• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçine bosalinca nasil hissediyorsunuz

Patates33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2025
35
1
1
25
Merhaba yeni evliyim bilmedigim icin meraktan soruyorum.. icine bosalinca ne hissediyorsun? Doğum kontrol hapı kullanıyorum ama yine guvenemiyorum bunu yasamaya

Ay buda yeni moda oldu . Duyuru: içimize boşalınca zevk almıyoruz hafif bi sıcaklık geliiii geçiiii. Sonra bide onun oturup tamamen akmasını beklıyoruz bıttı sanıyoruz sonra bıdaha gelıyor fılan saçma sapan bi durum bu trol hesaplar herhalde uçururum ıcıne boşalıp ben bu gadunları ho ho go diye duşunuyor. Ayy yether.

Ay buda yeni moda oldu . Duyuru: içimize boşalınca zevk almıyoruz hafif bi sıcaklık geliiii geçiiii. Sonra bide onun oturup tamamen akmasını beklıyoruz bıttı sanıyoruz sonra bıdaha gelıyor fılan saçma sapan bi durum bu trol hesaplar herhalde uçururum ıcıne boşalıp ben bu gadunları ho ho go diye duşunuyor. Ayy yether.
Evet sonrasında bitti artık diye dışarı çıkmayın.siyah giymiyorsanız çok zor durumda kalırsınız.kamu spotu 😁

Merhaba yeni evliyim bilmedigim icin meraktan soruyorum.. icine bosalinca ne hissediyorsun? Doğum kontrol hapı kullanıyorum ama yine guvenemiyorum bunu yasamaya
Hapı en az iki aydır düzenli şekilde kullanıyorsanız sorun olmaz. Onun harici içeri boşalmada çok bişey hissedilmiyor içindekiler dışarı çıkarken hissediliyor.

İçine tıpır tıpır akan damlacıklar hissediliyor. Kadında bir zevk yok. Akışı hissediyor kadın. Sonra akanlar bitince duruyor. Tekrar az daha akan olursa oluyor bazı erkeklerde.

Back
X