İçine atıp surat asanlar

benimde eşim aynen böyle
bense deli oluyorum onun içine atmasına hiç konuşmamasına
neyseki yavas yavas yeniyoruz bunu

Geçmişe takılı kalırsanız daha çok kendinizi yıpratırsınız siz eşinizle en azından konusmus orta yolu bulmaya çalışmıssınız.İçinize atmayın bir olay oldugu zaman sıcagı sıcagına söyleyin.

aynen sorunu çözdük mutluyuz :) bundan sonra öyle yapmaya çalışıcam teşekkür ederim

Ay valla en yapamadigim sey hayatta içime atmak. Söyleyip kurtulmazsam icim icimi yer. Hirsim gecmez, unutamam da. O gun soylemezsem 3 gun sonra soylerim. O yuzden hiiicc icimde tutmam dan diye lafi ederim.

Bnim birde bir huyum var aylarca surat asabilirim konuşmaya bilirim oda ben surat asınca niye suratın asık diye kavga çıkarır olanlar olur ondan sonra kavga kıyamet
beterin beteri varmış çok şükür 1-2 saat anca sürer aylar ne demek nasıl 1 ay sürdürebiliyorsunuz eşinizle

Ay valla en yapamadigim sey hayatta içime atmak. Söyleyip kurtulmazsam icim icimi yer. Hirsim gecmez, unutamam da. O gun soylemezsem 3 gun sonra soylerim. O yuzden hiiicc icimde tutmam dan diye lafi ederim.
söylemeyince geçmiyor işte sorun orda içime dert oluyor uyuyamıyorum durduk yere ağlıyorum trip atasım geliyo tavır yapıyorum Allahtan kısa sürüyor. yoksa hastalık sebebi

söylemeyince geçmiyor işte sorun orda içime dert oluyor uyuyamıyorum durduk yere ağlıyorum trip atasım geliyo tavır yapıyorum Allahtan kısa sürüyor. yoksa hastalık sebebi

Siz de benim gibi soylemeyince ici icini yiyengillerdenmissiniz iste. O yuzden söyleyip rahatlıyorsunuz. Esiniz de anladigim kadariyla duyarli ve iletisime acik biri. Niye kendinize dert ediyorsunuz ki soyleyin gitsin. Gerisini o düşünsün bir de erkekler gercekten son derece basit canlilar. Onlar anlamaz, fark etmez, anlam veremez vs vs. O yuzden onlarla direkt en basit yoldan iletisim kurmak lazim.

işte sorun burda başlıyor ne ben eşime söyleyebiliyorum o anda defalarca güzelce ne olduğunu sorduğu halde ağzımı bile açmıyorum birde bu durumda düşündüklerimi hissetsin farkına varsın istiyorum niye tavır yaptığımı ama olmuyor düşününce adam ne bilsin sanırım bayanlar gibi ince düşünemiyolar malesef sorunu paylaşıp çözme yoluna gitmediğim için haksızım biliyorum ama huy işte huy huy

Eşimle birbirimizi,severek evlendik ailesi yüzünden çok sıkıntı çektik eşim yanımdaydı ama ben bişeyleri söyleyemediğim için içimde büyütüp gergin olup surat asıyorum şimdide yorgunluk çocuk vs. Ne söylese batıyo hep mi haksızım haklı olduğum taraflarda var ama biraz anlayış herşeye tepki veriyormuşum sorun neymiş sorun ortada biraz yardım bi güzel söz illa ben mi söylemeliyim insan ruhu okşansın istiyo böyle olunca üzülüp surat asıyorum sonraso hep tartışma sanırım oda bende böyle giderse evliliğimiz sadece çocuk için devam edecek

Öyle hayat zor geçer be kardeşim eşiniz sizin yanınızdaysa her anlamda bırakın diğerler bütün olan Şeyler kapı arkasında kalsın en azından sizden yanaysa bu da birşeydir bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…