içimi rahatlatıcak cevaplara ihtiyacım var arkadaşlar

oz41

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
687
18
298
İstanbul
iyi akşamlar arkadaşlar,bugün bi nedenden dolayı çok sinirlendim,bağırdım çağırdım ağladım.aşırı bir sinirdi bu.şu an devam eden birşey değil sinirim 1 saat içinde geçti zaten ama o anki sinirimin kendimi sıkmamın bebeğime zararı olmuştur diye çok korkuyorum.hamile olduğumu öğrendiğimden beri stresten uzak duruyorum ama bgn dayanamadım.şu an konuyla alakam yok ama o an aşırı stres gerilim yaşadım.vicdan azabı çekiyorum sanki sinirlendiğim için. bebeğimin tam gelişim zamanı bir zarar olmuşmudur gelişiminde çok korkuyorum???

Kac aylik hamilesiniz? Suan göründügü gibi ben kötü birsey oldugunu sanmiyorum.... Asiri derecede arka arkaya saatlerce.. günlerce üzülürseniz... sinirlenirseniz.. Ozaman bebeginize kötü zarar olabilir.. Ama suan içiniz rahat olsun. Eger suan kendinizi iyi hissediyorsaniz.. Sorun yoktur bence... Kendinizi suçlu hissetmenizede gerek yok... Bazen oluyor... elimizde olmayan seyler...

kısa süreli üzüntülerin bebeğinin gelişimi üzerinde herhangi bir kötü etki yapacağını düşünmüyorum.

2 aylık hamileyim.belki boşuna pimpirikleniyorum ama işte insanın içini bir anda düşünceler kaplıyor hani o anlık aşırı sinirde bişey olur diye ama içimi rahatlattınız teşekkürler

2 aylık hamileyim.belki boşuna pimpirikleniyorum ama işte insanın içini bir anda düşünceler kaplıyor hani o anlık aşırı sinirde bişey olur diye ama içimi rahatlattınız teşekkürler

Rica ederim... Saglik fakültesinde okuyorum... Bilgim var... Onun icin hemen cevap verdim.. Kendinize iyi bakin... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…