• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçine bosalinca nasil hissediyorsunuz

Ben hiçbir şey hissetmiyorum anlamıyorum bile ve hep sorun bende diye düşünüyorum
Duyuru: içimize boşalınca zevk almıyoruz hafif bi sıcaklık geliiii geçiiii. Sonra bide onun oturup tamamen akmasını beklıyoruz bıttı sanıyoruz sonra bıdaha gelıyor fılan saçma sapan bi durum
İçine tıpır tıpır akan damlacıklar hissediliyor. Kadında bir zevk yok. Akışı hissediyor kadın. Sonra akanlar bitince duruyor. Tekrar az daha akan olursa oluyor bazı erkeklerde.
Hissedenler var, hissetmeyenler var galiba:KK43::KK43:. Aslında sıcak spermler akarken hissedilmesi gerekmez mi ya da o anın zevkiyle mi his kaçırılıyor? Bilmiyorum da soruyorum işte.

Hissedenler var, hissetmeyenler var galiba:KK43::KK43:. Aslında sıcak spermler akarken hissedilmesi gerekmez mi ya da o anın zevkiyle mi his kaçırılıyor? Bilmiyorum da soruyorum işte.
Bilmiyorum ben anlamıyorum bile boşalıp boşalmadığını çıkarınca anlıyorum

boşaldığını hissediyorsun ama içinde menileri yüzerken hissetmiyorsun 😂😂 yani kasılmasından, titremesinden falan herifin boşaldığını anlıyorsun ama onun dısında böyle bir içeri akış vs hissi yok 😂😂

aşkım meni sıcak da senin vajinanın içi de ondan sıcak.. nasıl hissedeceksin. bu arada anal olarak hissediliyormus. ama vajina penis birleşiminde ben hissedeni duymadım da kendim de hissetmedim

İçine tıpır tıpır akan damlacıklar hissediliyor. Kadında bir zevk yok. Akışı hissediyor kadın. Sonra akanlar bitince duruyor. Tekrar az daha akan olursa oluyor bazı erkeklerde.
siz ciddimisiniz? ben içimde penisin kasılması ve ısınması gibi hissediyorum, öyle bi fışkırma, darbe gibi bişe yok, sıcaklık ve kasılma var, 3 günü geçerse sevişmediysek bu sürede akar gibi oluyor ama sadece gibi diyorum içimde yüzdüğünü falan hissetmiyorum tıpır tıkır olmuyor

kızlar bende bunu uzun süre araştırfdım biz çocuk istiyoruz bitürlü nasip olmuyor, boşalma anındaki hisler belirgin olmayınca eşim az boşalıyor, tazyiksiz mi gibi evham yaptım gözlemim şu; her gün sevişince hiç his olmuıyor, 2 gün olunca sıcaklık biraz daha belirginleşiyoer, 3 günü geçince akma hissi gibi ama öyle aman aman değil, tuhaflık bizdemi anlayamadım, her boşalma fışkırma böle su tabancası gibi olmuyor yani, eşim muayne oldu sorun yok, devlet hastahanesinde olduk acaba doktor ilgilenmedimi, meni miktarımı az şüphelendim yine

Back
X