İçınızde ben kötü bi insanım kötülük yapıyorum.diyebilen var mı

Kötü biri değilim.
Aklım kötülüğe de işler, ama tercih etmiyorum.
Kafamı yastığa rahat koyma çizgim var, vicdanımı susturmak istiyorsam da, onu susturacak bir bahaneyi zaten bulurum. Bu kadar.

İnsan üzüldüğü şeye devam etmez.
Narsist bir insanla olan ilişkiniz size zarar vermesine devam edebilirisniz. Çünkü bu size zarar verir. Ama bir kişinin boynuna sarıldığızda vicdaniniz dur diyorsa durursunuz. Durmuyorsaniz kininiz daha büyük demektir.
Hayat zamanla kendi kaosuna alıyor sanırım insanı.
Bende bazen söylediğim sözden üzülüyorum ama içime su serpiliyor yapacak bir şey yok.
Tam da bu.belki de bu insanlara bi sey yaparken vicdan dur dememeli.benim de heo bu sebeple yarim kaliyor zaten.yoksa anasindan emdigi sutu burnundan getirecek yetenege sahibim.ama heo yarim birakiyorum.halbuki hakediyo sadece ben kendime yakistiramiyorum.senin baska sanslarin da var kizim bunlara katlanmak zorunda degilsin deyip baaka bir yok ciziyorum kendime.
Ama.neden hep yolumu degistiren ben olayim? O insan kotuluk yapilmasini haketti bence

Kötü biri değilim.
Aklım kötülüğe de işler, ama tercih etmiyorum.
Kafamı yastığa rahat koyma çizgim var, vicdanımı susturmak istiyorsam da, onu susturacak bir bahaneyi zaten bulurum. Bu kadar.
Bak ben bu kadar deyip bu kadar dumduz sorgulamasam su an cok baska bibyerdeyim.bi gun bu kadar net olabilicem inaniyorum

Be yaparken bi yerden biri yapma sana yakismaz inme seviyesine diyor icimden.iste o icimdekini susturdugumda her sey guzel olacak.cunku yaparsam da o sahis zarar girdu diye pisman olmayacagim.o haketti öldüğünü duysam üzülmem icim ciz bile etmez.ben kendime yakistiramiyorum o davranisi. O adami alt etmek.icin baska uc kurusluk kisileri devreye sokmayi arkadan plan yapmayi va yakistiramiyorum.kiailigime ters.

Tam da bu.belki de bu insanlara bi sey yaparken vicdan dur dememeli.benim de heo bu sebeple yarim kaliyor zaten.yoksa anasindan emdigi sutu burnundan getirecek yetenege sahibim.ama heo yarim birakiyorum.halbuki hakediyo sadece ben kendime yakistiramiyorum.senin baska sanslarin da var kizim bunlara katlanmak zorunda degilsin deyip baaka bir yok ciziyorum kendime.
Ama.neden hep yolumu degistiren ben olayim? O insan kotuluk yapilmasini haketti bence
Bence vicdan olmazsa vahsi hayvandan farkimiz kalmaz.
Birbirimizi yiyen sirtlan olmaya gerek yok.
Kızgın olabiliriz, laf sokabiliriz ama bir duru olmalı bu noktanın.

Kaç kişi çıkar ki bunu söyleyen?
Bir başkası kötü ama o başkasının da kendine göre nedenleri var öyle değil mi?
Ben şu kişiye kötülük ediyorum bile isteye şu an diyebilen var mı? Eskiden i sormuyorum.Şu an bile isteye birine kötülük ediyorum diyen var mı?
Yani evli adamla beraber olan kadın da kendince haklı.Sevmişmiş de miş..Birinin üzerinde haksız baskı kurup hakkını yiyen de haklı.Kendini korumuşmuş.. Yani herkesin haklı olduğu yerde suçlu yok.Kanun devreye giriyor.Ama bazı durumlarda kanuna da başvurulamıyor ya işte o vicdanlar keşke açık olsa.
Keşke sağduyulu,vicdanlı insanlar olsa. AMA kime göre vicdanlı?
Toplumla yaşamak beni boğuyor artık.Belki aynı frekansta olmadığım insanlarla bir arada olmanın refleksi bendeki.Boğuluyorum..Sağduyusuzluğun, yozlaşmışlığın,nezaketsizliğin içinde..
Kötü bi insan değilim daha doğrusu öyle olduğuma inanıyorum bu yaşıma kadar kimseye zarar verecek boyutta yalan söylemedim haramdan korkarım kimsenin parasına el uzatmadım iftira atmadım kimsenin yuvasını yıkmadım benim olmayana benim diye sahip çıkmadım..amaaaa itiraf etmeliyim ki şuan birisine çok kötülük yapmak istiyorum sinsi planlar içindeyim lakin iş icraate gelince Allah tan korkuyorum çünkü etme bulma dünyası Allahın adaletine sığındım diyorum kendimi geri çekiyorum ama aklımlada şeytan oynamıyor değil..

