• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icinden cikamiyorum...

hiçte güvenilir biri oldgnu düşünmuorum..

ben karaktersizlik ettim dıyosa bir erkek kim bilir eşi neler der..kıyafet konusunda da sizi barbıe bebek gbi dolaştrmak ıstemıorsa ne gıydgnze karışmasın.kusura bakmayn kendi fikrm o aldgı kıyafetleri daha çok begenıor extr bi butce olşmasn dıyede hem hedıye olark alıor hemde hedıyeyı emanet olarak size giydıoru.çok saçma ve karışık bi durum.şarj konusu zaten açıkça ortada diil mi cep telefonu dışında ulaşablcegı telefon mutlaka vardır bulundugu çevrede.ani karar vermeyin,dikkatli olun derim ben..

Pardon diğer konunuza bakmış bulundum da, orada bahsettiğiniz 21 yaşındaki insan değil değil mi bu? Ona göre yorum yapıcam da.

Aa pardon, 17 yaş var aramızda demişsiniz, bu o değil. Ben aldatıldığınızı düşünüyorum çok açık konuşucam ama. Giydiğiniz kıyafetler kızının bile olmayabilir.

pardon çok merak ettim o aldığı kıyafetler sizde mi kaldı yoksa kızına mı almış belki de hediye verme tarzı budur anlyamadım

bende kızına aldığını düşünmüyorum niyeyse inandırıcı gelmedi insan çocuğuna sevgilisinin giydiği şeyi götürürmü siz ters tepki verince geri adım atmış olabilir o zamanda seni her halinle seviyorumla çelişiyo tabi o zman neden giymemi istiyosun değilmi

Back
X