İster istemez üzülüyorum. Aylarca onu düşündüğüme üzülüyorum. Ben her sey güzel olacak diye umut ederken onun böyle yapmasına üzülüyorum.kırılmakta haklısın bir insanın ayrıldıktan sonra ısınamıyordum demesi her insanı üzer....Bence işi ve çevreyi tanımaya odakla kendini ve hiç arama onu.....karşına seni üzmeyecek güzel kalpli bir insan çıkar mutlaka,ama kendini üzmeye değmez inan...
İkimiz de 26. İkimizin de işi var. Memuruz.Fevri ve dengesiz iki insanın evliliği de dengeli olmaz diye düşünüyorum unut onu doğru bı karar bence is guc yok mu yaş kaç bu arada
Dengesiz bi adam çekilmez önüne bak bence bırak onu tabi senin kararinİkimiz de 26. İkimizin de işi var. Memuruz.
Beni üzen giderken senin davranışlarından diyip beni suçlu çıkarması. Ben de gönül eğlendirdiğini düşünmeye başladım. Ama son zamanlarda evlilikten bahseden yanıma geleceğini söyleyen de bu insan.yazdıklarından tek çıkardığım sonuç askerde yalnız kalmamak için gönül eğlendirmiş. hiç arkana bakma konuşmak isterse konuşma bile çevrene alışmaya çalış. illaki karşına yeni birileri çıkar.
Konuşmuyoruz zaten. Her yerden iletişimi kopardık.Dengesiz bi adam çekilmez önüne bak bence bırak onu tabi senin kararin
İdeal miydi? Değildi tabiki. En başta dengesizliğiyle beni çok yordu zaten. Ama en azından geldikten sonra bir şans vermek istemiştim. İçimde ukte kalmaması adına.Uzaklık zaten sıkıntı...ısınamıyordum demesi o aramamaları, şüphelenmenizi acıklıyor zaten.Hep diyorum bir adam aramıyor sürekli bahane öne sürüyorsa zoraki götürüyor yada gercekten sevmiyordur. Boşver artık ..Zor evet ama boşvermrk zorundasın.Sence o evlilik için idealmiydi bunu düşün bence..
ÜzülmeNe değmez o zamanKonuşmuyoruz zaten. Her yerden iletişimi kopardık.
Bana yolun açık olsun dedi. Ben de seninki olmasın ettiğinin bin katını yaşa dedim.Bilemedim. Allah belasını versin kız bosver
Çok teşekkür ederim. İnşallah herkesin gönlünce olsun.Takmamaya çalış. .evlenip ayrilmaktansa şimdi bitmesi daha iyi olmuş. .yasin çok genç bu güzel yılların tadını çıkar birdaha geri gelmeyecek bu yaşlar. .temiz kalpli birisin sen bunu hissettim. Eminim karşına çok daha iyi ve seni gerçekten seven birisi çıkacak.
Yaşadığın tam bir hayal kırıklığı anlıyorum. Elbette kolay değil. Ama inan seni üzen ve haketmeyene insanlar için kendini üzdüğün zamanlar senin için daha önemli olsun. .zamanını bir de onun için üzülerek harcama..Çok teşekkür ederim. İnşallah herkesin gönlünce olsun.
Sadece giden zamanıma üzülüyorum. Değmeyecek biri için harcamışım ona yanıyorum. Benimle böyle oynamasına izin verdiğim için kendime kızıyorum.
O benim ilkimdi belki de bu yüzden ne yapacağımı bilemedim.
Öyle yapmaya çalışacağım teşekkür ederim :)Yaşadığın tam bir hayal kırıklığı anlıyorum. Elbette kolay değil. Ama inan seni üzen ve haketmeyene insanlar için kendini üzdüğün zamanlar senin için daha önemli olsun. .zamanını bir de onun için üzülerek harcama..
Çok doğru.O dengesizlestikce sen fevrileseceksin.. sen fevrilestikce o dengesizlesecek.. evlilik goremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?