- Konu Sahibi honeysuckle
-
son bir kez sarılmayı çok isterdim.
düşünüyorumda o kadar çok şey kalmışki içimde yaşayamadığım
kıyamamimkanı yokmu??
Valla canım içini biraz olsun rahatlatacaksa söyliyim öğretim görevlisi olmak sandığın kadar iyi bir şey değil. Modern kölelik de denilebilir.
İşte insan uzaktan bakınca bazı şeyler gözüne güzel geliyor, özeniyor.
Aslında elimizde olanın kıymetini bilmek en iyisi.
[/SIZE]
Bu Dünya tadimlik yeridir ; doyumluk yeri degildir ki
Nelerr kaldı içimde neler ah bi bilsen...! Söylemek isteyipte söyleyemediklerim,haksızlığa uğradıklarım...istediğim bölümü okumak isteyipde okuyamamam..neler neler...
insan her zaman elinde olmayana özenir..canım ne kadar haklısın resmen askeri sistemin bir değişiği prof. doç'a, doç., yar. doç'a, o asistana böööyle uzayıp gidiyo öyle sanıldığı gibi çok gelir sağlayan bi işte değil anca ismin oluyor
canım ne kadar haklısın resmen askeri sistemin bir değişiği prof. doç'a, doç., yar. doç'a, o asistana böööyle uzayıp gidiyo öyle sanıldığı gibi çok gelir sağlayan bi işte değil anca ismin oluyor
Canım ne geliri...
Artık eskisi gibi iş imkanı da yok.
Eskiden yurt dışından iyi bir üniversiteden gelince burda çok güzel okullarda iş bulabiliyordun.
Ama şimdi o da yok artık.
O kadar eziyet çekiyorsun ama geleceğin belli bile değil.
İnsanlar 30'lu yaşlarında hala post-doc pozisyonunda sürünüyorlar hem de ne ile
bir inşaat işçisinin geliriyle...
Çekilecek çile değil...
"Good bye acedemia, i get a life" diye bir yazı okumuştum.
Her yönüyle anlatmış akademisyenliği...
Ve beni nefret ettirdi...
ne iş yapıyosun bilmiyorum ama ben nefret ettim daha 2 senede birde ben mezun olduğum okulda kaldım hocaların hepsi tanıdık aman o kırılmasın bu kırılmasın derken hepsinin kaprisini çekiyosun, kaynanama göre bütün gün masa başında oturuyosun dergel de sen otur kadın uff, bi an öncedüz memuriyete geçeyim die düşünüyorum
ne iş yapıyosun bilmiyorum ama ben nefret ettim daha 2 senede birde ben mezun olduğum okulda kaldım hocaların hepsi tanıdık aman o kırılmasın bu kırılmasın derken hepsinin kaprisini çekiyosun, kaynanama göre bütün gün masa başında oturuyosun dergel de sen otur kadın uff, bi an öncedüz memuriyete geçeyim die düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?