Bence vicdan olmazsa vahsi hayvandan farkimiz kalmaz.
Birbirimizi yiyen sirtlan olmaya gerek yok.
Kızgın olabiliriz, laf sokabiliriz ama bir duru olmalı bu noktanın.
Ya bi amaca hizmet etmeyecekse sonunda bi kazanim elde edilmeyecekse laf sokmak vs ne ise yarayacak? Ben ugrasmam laf sokmayla falan.

Kötü bi insan değilim daha doğrusu öyle olduğuma inanıyorum bu yaşıma kadar kimseye zarar verecek boyutta yalan söylemedim haramdan korkarım kimsenin parasına el uzatmadım iftira atmadım kimsenin yuvasını yıkmadım benim olmayana benim diye sahip çıkmadım..amaaaa itiraf etmeliyim ki şuan birisine çok kötülük yapmak istiyorum sinsi planlar içindeyim lakin iş icraate gelince Allah tan korkuyorum çünkü etme bulma dünyası Allahın adaletine sığındım diyorum kendimi geri çekiyorum ama aklımlada şeytan oynamıyor değil..
Bu dediklerini ben de yapmadim.yapmak istedigim de bu degil aslinda yapmak istedigim tam olarak kendi hatasindan vurmak.

Bak ben bu kadar deyip bu kadar dumduz sorgulamasam su an cok baska bibyerdeyim.bi gun bu kadar net olabilicem inaniyorum

Sorgulamanın bir manası yok, ha beyin jimnastiği oluyor iyi oluyor bana diyorsan sorgula dur yani. :)

Yasemenlikek, kaç yaşındasın? Gerçekten 36 mı? (Sadece merakımdan soruyorum, herhangi bir ima arama lütfen)

Bu dediklerini ben de yapmadim.yapmak istedigim de bu degil aslinda yapmak istedigim tam olarak kendi hatasindan vurmak.
Yapabiliyorsan hiç erteleme derim...biraz seni gazlıyor gibi oldu ama herkesin inanışı farklı ben etme bulma dünyası diye korkuyorum etrafımda o kadar çok kalbi kötülük dolu insanlara hayvanlara kötülüğü dokunan kişiler var ki hatta bana bile ama bakıyorum maddi manevi çok iyiler bunlardan neden çıkmıyor yaptıkları ben olsam hayat hmn bana karşılığını verir diyorum ama bu dünyanın öbür tarafında var burda çıkmazsa orda çıkar galiba benim cesaretim yok senin varsa bekleme tabi bu kötülük değil hırs yaptıysan tehlikeli duruma gelebilir gün geçtikçe iyice bileneceksin

Kayıplar yaşadığın bir dönemden geçmiş/geçiyor olmalısın. Ondan yeniden bir sorgu başlamış sanırım...
Herkesin, birbirinin hayatı içinde bir görevi var (Kötü-iyi, kimi nefes kimi kafes ama hepsi bir şey öğretir öğrenmek isteyene), sen nasıl anılmak istiyorsun, ardında nasıl dokunuşlar, nasıl hatıralar kalsın istiyorsun öldüğünde; bunu düşün, kararını ver, bırak.

Evlenmeden önce yaptım bile isteye kötülük. Benim hayatımı kaydirdilar bende intikamımı aldım. Ayağını kaydirdigim kişi hala toplayamadi kendini. Büyük ihtimal beni asla unutmucak 😈 pisman miyim? Asla! Anlatsam burda %99 unuz ohhh olsun derdiniz 😈

Kotu bir insan degılım, hatta hıcbıseyıme kefil olmam merhametin harıc. Merhametli insanlarda kotu olamaz.

Ama, bırı canımı yakmıssa hele de bılınclı yapmıssa... Ve yaptıgını kabul etmeyip uste cıkmaya calisip ısrarla pısman olmuyorsa yaptıgını odetırım. Sabırlıyım beklerim. Bisey yapmak icin acele etmem. Ama unutmam da.
Bu beni kotu biri yapıyorsa kotuyum.

Back
X