İçimizde kalanlar

canım ne kadar haklısın resmen askeri sistemin bir değişiği prof. doç'a, doç., yar. doç'a, o asistana böööyle uzayıp gidiyo öyle sanıldığı gibi çok gelir sağlayan bi işte değil anca ismin oluyor

Nelerr kaldı içimde neler ah bi bilsen...! Söylemek isteyipte söyleyemediklerim,haksızlığa uğradıklarım...istediğim bölümü okumak isteyipde okuyamamam..neler neler...

Nelerr kaldı içimde neler ah bi bilsen...! Söylemek isteyipte söyleyemediklerim,haksızlığa uğradıklarım...istediğim bölümü okumak isteyipde okuyamamam..neler neler...

söyleyemediklerim haksızlıklar..onlar artık olağan gelmeye başladı zaten..
bende hemşire olmayı çok istedim ama muhasebeci oldum.. işimi seviyorum ama keşke hemşire olabilseydim ..onları gördükçe içim gidiyor

Canım ne geliri...
Artık eskisi gibi iş imkanı da yok.
Eskiden yurt dışından iyi bir üniversiteden gelince burda çok güzel okullarda iş bulabiliyordun.
Ama şimdi o da yok artık.
O kadar eziyet çekiyorsun ama geleceğin belli bile değil.
İnsanlar 30'lu yaşlarında hala post-doc pozisyonunda sürünüyorlar hem de ne ile
bir inşaat işçisinin geliriyle...
Çekilecek çile değil...
"Good bye acedemia, i get a life" diye bir yazı okumuştum.
Her yönüyle anlatmış akademisyenliği...
Ve beni nefret ettirdi...

ne iş yapıyosun bilmiyorum ama ben nefret ettim daha 2 senede birde ben mezun olduğum okulda kaldım hocaların hepsi tanıdık aman o kırılmasın bu kırılmasın derken hepsinin kaprisini çekiyosun, kaynanama göre bütün gün masa başında oturuyosun der gel de sen otur kadın uff, bi an öncedüz memuriyete geçeyim die düşünüyorum

şu lafada sinir oluyorum ..sanki keyfimizden oturuyoruz.. yoruldum dersin aaa masa basındasın ne yorulması olur

Annem hep der ki vucut yorgunluğu kötüdür ama kafa yorgunluğu çok daha kötüdür.
Sanki masa başında oturmak demek yorulmamak demek...
Demek ki onun bunu anlayacak kapasitesi yokmuş...
Benim kayınvalidem o yönden iyidir. Acıyan gözlerle bakar bize.

Canım ben de giricem bir işe sabah 8 akşam 6.
Ohh...
Haftasonu benim, akşamlar benim...
İstediğimi yaparım.

Konu içeriği nedeniyle "İlişkiler,duygular ve hayatın içinden"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içeriği ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…