icınden gelenlerı yaz

kadincaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
542
4
46
Almanya
Suan icini dökece,sadece icinden gecenleri yazip rahatlamak isteyen döksün buraya.

Ben farkli bir durumdaydim,biliyordun bunu bana birde sen cektirmeyecektin ama....
Suclu olan belkide bastan beride bendim ama sana karsi acik oynadim!
Kimse anlamiyor beni,icimdekileri.

Suan icini dökece,sadece icinden gecenleri yazip rahatlamak isteyen döksün buraya.

Ben farkli bir durumdaydim,biliyordun bunu bana birde sen cektirmeyecektin ama....
Suclu olan belkide bastan beride bendim ama sana karsi acik oynadim!
Kimse anlamiyor beni,icimdekileri.

aşkım canım kocam şu an benden uzaktasın seni öle özledimki bilemessin sende beni özlediğini sölüyosun .ben biliyorum bana olan aşkını canımın içi karaböcüğüm bitanem kocam bitsin artık bu özlem bana dön bebeğim kavuşmaya günler kaldı çok mutluyum kocacıkım geliyorrrrrrrrrrr:5:

Sen diyorsun ki kesin ama bosver o suclu ailesi suclu,bu saatten sonra suclu ariyalim tamam bakalim ne isimize yariyacak.Ah bi bilsem,ögrenebilsem gercekleri,kafami kurcalayanlarin gercegini.

nıe aglıyosunnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
:84::84::84::84::84:
aglama yeterrrrrr
:84::84::84::84::84::84::84:

ayyyyyyyyyyyyyyyy kızlar korkuttunuz benıııııııııııı sakın olunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dinlediğim şarkılar beynimi ütüledi sabah beri:52:

(sevdiğime ithafen) = Araya mesafeleri sen soktun, sensin bu günlerin faili. Benim vicdanım rahat, kötü gününde yanında oldum, mücadele etmeye hazırdım,derdine derman olmaya dünden gönüllüydüm. Ne oldu bilmiyorum birden değiştin. Ama değişmekle kalmadın-çok yordun beni. Bir aradın 1 hafta sessiz kaldın, bir seviyorum dedin bir sustun.

İleride anlayacaksın kıymetimi, ama zaman bitmiş olacak. Bu vefayı bu sadakati bu sevgiyi arayacaksın,neler kaybettiğini göreceksin. Yazık ettin.. Allah herşeye şahit,öyle olsun.. yolun açık olsun.Ben elimden geleni yaptım.

Back
X