İçinde bulunduğum mutsuzluktan kurtulamadım

__ysmn__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
265
1
0
İstanbul
Ben hiç kurtulamadım şu içinde bulunduğum mutsuzlukdan tam herşey yolunda diyorum her defasında birşey cıkıyor. Ve o kadar kırılıyorum ki Neden ben diyip isyan etmekden yoruldum...Ve şimdiden o kadar mutsuzumki konuşurken bile ağlıyorum.. Ailemle yıldızlarım barışmadı bir türlü.. aslında çok şanslı biriyimdir aannem beni o kadar düşünür ki ne kadar kavga etsekde ona çok benziyorum kişilik her zaman benim yanımdadır ve hep beni korumuşdur çok severim annemi Ve ben büyüdüm artık Bazı seyleri görmezden gelemiyorum babam konuşmasını hiç bilmezama iyi biridir çok şükür hiç birşeyimizi eksik etmedi ama hiç bir zaman ona sarılamamışımdır hiç bir zaman bana kızım dediğini duymadım ve çok cimridir cimri diyorum ama yalnış anlaşılmasın maddi durumumuz kötü felan değil hatta gayet iyidir.bir çok dairelerimiz vardır.annem çok kültürlüdür babamsa çok baska ama annem herzaman idare etmiştir babamın temiz kalpli olmasından dolayı..ama ben artık görmezlikten gelemiyorum bazı seyleri yediremiyorum kendime mesala odamda uzanıyorum ışık açık gerizekalı ışığı açmış diyip kapatıp gidiyor bense sinirlenip bağırıyorum şuan tekrarlanan olaya geliyim evime yakın özel üniversiteyi tercih ettim arkadaşlarım oradan mezun gayette iyi obir üniversite maddi olarakda fazla tutmuyor taksiti felanda var şehir dışına vereceğim parayı oraya verir diye düşünüp yazdım annemde onayladı kendisinede söyledim ama gel gelelim milletin dolduruşuna gelip fazla tutucağını düşünüp ben karşılayamam diyip lafını yapmasını kaldıramıyorum vermiceğinden değil sırf lafını yapıyor .biliyorum babam iyi biri ama ben galiba çok birikmişim tam 2 haftadır. morelim çok bozuk ağlıyorum.. üstüne emek verdiğim bir yola başladığım tüm insanların beni üzdüğünü gördüm.. Ve o kadar yalnızımki bi derdimi paylaşacağım güvenebileceğim tek tane arkadaşım yok aslında cevremde binlerce kişi var ama beni anlayan kimse yok aynaya bile bakmak gelmiyor içimden.ve bazılarınız bilir kaza geçirdim kolumda kalan yaralar hiç takmıyorum aslında ama akrabalar olsun çoğu insan bilerek yumruk attığığı felan düşünüp olur olmaz gene cammı kırdı demelerinden o kadar üzülüyorumki kim isterki bilerek yapmak Sanırım depresyondayım çok kötüyümm uzun oldu ama kusura bakmayın içimi dökmek istedim

Son düzenleme:
sanırım sınav stresi, sonuçlar, tercihler derken duygularınız iyice yıpranmış. yoğun günlerin üzerine evde yaşanan sorunlar da sizi ailenize karşı cephe almaya itmiş. yoksa hangimizin anneciği ve babacığı evletları için kötülük ister ki. sadece farklı dillerle ifade ediyoruz yada hiç dile getiremiyoruz..büyüdükçe anlıyoruz ne yazık ki annemizin dizinin değerini başımızı dayayacak yerler bulamadığımızda. ya da arkamızda ne olursa olsun 'kapı gibi babam var' duygusunun insana verdiği gücü!!
tatlım herşey geçecek sadece şu an stresli yoğun bir zamandan geçiyorsun..bence biraz kafanı dağıtmana yardımcı olacak aktiviteler bulmalısın kendine bu dönemde.eminim baban da birkaç güne sakinleşecek ve kızını başarısı karşısında elinden geleni ardına koymayacaktır.
hakkında hayırlısı tatlım

Back