- 5 Ağustos 2019
- 15
- 7
- 18
- 32
- Konu Sahibi Hiclik0634
Ffffffff
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliliği hiç düşünmedim bu süreçte insan oğluna da güven olmuyor helal süt emmis olması gerek ki o da anneme annem gözüyle bakabilsin. Allah sizin de sabrınızı arttirsin basınız sagolsunGarip anam çilekeş anambende senle aynı süreci geçirdim Annem felcti ama babam iyiydi Anlıyorum psikolojini .. Babamı kaybettim Aileme baba oldum ... Kimse destek çıkmadı ablamla el bebek gül bebek baktık anneme.. Annem yürüdü Babamı kaybedince kendini bıraktı 10 yıl öyle 10 yıl böyle derken 20 yılı tamamladi.. Yeni kaybettim annemi.. Evlenin annenize yakın oturun Annenize göz kulak olun.. Bende evlendim bir gözüm hep annemdeydi.. Hergun işten eve geçmeden Gördüm annemi.. Allah sabır versin size de yardım etsin Karşınıza da sizin gibi birini çıkarsın
DenedimGarip anam çilekeş anambende senle aynı süreci geçirdim Annem felcti ama babam iyiydi Anlıyorum psikolojini .. Babamı kaybettim Aileme baba oldum ... Kimse destek çıkmadı ablamla el bebek gül bebek baktık anneme.. Annem yürüdü Babamı kaybedince kendini bıraktı 10 yıl öyle 10 yıl böyle derken 20 yılı tamamladi.. Yeni kaybettim annemi.. Evlenin annenize yakın oturun Annenize göz kulak olun.. Bende evlendim bir gözüm hep annemdeydi.. Hergun işten eve geçmeden Gördüm annemi.. Allah sabır versin size de yardım etsin Karşınıza da sizin gibi birini çıkarsın
Evet kutsal bir kelime baba ama haketmediler benim babamda haketmedi benimde annemi mahvetti üç kızız ama bir gün manevi olarak babalık yapmadi mahvetti beni çocukluğumu aldi 20 yaşındayım ilaç kullanmak zorundayım anlıyorum sizi işin icinden cikmazsiniz hergun içiniz içinizi yer atsan atamazsin satsan satamazsin Allaha havale edin çünkü ben öyle yaptım rabbim bizi bizden daha iyi bilir ve görür sabır edin edelim Allah büyükNasıl anlatayım bilmiyorum içinden çıkamıyorum kızlar. 26 yaşındayım atama bekleyen bir öğretmenim ama ne yaşadığım hayattan ne birseyden zevk almıyorum, umudum yok keşke ölsem dediğim noktadayım... Öyle sanıldığı gibi aşk konusu filan değil onun yaraları da var ama hayattan sogutacak kadar değil :) Sorun meleğim annem, ve ciğeri beş para etmez babam ve kardeşlerim. Anneciğim 4 yıl önce felç geçirdi çok ağır hem de 22 yaşındaydım öğrenciydim bebek bezi bile baglamazken annem karşımda kıvranıyordu beni tanımıyordu konuşamıyordu elden ayaktan düşmüştü bir bebek gibi baktım anneme ilgilendim günlerce tek bir sandalye üzerinde uyudum yüz kiloyu aşan annemi kaldırmaya çalışmaktan belimde üç fıtık var sonunda başardım annem yürüdü şuan lavaboya gidebiliyor çok şükür yine olsa yine yaparım o benim canım. Peki ben bunları yaparken ailem ne yaptı sayayim
Ablam evli hemen üst katimizda; Birgün olsun hastanede kalayım da sen git dinlen demedi ama sorsan benden çok ağladı yıprandı neler çekti neler... Mazerette kocası izin vermemiş neyse dedim...
Abim ne yaptı; Abim kadın sevdasına sürekli evlenmeye kendini kurtarmaya çalıştı.. O da kendince haklı
Kardeşim; Elini sürmedi o erkekmis utanirmis dışarda boş beleş gezdi sadede bu
Babam; Ah baba! Ne kadar kutsal kelime sen benim nefretimsin. Çocukluğumdan tek hatirlattigin annemi dovmen ve benim annemi senin elinden almaya çalışmam.
