İçimin Acısı Geçmiyor

Bidahason

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
60
26
3
35
Merhabalar...Derdimi buraya dökerek biraz olsun rahatlamak istiyorum.
Çünkü şu an ailemden uzaktayım ve evimde tek başımayım. Üstelik yeni geldiğim bir yer ne doğru düzgün tanıdığım var ne de gidip kafamı dağıtabileceğim bir yer biliyorum.
Aylardır konuştuğum biri vardı. Yaklşık 9 ay. Tanışmamızın 3.ayında askere gitti. Hemen bir ilişkiye başlamadık tabi. Arada mesafe vardı. Askerden sonra dedik hep. Bu süreçte iletişimimiz hiç kopmadı. Zaman zaman tartışmalarımız oldu tabi. Ben biraz fevri bir insanımdır. O da biraz dengesiz. Her şey çok iyiyken birden değişip beni şüpheye düşürürdü. Bende fevrilikle kesip atardım. Her yerden silerdim. Sonra bi şekilde birimiz alttan alıp tekrar konuşurduk. Askerliği süresince ben biraz fazla sıktım sanırım. Yazamadığı zamanlar falan çok üstüne gittim. Fevriliğimle hareket ettiğimi düşündüğüm zamanlar alttan alıp yoluna koymaya çalıştım.
Neyse askerliğin bitmesine yakın düzeltmiştik arayı ve karar alıp sevgili olmuştuk. Askerlik bitince onunla aynı şehirde olmayacaktık artık. Çünkü ben farklı bir ile atandım. Bitince yanıma gelecekti görüşecektik. Beni sevdiğini söyleyen,evlenmekten bahseden hep oydu. Hatta bu yaz bile evlenmeyi düşünüyordu. Tayin isteyip yanıma gelebileceğinden bahsetmişti.
Takii birkaç güne kadar. Yine dengesiz davrandığı bir gün oldu. Ben yine sebebini sordum. Niye böyle yapıyorsun dedim. Yine aynı konu dedi. Ben yine çok kızdım tabi. O artık istemediğini,soğuduğunu söyledi. Başından beri de böyle olduğunu söyledi. Denedim olmadı dedi. Benim davranışlarımın da etkili olduğunu söyledi.
Ben de peki bunca zaman neden söylemedin,devam ettik.Seviyorum dedin. Gelecekle ilgili şeyler söyledin. O zaman bana yalan söyledin bu yüzden hakkımı helal etmiyorum dedim.
Şimdi konuşmuyoruz. Geri dönüşümüz olduğunu da sanmıyorum.
İki gün öncesine kadar yanıma gelmeyi planlayan,evlenmekten bahseden adam bana bunları söyledi. Ve dahası hiç ısınamadığını söyledi. Kırıldığım nokta da bu. Bunları gerçekten içinden gelerek mi söyledi bilmiyorum.
İçimi dökerek rahatlamak istedim. Bundan sonrası için tavsiyelerini esirgemeyen olursa minnettarım.
Yalnızlığın da verdiği etkiyle çok kötü hissediyorum çünkü.

kırılmakta haklısın bir insanın ayrıldıktan sonra ısınamıyordum demesi her insanı üzer....Bence işi ve çevreyi tanımaya odakla kendini ve hiç arama onu.....karşına seni üzmeyecek güzel kalpli bir insan çıkar mutlaka,ama kendini üzmeye değmez inan...

İster istemez üzülüyorum. Aylarca onu düşündüğüme üzülüyorum. Ben her sey güzel olacak diye umut ederken onun böyle yapmasına üzülüyorum.

Beni üzen giderken senin davranışlarından diyip beni suçlu çıkarması. Ben de gönül eğlendirdiğini düşünmeye başladım. Ama son zamanlarda evlilikten bahseden yanıma geleceğini söyleyen de bu insan.

Uzaklık zaten sıkıntı...ısınamıyordum demesi o aramamaları, şüphelenmenizi acıklıyor zaten.Hep diyorum bir adam aramıyor sürekli bahane öne sürüyorsa zoraki götürüyor yada gercekten sevmiyordur. Boşver artık ..Zor evet ama boşvermrk zorundasın.Sence o evlilik için idealmiydi bunu düşün bence..

İdeal miydi? Değildi tabiki. En başta dengesizliğiyle beni çok yordu zaten. Ama en azından geldikten sonra bir şans vermek istemiştim. İçimde ukte kalmaması adına.
Bir de biraz kıskanclığı vardı kendisinin. Hep ya ben yokken biriyle tanışırsan,ya atandığın yerde karşına biri çıkarsa vs kuruyordu bir şeyler. Benim her tartışmada kestirip atmalarım da etkili oldu biraz sanırım.

Takmamaya çalış. .evlenip ayrilmaktansa şimdi bitmesi daha iyi olmuş. .yasin çok genç bu güzel yılların tadını çıkar birdaha geri gelmeyecek bu yaşlar. .temiz kalpli birisin sen bunu hissettim. Eminim karşına çok daha iyi ve seni gerçekten seven birisi çıkacak.

Çok teşekkür ederim. İnşallah herkesin gönlünce olsun.
Sadece giden zamanıma üzülüyorum. Değmeyecek biri için harcamışım ona yanıyorum. Benimle böyle oynamasına izin verdiğim için kendime kızıyorum.
O benim ilkimdi belki de bu yüzden ne yapacağımı bilemedim.

Yaşadığın tam bir hayal kırıklığı anlıyorum. Elbette kolay değil. Ama inan seni üzen ve haketmeyene insanlar için kendini üzdüğün zamanlar senin için daha önemli olsun. .zamanını bir de onun için üzülerek harcama..

Öyle yapmaya çalışacağım teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…