- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin caniniz is yapmak istemiyor gibi geldi bana abartiliarkadaşlar çok yeni hamileyim eşiminde isteğiyle bebek yapdık. ilk öğrendiğimde bazı ağrılarım sancılarım oldu bel ve kasıkda dokdora da gitmemiştim daha eşimde kv de de sanırım agrılarımla ilgişi yalan soyledıgımı dusunduler daha yenı hamılesın suan agrı olmaz abartma gıbısınde mubabbet ettı esım kv de de buna benzer seyler soyledı sankı ben yalan soyluyormusum gbı zoruma gttı. Sigara içiorm bıanda brakamıorm mıgdem bıle bulanmıor daha sıgrayı bırak dıe ıkıde bır baskı yapmaları. Temızlk ıcın annesınden yardm ıstedgmde ıse cocugn düşmemesi için. Saolsun yardım edıyor ama kendısı fazla titiz oldgu ıcın sacımın dokulmesıne bıle laf edıyor yardm ederken cok sınırlerm bozuldu. Esımle konsdm sen yardm et bana annen soylnıyor evde gordgu pıslklere dıe tmm ddı. Tam temzlk yapcaz boyle bır ters davranıor bana sankı kasıtlı yapdırıomsm gıbı. Kova su dolu agır kaldırmamak ıcın ona soyluorm dokuver dıe laf ettı sınırlerm bozuldu aldım elme butun temızlk malzmlerını dıp kose grdm ne annesın nede kendısıne karısdırmadm yapdıgını farkettı sanrm esım ozur flan dıledı ama cok cnm sklıor yuzunede soledm benm sınırlı olmam gerekırken sen bana sınırlı davranıosn terslıosn dıe. Bebege karar vermek ıle yanlıs mı yapdm dıe dusunuorm onlardan yardm ıstedkce bı degısk haller. Cok basıte alıorlar hamılelıgı. Dogumdan korktgmu soluorm esıme. Benı rahatlatacagına kızıyor. Cok uzuluyorm sız olsanız ne yapasnzboylemı olacak sureklı dıe dusunuom cocuk dogdugnda da esım bolemı davranck basıte alıcak canımımı sıkıcak
![]()
Bebege karar verirken sigarayi birakmaya baslayacaktin. Cevremde cogu arkdsm cocuga karar verdikleri zaman birakti sigarayi. Bunun bahabesi olamaz aldigin her nefesi onunla alıyorsun unutma.arkadaşlar çok yeni hamileyim eşiminde isteğiyle bebek yapdık. ilk öğrendiğimde bazı ağrılarım sancılarım oldu bel ve kasıkda dokdora da gitmemiştim daha eşimde kv de de sanırım agrılarımla ilgişi yalan soyledıgımı dusunduler daha yenı hamılesın suan agrı olmaz abartma gıbısınde mubabbet ettı esım kv de de buna benzer seyler soyledı sankı ben yalan soyluyormusum gbı zoruma gttı. Sigara içiorm bıanda brakamıorm mıgdem bıle bulanmıor daha sıgrayı bırak dıe ıkıde bır baskı yapmaları. Temızlk ıcın annesınden yardm ıstedgmde ıse cocugn düşmemesi için. Saolsun yardım edıyor ama kendısı fazla titiz oldgu ıcın sacımın dokulmesıne bıle laf edıyor yardm ederken cok sınırlerm bozuldu. Esımle konsdm sen yardm et bana annen soylnıyor evde gordgu pıslklere dıe tmm ddı. Tam temzlk yapcaz boyle bır ters davranıor bana sankı kasıtlı yapdırıomsm gıbı. Kova su dolu agır kaldırmamak ıcın ona soyluorm dokuver dıe laf ettı sınırlerm bozuldu aldım elme butun temızlk malzmlerını dıp kose grdm ne annesın nede kendısıne karısdırmadm yapdıgını farkettı sanrm esım ozur flan dıledı ama cok cnm sklıor yuzunede soledm benm sınırlı olmam gerekırken sen bana sınırlı davranıosn terslıosn dıe. Bebege karar vermek ıle yanlıs mı yapdm dıe dusunuorm onlardan yardm ıstedkce bı degısk haller. Cok basıte alıorlar hamılelıgı. Dogumdan korktgmu soluorm esıme. Benı rahatlatacagına kızıyor. Cok uzuluyorm sız olsanız ne yapasnzboylemı olacak sureklı dıe dusunuom cocuk dogdugnda da esım bolemı davranck basıte alıcak canımımı sıkıcak
![]()
Sigara içiorm bıanda brakamıorm mıgdem bıle bulanmıor daha sıgrayı bırak dıe ıkıde bır baskı yapmaları.
arkadaşlar çok yeni hamileyim eşiminde isteğiyle bebek yapdık. ilk öğrendiğimde bazı ağrılarım sancılarım oldu bel ve kasıkda dokdora da gitmemiştim daha eşimde kv de de sanırım agrılarımla ilgişi yalan soyledıgımı dusunduler daha yenı hamılesın suan agrı olmaz abartma gıbısınde mubabbet ettı esım kv de de buna benzer seyler soyledı sankı ben yalan soyluyormusum gbı zoruma gttı. Sigara içiorm bıanda brakamıorm mıgdem bıle bulanmıor daha sıgrayı bırak dıe ıkıde bır baskı yapmaları. Temızlk ıcın annesınden yardm ıstedgmde ıse cocugn düşmemesi için. Saolsun yardım edıyor ama kendısı fazla titiz oldgu ıcın sacımın dokulmesıne bıle laf edıyor yardm ederken cok sınırlerm bozuldu. Esımle konsdm sen yardm et bana annen soylnıyor evde gordgu pıslklere dıe tmm ddı. Tam temzlk yapcaz boyle bır ters davranıor bana sankı kasıtlı yapdırıomsm gıbı. Kova su dolu agır kaldırmamak ıcın ona soyluorm dokuver dıe laf ettı sınırlerm bozuldu aldım elme butun temızlk malzmlerını dıp kose grdm ne annesın nede kendısıne karısdırmadm yapdıgını farkettı sanrm esım ozur flan dıledı ama cok cnm sklıor yuzunede soledm benm sınırlı olmam gerekırken sen bana sınırlı davranıosn terslıosn dıe. Bebege karar vermek ıle yanlıs mı yapdm dıe dusunuorm onlardan yardm ıstedkce bı degısk haller. Cok basıte alıorlar hamılelıgı. Dogumdan korktgmu soluorm esıme. Benı rahatlatacagına kızıyor. Cok uzuluyorm sız olsanız ne yapasnzboylemı olacak sureklı dıe dusunuom cocuk dogdugnda da esım bolemı davranck basıte alıcak canımımı sıkıcak
![]()