahı kimse kalmaz yuva yıkanın yuvası olmaz korkma evladını kimse alamaz
aldatıldım psikolojik ve fiziksel şiddet hastalık derecesinde kıskançlık kendi egoları için haysiyetsizce istekler gibi pek çok sebepten onu boşadım Allah a havale ettim ikisinide ama hakkımıda helal etmiyorum bunlara.

metal metal seni tebrik ediyorum burda aldatıldım yardım edin diyip diyip sonucu seviyorum amaya bağlayan kişiler de seni örnek alsa keşke
İkinci bir kadın girdikten sonra işin içine iğrendim.Evimden eşyalarımdan görmek bile istemedim.Artık onlar benim değildi hepsini o kadın ellemişti.Tekrar geri dönemezdim o yüzden boşadım.

ayyy ilk sayfaları okudum da ne goy goycu yeni üyeler var yaa daha kızın profiline bakmadan yok erkek üye yok fake yuhhh size bee

Back
X