İki arada bir deredeyim. Ne yapayım bilmiyorum uzağa gitsem annem hasta burda dursam bunların pisliğini, borcunu, boğazına kavgalarına yetişemiyorum verirsem iyiyim vermezsem benden kötüsü yok. He bu arada annem neden felç oldu abimle kardeşim kavga ederken annem araya girmiş kalbine yumruk atmışlar kadın o gece felç geçirdi. Düşünmekten saçlarım dökülüyor artık gençliğim gitti gidiyor. Bana akıl verin ne yapayım
Eğer imkânınız varsa. Annenizi alın gidin. Özür durumunu kanitlayabilirsiniz. Gerekli yardimida alin. Gittiginiz yerde mutlaka siz yokken ilgilenecek birini bulabilirsiniz. Tabi guvemek biraz zaman alır. Allah yardımcın olsun cok üzüldüm. Nedir bu annelerin çektiği. Çocuklarida onlarin kaderinden kederinden nasibini alir. İyi ki doğurmuş sizi ne diyim. Evlilik konusunda skntim olur diye birşey de aklinizdan geçirmeyin. Çünkü bu durumda yaninizda olmayip karşınıza geçecek kimseden zaten hayir gelmez.Nasıl anlatayım bilmiyorum içinden çıkamıyorum kızlar. 26 yaşındayım atama bekleyen bir öğretmenim ama ne yaşadığım hayattan ne birseyden zevk almıyorum, umudum yok keşke ölsem dediğim noktadayım... Öyle sanıldığı gibi aşk konusu filan değil onun yaraları da var ama hayattan sogutacak kadar değil :) Sorun meleğim annem, ve ciğeri beş para etmez babam ve kardeşlerim. Anneciğim 4 yıl önce felç geçirdi çok ağır hem de 22 yaşındaydım öğrenciydim bebek bezi bile baglamazken annem karşımda kıvranıyordu beni tanımıyordu konuşamıyordu elden ayaktan düşmüştü bir bebek gibi baktım anneme ilgilendim günlerce tek bir sandalye üzerinde uyudum yüz kiloyu aşan annemi kaldırmaya çalışmaktan belimde üç fıtık var sonunda başardım annem yürüdü şuan lavaboya gidebiliyor çok şükür yine olsa yine yaparım o benim canım. Peki ben bunları yaparken ailem ne yaptı sayayim
Ablam evli hemen üst katimizda; Birgün olsun hastanede kalayım da sen git dinlen demedi ama sorsan benden çok ağladı yıprandı neler çekti neler... Mazerette kocası izin vermemiş neyse dedim...
Abim ne yaptı; Abim kadın sevdasına sürekli evlenmeye kendini kurtarmaya çalıştı.. O da kendince haklı
Kardeşim; Elini sürmedi o erkekmis utanirmis dışarda boş beleş gezdi sadede bu
Babam; Ah baba! Ne kadar kutsal kelime sen benim nefretimsin. Çocukluğumdan tek hatirlattigin annemi dovmen ve benim annemi senin elinden almaya çalışmam.
İki arada bir deredeyim. Ne yapayım bilmiyorum uzağa gitsem annem hasta burda dursam bunların pisliğini, borcunu, boğazına kavgalarına yetişemiyorum verirsem iyiyim vermezsem benden kötüsü yok. He bu arada annem neden felç oldu abimle kardeşim kavga ederken annem araya girmiş kalbine yumruk atmışlar kadın o gece felç geçirdi. Düşünmekten saçlarım dökülüyor artık gençliğim gitti gidiyor. Bana akıl verin ne yapayım
Bazen anneme ofkeleniyorum böyle adamı alip adam yerine koyduğu yetmezmiş gibi bu kadar çocuk yaptığı herşeyi kafaya taktiği beni buna mecbur ettiği için ama sonra geçiyorEğer imkânınız varsa. Annenizi alın gidin. Özür durumunu kanitlayabilirsiniz. Gerekli yardimida alin. Gittiginiz yerde mutlaka siz yokken ilgilenecek birini bulabilirsiniz. Tabi guvemek biraz zaman alır. Allah yardımcın olsun cok üzüldüm. Nedir bu annelerin çektiği. Çocuklarida onlarin kaderinden kederinden nasibini alir. İyi ki doğurmuş sizi ne diyim. Evlilik konusunda skntim olur diye birşey de aklinizdan geçirmeyin. Çünkü bu durumda yaninizda olmayip karşınıza geçecek kimseden zaten hayir gelmez.
Umudunuzu yitirmeyin allahtan. Annenizede kızmayın. Belki çok duyulan bir laf ama anne olunca gerçekten anliyor insan. İnanin bazi şeyler isteyerek olmuyor. Yaşanan veya kaderi ve kederi ; yaşamak zorunda kalıyor insan. Eminim annenizin de istemediği üzüldüğü cok sey vardır. Ama el mahkûm kalmıştır. Allah yardımcınız olsun inşallah.Bazen anneme ofkeleniyorum böyle adamı alip adam yerine koyduğu yetmezmiş gibi bu kadar çocuk yaptığı herşeyi kafaya taktiği beni buna mecbur ettiği için ama sonra geçiyorAllah ailenin de esin de iyisine rasrgetirsin imtihanim büyük ama biliyorum ki Allah mükâfatını verecek bana belki biraz daha zaman diyip avutuyorum kendimi. Allah babamı elden ayaktan düşürmesin diyorum çok sevdiğim için değil ona bakacak merhameti icimde bulamadığım için. Çok teşekkür ederim