Ben mi yanlış yapıyorum yardımm

Miskaly

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2022
1
0
16
31
Merhaba 5 yıllık evliyim 1.5 yıllık da anneyim normalde çalışıyorum ama 1.5 yıldır evdeyim bebeğime bakıyorum bebek konusunda her anne gibi kurallarım var .. Ama şu ara kendimi tükenmiş hissediyorum. Eşim sadece çoçukla ilgileniyor yemek yiyor yatıyor . Kendisi yemek yeme hastası yani evde yemek olmayınca suratı yerlerş süpürür yada yemeğin tadını begenmeyince aynı şekilde surat 5 karış oturur.evde herşeye söylenir çoçukla ilgilenirken evi haliyle yapamıyorum oda başak burcu sürekli söylenmesinden o kadar yoruldum ki çamaşıra bulaşığa durmadan söyleniyor çoçuk uyuyor 10 da bi saat uyutmak için çabalıyorum geliyorum salona çayını içiyor elinde kumanda video izliyor ama yediğimiz yemeğin bulaşığı duruyor mutfak göçüyor bi bardak çay içsem oturup gece yarısına kadar mutfak topluyorum yemek yaparken aşırı dagılıyor çünkü çoçuk yanımda her yeri dagıtıyor . Bu böyle sürekli bi döngü halinde devam ediyor . Ev desen bi gün toplu bi gün dağınık ... ben çok yorgun hissediyorum bitmiş tükenmiş hissediyorum çoçuk yemek yemiyor peşimden koşuyorum hop akşam yemeği vakti geliyor . Gündüz 45 dk uyuyor ortalama ondada gerçekten oturuyorum ve kahve içiyorum . Ama ben kendimi aşırı mutsuz hissediyorum. Benim gibi olan hisseden var mu :( sesimi duyan var mı

O kadar haklısın kii. Benim de kızım 1.5 yasında. Bende de durum aynı. Merak etme. Yalnız değilsin yetememekte… burada anormal olan tek kişi kocan. Bebekli ev neden her seyi senden bekler veya dağınık diye söylenir o kısmı sadece beni rahatsız etti. Benim de evim dağılır, yemek bazen olur bazen olmaz. Ama eşim söylenmez veya benden beklemez yani. Çok yorgun değilse kendi yapar çok yorgunsa dışarıdan söyler. Misafir kabul etmiyoruz, bize bugun kimse gelmesin falan der gülüşürüz öyle. Problem sende değil yani hepimizde durum aynı. Ama eşin için aynı şeyi söyleyemeyeğim. Ya kalkıp kendi yapacak ya da söylenmeyecek. Çocuklu kadınsın senden dört dörtlük olmanı beklemesin

Merhaba 5 yıllık evliyim 1.5 yıllık da anneyim normalde çalışıyorum ama 1.5 yıldır evdeyim bebeğime bakıyorum bebek konusunda her anne gibi kurallarım var .. Ama şu ara kendimi tükenmiş hissediyorum. Eşim sadece çoçukla ilgileniyor yemek yiyor yatıyor . Kendisi yemek yeme hastası yani evde yemek olmayınca suratı yerlerş süpürür yada yemeğin tadını begenmeyince aynı şekilde surat 5 karış oturur.evde herşeye söylenir çoçukla ilgilenirken evi haliyle yapamıyorum oda başak burcu sürekli söylenmesinden o kadar yoruldum ki çamaşıra bulaşığa durmadan söyleniyor çoçuk uyuyor 10 da bi saat uyutmak için çabalıyorum geliyorum salona çayını içiyor elinde kumanda video izliyor ama yediğimiz yemeğin bulaşığı duruyor mutfak göçüyor bi bardak çay içsem oturup gece yarısına kadar mutfak topluyorum yemek yaparken aşırı dagılıyor çünkü çoçuk yanımda her yeri dagıtıyor . Bu böyle sürekli bi döngü halinde devam ediyor . Ev desen bi gün toplu bi gün dağınık ... ben çok yorgun hissediyorum bitmiş tükenmiş hissediyorum çoçuk yemek yemiyor peşimden koşuyorum hop akşam yemeği vakti geliyor . Gündüz 45 dk uyuyor ortalama ondada gerçekten oturuyorum ve kahve içiyorum . Ama ben kendimi aşırı mutsuz hissediyorum. Benim gibi olan hisseden var mu :( sesimi duyan var mı
sorun sende değil eşinde sen de farkındasın. Eşine ses çıkarmanın zamanı gelmiş .düzenli ev istiyorsa yaydığı götü kanepeden kaldırıp sana yardım edecek, etmiyorsa yardım etmesi için yardımcıya bütçe ayıracak ikisini de yapamıyorsa yaptığın kadarını öpüp başına koyacak sen ona tahammül ettiğin için el pençe divan kesip sesini oturacak.

Çok çok üzülüyorum bu düşüncesiz adamların eşlerine,evlatlarına…

Herhalde evde bu şekilde koşturmaya devam edeceksiniz.

Allahım güç kuvvet versin inşallah.

Hem çalışıp hem her şeye yetişebilen kadınlar hariç bence çalışan biri için bir anda evde olup bebekle evi çekip çevirmek zor, alışık olmadığımız bir duruma daha zor seviyesinden adapte olmaya çalışıyoruz. Eşiniz de kalkıp diğer işleri halletsin ki siz iki üç günlük güzel yemekleri hazırlayabilin başka türlü oluru yok.

Back
X