- Emoji Skoru
- 289
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi guvercin34
Derler derlerrr bunlara inananlar var ona üzülüyorum benHatta o da görücü usulü evlendim demişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derler derlerrr bunlara inananlar var ona üzülüyorum benHatta o da görücü usulü evlendim demişti
Konu sahibi kaçırdığı adama yanıyor bence çünkü daha iyisini bulamamış . Üzücü bir durum açıkçası karşı taraf bugün geldim dese yine mutlu olamaz adamın çocukları bile varDerler derlerrr bunlara inananlar var ona üzülüyorum ben
Özlediği o adam değil en güzel zamanlarında kadına yaşattıgı güzel anlar fikrimceKonu sahibi kaçırdığı adama yanıyor bence çünkü daha iyisini bulamamış . Üzücü bir durum açıkçası karşı taraf bugün geldim dese yine mutlu olamaz adamın çocukları bile var
Bence de çünkü maddi olarak cömerttir diyo her anlamda da rahatmışÖzlediği o adam değil en güzel zamanlarında kadına yaşattıgı güzel anlar fikrimce
Hey allahım ihsan eyle senBence de çünkü maddi olarak cömerttir diyo her anlamda da rahatmış
Ya hiç sorma yaKonu sahibi o hıyarla evlenseydin suan karısının yerinde sen olabilirdin kocan fıldır fıldır başkalarına mesaj atıyor olabilirdi yani boynuzzz
Bu nasıl tutuculuk ben anlamıyorum adam olsa tutucu olmasa bile evliyken eski yeni kimselere mesaj atmaz
Lafa gelince marjinal biziz he
Geçmiş adı üstünde geçsin gitsin böyle hayat yaşanmaz geriye baka baka ileri bi adım atamazsınız. Nasip değilmiş deyip önünüze bakınİşin içinden çıkamıyorum depresyona girdim .
20 yaşında üniversitede ilk sevgilim oldu . O sırada askere gitti sonra ben şehir değiştirdim.3. Senemiz uzaktan git-gelli görüştük. O yıl aramız bozuldu yüzyüze konuşulması gereken konuları telefonda konuştuk 23 yaşında , araya soğukluk girdi ama yılda üç beş kez mesajlaşıp konuşuyorduk. Nasıl biter bu ilişki biz başkasıyla şimdi nasıl olucaz dedi hatta. Ben de ikimiz de taviz vermedi sonuçta ben de seni unutamam dedim. Bir kere daha buluştuk ama sorun konuşulmadı özlediğimizden buluştuk ama ben onunla iletişimi kesemezdim zaten de en son o kesti. Ben de o kaybetti diye bi daha aramadım o da beni aramadı . 25 yaşında tam iletişim bitti .Ondan sonra ben dikiş tutturamadım . Kimse onun kadar beni sevmedi ben sevmedim pek kimseyi de bulamadım zaten . 2 tane 3-5 aylık ilişkim oldu o kadar. Ama unutmuştum onu . Tekrar karşıma çıktı eskiden problem olan şey benim ailesiyle anlaşcağımı düşünmemem onun şehrinde kalmak istememdi. O zaman ısrar etseydin keşke böyle olmasaydık, şehri değilştitirdim diyor . Ama o zaman değiştirmezdi istemiyordu ki tabii şimdi fikirlerimiz değişmiş .
Ben şimdi napıcam . Çok pişmanım nasıl geçecek bu piişmanlık. Kendi elimle hayatımı mahvettim.
Sizin algınız cidden kapalı. Adam sizle evlenseydi de böyle sağa sola salça olmaya devam edecekti.2008 değil 2013 te ayrıldık 5 sene geçirdik.Yahu ben kendime hayat kurmaya çalıştım tek başıma yapamadım , aile şehrinde ailemle yaşamak istemiyorum. Bir yuvam olmadı ben İzmirde yaşamak istiyordum Konyada da değil. Onu ikna etmem lazımmış gideriz evlendikten sonra , diyordu ama yapmazsa diye korkuyordum , yapardım diyo şimdi.
Faize yatırcam paramı demiştim 2013 te yine faiz haram bulaşılmaz vs diyordu .Evlenince şort giyilmez diyordu bunları kabul etmedim aramızda soğukluk yaptı ve bunların hepsi telefonda konuşuluyordu yüzyğze de değil benim yüzümden çünkü ben başka şehire 2.üni okumaya gittim onu bırakıp. Dönücem değince de arrtık soğukluk girdi istemedi beni gelme sen burayı istemiyorsun ki dedi ben yine ısrar etseydim bi konuşalım edelim diye gururumdan tamam dedim bi daha aramadım . Ben evlendikten sonra ibadetlerime dikkat etmek istiyordum diyor şimdi bana . Ama şimdi hala alkol alıyor şort giyilir ne var diyo O zamanlar öyle düşünüyordum diyo. Eee ben bunlarıkabul etmeğimden ayrıldı benden. Şimdi o pişman ben pişman evlenseydik şimdi çocuklarımız vardı diyor…keşke alttan alsaydım olur tamam deseydim. Benim İzmirde yaşamak şansım kalmadı ki .Kimi bulucam nasıl gidicem tek başıma kira ödeyemem . Birisiyle olup önüme baksam da aile şehrinden olacak buraya tıkılı kalıcam olan bana oldu bu saatten sonra kimi o kadar sevicem sevdiğim anlaştığım insanla istediğim istediğim şehirde yuvam olabilirdi hatta aile şehrimde yaşamaktansa şimdi olsa Konyada da yaşardım . kendim ettim affedemiyorum .