Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi olmasın ama;
başkası olabilir mi hayatında..
İşte sorun yaşayınca ben de böyleyim.
Ters ya da aksi yaklaşma bence.Eşref saati derler ya,öyle bir zamanda konuşmayı dene
kaç yıllık evlisin canım ?
bundan bende iki tane var hem eşim hem kızım canları istemesin ağızlarından hiç laf alamazsın çatlatır seni ,
ilk evlendiğimde bildiğin sinir krizleri geçirirdim , ellerim çenem kitlenirdi ,
şimdi hiç sallamıyorum ne halin varsa gör diyorum elimde tlf kumanda geceyi geçiriyorum.
yeterince açık.anladığım kadarıyla asker eşisin. bende asker eşiyim, doğu hizmetlerinin bazılarına eş götürülemiyor ve şuan ki durumda malumbelkide kaygılanıyor. kafasında kurguladıklarını duyduklarını senide üzmemek için söyleyemiyor. azıcık kendi haline bırak sessizce göğsüne yat kalbini dinle derim. yaşadım bende ilk cizreye tayinimiz çıktığında ben gelebilecekmiyim dedim
sen azıcık sessiz ol canım nasılsa geçici bir durum.
şimdi beni gaza getireceksiniz ya hu..
zira benin de biblo ya da daha büyük birşey kırasım var kafasında..
belki uç dort gun dur kus dur size
durduk yere niye kussunki adam bugun
3-4 gun once noldu onun dusun bence
Haketmiyorlar mi bazen?
ediyorlar ediyorlar.. dün evlilik yıl dönümümüzdü. daha 4. yılda tırt yani..
önceleri ben özel günleri özel yapmaya çalışıyordum baktım o yapmıyor ben de yapmadım ama ders oldu mu hayır.. hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor..
vallahi sinirim tepemde çok fena..! kesin hak ediyorlar..
Küs mü?Sebebini bilsem rahatlicam. Şuan bana küs mesela ama onun sebebinide bilmiyorum
Küs mü?Bilmeden bir şey mi yaptın, çok mu üstüne gittin?
Iste biz kadınlar birşeye sinirlenince patir patir saydiriyoruz. Ama onlar farklı kalpleri kirilinca yada canları sklinca susuyorlar veya dışarı çıkıyorlar. . Kocaman bir puzzle yap yapabilirsen
Dur hemen kötü düşünme. Önce tartışmadan,sakince konuşmaya çalış, seninle ilgili sorun neymiş dökülmesini sağla.Hayır bilerek birsey yapmadım. . Bilmeden yaptığım birsey olursa da örnek veriyorum çok kiricisin bugün biraz konuşmayalım diyor. .yada bagirdigim da ben bagirmiyorum konusacagin zaman konuşalım der. . Yani söyler ama bana şimdi sebepsiz kusmesi ayrı yatmasi burnuma kötü kokular geliyor