- 19 Nisan 2022
- 4.497
- 49.309
- 458
Depresifliğimi mi yoksa penguşluğumu mu?İsminin hakkını veren bir yorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Depresifliğimi mi yoksa penguşluğumu mu?İsminin hakkını veren bir yorum![]()
Adam düsmüs uçkurunun pesine… sizde diyosunuz ki o size gelir zaten…Hoşlanan ve kafaya takan erkek illa ki geliyor .sizden kaynaklandığını düşünüyorsanız içiniz rahat etsin siz yazın ne olacak.ben flört edemeim bu yüzden oldu diye içiniz içinizi yemesin. Sonra o size gelir zaten. Gerçekten hoşlanıyorsa sizi istiyorsa gelir. Yazar muhakkak.belki sizin istemediğinizi düşünüyor
Önceki mesajları okumadım.sadece konu sahibinin paragrafini okudum.adamin niyeti farklıysa bilmiyorumAdam düsmüs uçkurunun pesine… sizde diyosunuz ki o size gelir zaten…
Ev bos olsa kosacak.
Adam düsmüs uçkurunun pesine… sizde diyosunuz ki o size gelir zaten…
Ev bos olsa kosacak.
Belediye zehirlemedi mi bunları bu ne böyle yavBu hesap da fake bacım bugün böyle
Siz konuşmaların cinselliğe dönmesinden korktunuz sanırım.Aslında çok talimat vermedim ki.Çok hızlı geldi sadece..Biraz yavaşla dedim.
Belediye zehirlemedi mi bunları bu ne böyle yav
Sende kozmik oda gibisin nasıl buluyon kızDeğişik değişik tipler
Sende kozmik oda gibisin nasıl buluyon kız
Adam yok Visenya. Bu konu sahibi eliyle duvara ilişen, sen beni ömrünce unutamazsın diyen üye.Adam düsmüs uçkurunun pesine… sizde diyosunuz ki o size gelir zaten…
Ev bos olsa kosacak.
Ay bi konuda da ben diyetisyen buldum. Kendi adı soyadıyla konu açınca baktım diyetisyen. Bugün onların günü demekYeni bir konu daha var bu sefer kadının kocası diyetisyen kadına yazıyor bayılazaam
Hayal ürünü, takıntı, zamanda asılı kalma, uzay boşluğunda yüzme... Ne dersen o.Diyetisyen mi yok, yoksa diyetisyen var ama konu ve gidişat mı hayal ürünü , yoksa komple mi yokben olayların şokunu atlatamıyorum bugün
asıl benim içinde bulunduğum konu karışık
O değil "ben değilim, Kim? Ne?" diye topukladı ya tutamadık gel kaçma diyeHayal ürünü, takıntı, zamanda asılı kalma, uzay boşluğunda yüzme... Ne dersen o.
Valla bu hesaptan topuklamis ama ardından hemen konu açılmış, kocam diyetisyen beni aldatıyor mu diye.O değil "ben değilim, Kim? Ne?" diye topukladı ya tutamadık gel kaçma diye![]()
ne diyetisyen fantezisiymiş arkadaşValla bu hesaptan topuklamis ama ardından hemen konu açılmış, kocam diyetisyen beni aldatıyor mu diye.Ona da bir soru sordum. Cevap gelmedi bildirimi kaçırmadıysam eğer.