İçimi rahatlatmak için soru

pineapple1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2016
19
2
1
30
Cuma günü korunmasız iliskiye girdim ve pişmanım evet. O gün de reglimin bitişinin ertesi günüydü. İlişkiden sonra yasmin kullandım ama düzenli kullanmıyorum onu, hatta ilk kez kullandım diyebilirim çok uzun süredir. Üç dört saat sonra da ella kullandım. Hamilelik riski var mıdır?

Güncelleme: Yarın ilişki üzerinden tam bir hafta geçmiş olacak ve henüz belirti yok.

Son düzenleme:
Masallah ella yi falan biliyorsun
Ellayi bildigine gore ne ise yaradigini da biliyorsun
Ertesi gun hapi ..
Yani iliski sonucu hamile kalmamak adina icilen ..
Sonuc olarak zor hamile kalmaniz ..
Gecmis olsun :kahve:

Zor ihtimal oldugunu biliyorum fakat daha once benzer bir durum yasayan var mi merak ediyorum.

Şimdi burda kim ne derse desin acaba ufak bir ihtimal var mı diye sormaya devam edeceksin gibi geldi.
Bir erkekten sonra wcye girdim birşey olur mu sorusu bile günümüzde soruluyorken senin durum çok riskli görünüyor diyim sen anla. :işsiz:

Regl durumunda bile hamile kalinma riski vardir, oldukca yuksektir.
"nasilsa reglim " diyip gevsek davranmasin kimse :))) ayrica igrenc yahu etmeyin.
(Bu uyrari geneldi, sana degil konu sahibi)
Ella ne bilmem. Yasmin dedigin seyi iki ay duzenli kullanmadan tam etkisi olmaz. Oku icini istersen.

ilişkinde bir hafta geçince nasıl belirti olsun yahu..
zaten hap içmişsiniz bir şey olmaz..

Cuma günü korunmasız iliskiye girdim ve pişmanım evet. O gün de reglimin bitişinin ertesi günüydü. İlişkiden sonra yasmin kullandım ama düzenli kullanmıyorum onu, hatta ilk kez kullandım diyebilirim çok uzun süredir. Üç dört saat sonra da ella kullandım. Hamilelik riski var mıdır?

Güncelleme: Yarın ilişki üzerinden tam bir hafta geçmiş olacak ve henüz belirti yok.

Ella 'yı ilişki bitikten sonra 72 saat içinde aldıysan hamilelik riski %1 iner !

Ella 'yı ilişki bitikten sonra 72 saat içinde aldıysan hamilelik riski %1 iner !

Beş saat sonra aldım yaklaşık. Ben de biliyorum böyle bir durum olduğunu fakat özellikle forumda okuduğum kadarıyla çoğu arkadaşımız 12 saat içerisinde almalarına rağmen hamile kalmışlar.

Beş saat sonra aldım yaklaşık. Ben de biliyorum böyle bir durum olduğunu fakat özellikle forumda okuduğum kadarıyla çoğu arkadaşımız 12 saat içerisinde almalarına rağmen hamile kalmışlar.

Hamilelik çok zor ! Bilimsel açıdan bakarsak neredeyse imkansız gibi bir şey kondom kullansaydınız keşke !

Back
X