- 27 Şubat 2012
- 16.983
- 28.731
- 798
benimkide aynı. yorgun diyorum ama hep aynı. karakter meselesi diyorum artık. konuşmadan konuşmaz, anlatmaz falan..
Ya gerçekten sinir bozucu la anlat işte adam gibi Hayır neyin kafasindasin yahu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkide aynı. yorgun diyorum ama hep aynı. karakter meselesi diyorum artık. konuşmadan konuşmaz, anlatmaz falan..
bu gecede ayrı yatarsa bnce yanına gidip hayırdır bilmeden seni kıracak birşey mi yaptım de. ayrı yatacak kadar ne yapöış olailirim söylersen anlarım söylemezsen ilerleyen zamanlarda birbirimizi affetmemiz daha zor olur debenim abimde böyleydi kendi kendine küser kendi kendine affeder. evlendi eşinede hala öyle. kapalı bir kutu bir duvar. ne yapalım bazısının mizacı bu. geçmiş olsun canım.
bende senin gibiydim ama baktım ki kendimi paralamak ile zaman geciyor. en güzeli bu. taktik etkili. sabret bu taktigi uygula sonrasında adam bülbüle baglıyor. sürekli bülbül hemdeAma canım inan ki ben böyle şeyleri beceremiyorum sorun varsa bana 30 kere sordurmasin anlatsın anlatmiyosa işte bana geliyorlar vur tepesine indir aşağı diyo şeytan. . Yok bişey ! Bu ne ya bana trip atiyo kadın gibi
bugün nasılsınız? geldi mi eve?Aaa hiç pohpohlayamam bana net olucak bişey yok diyorsa yok gibi davranicak aksi takdirde ben onu yok sayıyorum daha çok canı yaniyor
bugün nasılsınız? geldi mi eve?
hmm aklıma bir sebep geldi ama çok çok özel bir mevzu samimiyetine güvenerek yazıyorum kızabilirsinde,şimdiden özür dilerim.Yok görevde bugün
hmm aklıma bir sebep geldi ama çok çok özel bir mevzu samimiyetine güvenerek yazıyorum kızabilirsinde,şimdiden özür dilerim.
çok yakın arkadaşımın iki çocuktan sonra başına bir şey geldi. eşiyle cinsel birliktelikleri bitti nasıl olduysa arkadaşım çok uzun süre beraber olamıyorduk nedenini sorduğumda birşey yok diyordu dedi. tam 6 ay sonra ereksiyon olamıyorum bekledim ama geçmedi demiş ve 2,5 yıldırda tedavi filan hala geçmemiş. enfeksiyon kapmış adam artık tam ayrıntısını bilmiyorum ama acaba... öyel birşey olabilir mi.
anlamadım,varsayım sadece. dilerim kızdırmadım seni sana ne diyebilirsin. ve kinaye mi yaptın yoksa gerçek mi anlamadım :)Nerden anladın :)
anlamadım,varsayım sadece. dilerim kızdırmadım seni sana ne diyebilirsin. ve kinaye mi yaptın yoksa gerçek mi anlamadım :)
bende konuşamam haklısın. ama işte bi cesaret sordum. allah yardımcın olsun evdeki sessizlik benimde psikolojimi etkiler.Yok böyle konuları ben bu platform da konusamiyorum. Belki o dediğin sebep de olabilir bilmiyorum yani gerçekten anlayamıyorum birden içe kapanmasını
bende konuşamam haklısın. ama işte bi cesaret sordum. allah yardımcın olsun evdeki sessizlik benimde psikolojimi etkiler.
kırılmadım bilakis ben kırdım sandım. aramızda sorun yokYok lütfen bana kirilmayin niyetinizin farkındayım ama ben bu konuyu hep kendimle konuşurum çok çabuk anlatamıyorum insanlara
kırılmadım bilakis ben kırdım sandım. aramızda sorun yokben seviyorum senin konularını yorumlarını arada rastlıyorum aa ne demiş diye dikkatimi çekiyor
![]()
ama bazı dertlilere yorumda yapıyorsun rastlıyorum :)Kız hep topu 2konum var![]()
Sencede sinir bozucu değil mi ? 2 gündür birbirimizi aramiyoruz bile yaa liseliler gibi triplesiyoz galiba biz baya baya
Direk boğazına çökesim var.. adam konuşmuyor ya sanki bana küsmüş de haberim yok. . Ruh hastaları gibi tv izlemesi var ayh valla afakanlar basıyor beni
Dört gündür aynen anlattığın gibiyiz
Sonunda bugün cinnetim geldi
Akşam kaçtım arkadaşlarla dışarı yeni geldim eve
Hala televizyon izliyordu, şimdi de vurdu kapıyı gitti
Kelin merhemi olsa başına sürer yani=))