• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden çıkamadığım bir sorunum var :( lütfen fikir ?

Kalp-yolu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
116
40
13
arkadaşlar çok yeni hamileyim eşiminde isteğiyle bebek yapdık. ilk öğrendiğimde bazı ağrılarım sancılarım oldu bel ve kasıkda dokdora da gitmemiştim daha eşimde kv de de sanırım agrılarımla ilgişi yalan soyledıgımı dusunduler daha yenı hamılesın suan agrı olmaz abartma gıbısınde mubabbet ettı esım kv de de buna benzer seyler soyledı sankı ben yalan soyluyormusum gbı zoruma gttı. Sigara içiorm bıanda brakamıorm mıgdem bıle bulanmıor daha sıgrayı bırak dıe ıkıde bır baskı yapmaları. Temızlk ıcın annesınden yardm ıstedgmde ıse cocugn düşmemesi için. Saolsun yardım edıyor ama kendısı fazla titiz oldgu ıcın sacımın dokulmesıne bıle laf edıyor yardm ederken cok sınırlerm bozuldu. Esımle konsdm sen yardm et bana annen soylnıyor evde gordgu pıslklere dıe tmm ddı. Tam temzlk yapcaz boyle bır ters davranıor bana sankı kasıtlı yapdırıomsm gıbı. Kova su dolu agır kaldırmamak ıcın ona soyluorm dokuver dıe laf ettı sınırlerm bozuldu aldım elme butun temızlk malzmlerını dıp kose grdm ne annesın nede kendısıne karısdırmadm yapdıgını farkettı sanrm esım ozur flan dıledı ama cok cnm sklıor yuzunede soledm benm sınırlı olmam gerekırken sen bana sınırlı davranıosn terslıosn dıe. Bebege karar vermek ıle yanlıs mı yapdm dıe dusunuorm onlardan yardm ıstedkce bı degısk haller. Cok basıte alıorlar hamılelıgı. Dogumdan korktgmu soluorm esıme. Benı rahatlatacagına kızıyor. Cok uzuluyorm sız olsanız ne yapasnz :( boylemı olacak sureklı dıe dusunuom cocuk dogdugnda da esım bolemı davranck basıte alıcak canımımı sıkıcak :(

arkadaşlar çok yeni hamileyim eşiminde isteğiyle bebek yapdık. ilk öğrendiğimde bazı ağrılarım sancılarım oldu bel ve kasıkda dokdora da gitmemiştim daha eşimde kv de de sanırım agrılarımla ilgişi yalan soyledıgımı dusunduler daha yenı hamılesın suan agrı olmaz abartma gıbısınde mubabbet ettı esım kv de de buna benzer seyler soyledı sankı ben yalan soyluyormusum gbı zoruma gttı. Sigara içiorm bıanda brakamıorm mıgdem bıle bulanmıor daha sıgrayı bırak dıe ıkıde bır baskı yapmaları. Temızlk ıcın annesınden yardm ıstedgmde ıse cocugn düşmemesi için. Saolsun yardım edıyor ama kendısı fazla titiz oldgu ıcın sacımın dokulmesıne bıle laf edıyor yardm ederken cok sınırlerm bozuldu. Esımle konsdm sen yardm et bana annen soylnıyor evde gordgu pıslklere dıe tmm ddı. Tam temzlk yapcaz boyle bır ters davranıor bana sankı kasıtlı yapdırıomsm gıbı. Kova su dolu agır kaldırmamak ıcın ona soyluorm dokuver dıe laf ettı sınırlerm bozuldu aldım elme butun temızlk malzmlerını dıp kose grdm ne annesın nede kendısıne karısdırmadm yapdıgını farkettı sanrm esım ozur flan dıledı ama cok cnm sklıor yuzunede soledm benm sınırlı olmam gerekırken sen bana sınırlı davranıosn terslıosn dıe. Bebege karar vermek ıle yanlıs mı yapdm dıe dusunuorm onlardan yardm ıstedkce bı degısk haller. Cok basıte alıorlar hamılelıgı. Dogumdan korktgmu soluorm esıme. Benı rahatlatacagına kızıyor. Cok uzuluyorm sız olsanız ne yapasnz :KK43: boylemı olacak sureklı dıe dusunuom cocuk dogdugnda da esım bolemı davranck basıte alıcak canımımı sıkıcak :KK43:
İlk zamanlar bel ve kasik agrisi normal. Agir kaldirmamak sartiyla normal hayatina devam edebilirsin. Eğer normal seyrinde bir hamilelikse kayinvalidenden yardim almaya falan ihtiyacin yok. Ama sigaranin bahanesi olamaz. Derhal birakman lazim. Daha erkeni falan yok yani. O konuda esin hakli.

İlk zamanlar bel ve kasik agrisi normal. Agir kaldirmamak sartiyla normal hayatina devam edebilirsin. Eğer normal seyrinde bir hamilelikse kayinvalidenden yardim almaya falan ihtiyacin yok. Ama sigaranin bahanesi olamaz. Derhal birakman lazim. Daha erkeni falan yok yani. O konuda esin hakli.
Vileda falan kullanablrmıyım koltukların altını sıleblrmıyım viledayla

Sigara içiorm + Bebege karar vermek ıle yanlıs mı yapdm dıe dusunuorm ==> EVET!!!

Cok basıte alıorlar hamılelıgı.==> Senin de pek geri kalır yanın yok, o sigara taa hamile kalmadan önce bırakılacaktı, bırakılmadan çocuk yapılmayacaktı, bebeğinize ne kadar zarar verdiğinizin farkında değilsiniz, lütfen bari şimdi bırakın, bebek doğduktan sonra da içmeyin. Sigara içerken ne sizin ne bebeğinizin sağlıklı olmasını beklemek mantıklı değil, bence asıl sorununuz bu.

