Sevgili bayan arkadaşlarım
Şu başlığa bakınca, içinden sıcak sıcak çikolata akan enfes bir sufle yapmış ve tarifini sizlerle paylaşmışım hissine kapılabilirsiniz. Bende böyle olmasını istedim lakin böyle olmadığını üzülerek belirtmek isterim
Sufle yapmayı bilen bilmeyen, fikri olan olmayan Siz değerli hemcinslerime bir şey sormak istiyorum. Ben bir çok siteden, blogdan vs. bu sufle denilen (kekten ne farkı var tam olarak anlamış da değilim) tatlının tarifine baktım. Beni sufle yapmaya ve haliyle sufle tarifi araştırmaya iten sebep ise, resimlerde (Google görsellerde çok harikaları mevcut) gördüğüm, başlıkta da belirttiğim gibi, yumuşacık bir kekin içinden bir kaşık darbesiyle çıkarak tabağa, enfes görünümüyle sıcak sıcak çikolatanın akmasıdır. Fakat anlamadığım kısmı şu. Nereye bakarsam bakayım hiç bir tarifte ne pişmeden önce, nede piştikten sonra kekin içine çikolata sosu vb. bir şey konulduğuna rastlamadım. Ama tariflerde hamurunun içine tereyağıyla birlikte eritilmiş çikolata konuluyor ve hamur çırpılıyor. Acaba dedim, fırına girince hamurun içine katılan çikolata eriyor ve kekin ortasında mı toplanıyor. Ama resimlere bakınca sanki daha sonradan konulmuş gibi de duruyor. Bende böyle yapsam acaba, fırından çıktından sonra benim suflemin içindede o akışkan ve bol bol çikolatadan olur mu? :44: Velhasılıkelam bilemedim ve sizlere sorayım dedim. Cevaplarınızı dört gözle bekliyorum. 

Şu başlığa bakınca, içinden sıcak sıcak çikolata akan enfes bir sufle yapmış ve tarifini sizlerle paylaşmışım hissine kapılabilirsiniz. Bende böyle olmasını istedim lakin böyle olmadığını üzülerek belirtmek isterim