Valla o çocuğu araya araya bulsaydiniz bu yazdıklarının hiç biri olmazdı sen ne sigara icebikridin nede Onlar böyle yapardı. Bence karşılıklı olarak kendinize çeki düzen verin eğer düşük tehliken yoksa ani haraketler hariç hayatına normal akışında devam edebilirsin çalışan kadınlar gebe kalınca istifa mi veriyor da . Annelerimiz traktörün tepesinde hoplatan ziplaya geçirmişler gebeliklerini. Dikkatli olmak lazim da çok simarmanin anlamı yok.

ya hamilelik bir özür, engel değil. bu kadar kasmayın kendinizi. tabiki daha dikkatli olmalısınız ama şimdiden böyle yaparsanız ne eşiniz ne kv sizi ciddiye almaz. önemsemiyorlar diyorsunuz sigarayı bırakmamışsınız. hemde kazayla falan değil planlı hamile kalmışsınız. biz bile okurken bu perhiz bu ne lahana turşusu diyoruz. önce sigarayı bırakın sonra onlardan beklentiniz olsun

Gebelik hastalık değildir, kadın vücudu gebelik ve doğumu gerçekleştirmek üzere dizayn edilmiştir.
Düşük tehlikesi yok ise aktif hayatınıza aynı şekilde devam etmelisiniz.

arkadaşlar çok yeni hamileyim eşiminde isteğiyle bebek yapdık. ilk öğrendiğimde bazı ağrılarım sancılarım oldu bel ve kasıkda dokdora da gitmemiştim daha eşimde kv de de sanırım agrılarımla ilgişi yalan soyledıgımı dusunduler daha yenı hamılesın suan agrı olmaz abartma gıbısınde mubabbet ettı esım kv de de buna benzer seyler soyledı sankı ben yalan soyluyormusum gbı zoruma gttı. Sigara içiorm bıanda brakamıorm mıgdem bıle bulanmıor daha sıgrayı bırak dıe ıkıde bır baskı yapmaları. Temızlk ıcın annesınden yardm ıstedgmde ıse cocugn düşmemesi için. Saolsun yardım edıyor ama kendısı fazla titiz oldgu ıcın sacımın dokulmesıne bıle laf edıyor yardm ederken cok sınırlerm bozuldu. Esımle konsdm sen yardm et bana annen soylnıyor evde gordgu pıslklere dıe tmm ddı. Tam temzlk yapcaz boyle bır ters davranıor bana sankı kasıtlı yapdırıomsm gıbı. Kova su dolu agır kaldırmamak ıcın ona soyluorm dokuver dıe laf ettı sınırlerm bozuldu aldım elme butun temızlk malzmlerını dıp kose grdm ne annesın nede kendısıne karısdırmadm yapdıgını farkettı sanrm esım ozur flan dıledı ama cok cnm sklıor yuzunede soledm benm sınırlı olmam gerekırken sen bana sınırlı davranıosn terslıosn dıe. Bebege karar vermek ıle yanlıs mı yapdm dıe dusunuorm onlardan yardm ıstedkce bı degısk haller. Cok basıte alıorlar hamılelıgı. Dogumdan korktgmu soluorm esıme. Benı rahatlatacagına kızıyor. Cok uzuluyorm sız olsanız ne yapasnz :KK43: boylemı olacak sureklı dıe dusunuom cocuk dogdugnda da esım bolemı davranck basıte alıcak canımımı sıkıcak :KK43:
Hamileliğimi hafife alıyorlar diyorsunuz. Ve sigara içiyorsunuz. Önce işin ciddiyetini kendinize ispatlayın ve bırakın. Çocuğunuz hangi hastalıklara maruz bırakıyorsunuz haberiniz varmı? Emin olun sigara, kova kaldırmaktan daha zararlı..

Kendine acımıyorsan bebeğine acı canm ne erkeni geç kalmışsın sigarayı bırakmak için.bebeğin düşmesin diye okadar pinpirikleniuosun ama sağlıgını hiçe sayıyorsun olmaz :sinirli:

Kaç haftalık bu Bebek

Kaç kere temizlik yapıldı

Kv geldi temizledi sonra laf etti
Bir de eşiniz ile temizlediniz ama Ada'm bir şey dedi siz giriştiniz vs vs

Temizlemeyin bu kadar sık

Koltuğun altı bir süre silinmese bir şey olmaz atlatın ilk sıkıntıları sonra yapardınız

Fazla abartmışsın bu durumu ağır ameliyatlı hasta gibi davranmanın alemi ne??normal hayatına devam edebilirsin pek tabi, herşeyi birilerinden beklemen anormal...

el bebek gül bebek istiyorsun hamilesin, prenseslik sendromuna girmişsin...

Sen durumu fazla abarttığın için de ağrılarına inandıramıyorsun naz yapıyorsun diye düşünüyorlar...

Sigara konusunda da sonuna kadar haklılar...

Birde yazım tarzını biraz değiştirirsen daha güzel olacak...

Düşük tehlikeniz yoksa evet abartmışsınız. Kova kaldırmakla falan hemen çocuk düşmüyo yani. Normal bi hamilelikte günlük işlerde dahil olmak üzere hayatınıza normal bi şekilde devam edebilirsiniz. Siz bebeğinizi çok düşünüyorsanız işe bir an önce sigarayı bırakmakla başlayın.

Back
X