- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.105
- 158
- Konu Sahibi Dindirella
Olmaz, geçmişin hortlamasina gerek yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz, geçmişin hortlamasina gerek yok
Gecmise takilip kalmiyorum ben bugundeyim.bugun birinden zulum goruyorum ve ona konuyla alakasiz bi yerden vursam mi yani bel.alti vursam mi diye dusunuyorum.cunku o bel alti vuruyor ve sanirim vurucam.bu sefer bana ne deyip baaka yola gitmeyecegim.bana da zarar gelmeyecek sartlari hazirlayip gerekeni yapicam bu sefer fibi duruyor.ilahi adaletse ilahi adalet.Şu an en büyük kötülüğü kendine yapıyorsun. Geçmişine takılıp kalanlar yalnızca geleceklerini kaybederler. Benden sana abla tavsiyesi , silkelen ve kendine gel...
Öfkeyle kalkan zararla oturur yine de sen bilirsin , yapman gereken tek şey kendini zulümden kurtarmak olmalı. İntikam alacağım derken daha büyük belalar açmazsın başına umarım.Gecmise takilip kalmiyorum ben bugundeyim.bugun birinden zulum goruyorum ve ona konuyla alakasiz bi yerden vursam mi yani bel.alti vursam mi diye dusunuyorum.cunku o bel alti vuruyor ve sanirim vurucam.bu sefer bana ne deyip baaka yola gitmeyecegim.bana da zarar gelmeyecek sartlari hazirlayip gerekeni yapicam bu sefer fibi duruyor.ilahi adaletse ilahi adalet.
Kendimi zulumden kurtarmak icin benim gitmem lazim yine ya her zulme ugradigimda gideyim mi ben?zulmedene zulmetmeli.yo basimi belaya sokmayacak.sekilde yapacagim.onun onlemini alamazsam yapmam zaten.o gidecek! Eger ucu bana da dokunacak gibiyse kalkismam zaten.her seyi ayarlamadan hamle yapmamÖfkeyle kalkan zararla oturur yine de sen bilirsin , yapman gereken tek şey kendini zulümden kurtarmak olmalı. İntikam alacağım derken daha büyük belalar açmazsın başına umarım.
Hayat senin hayatın dilediğin gibi yaşamakta özgürsün ama kızgın sirke küpüne zarardır her zaman... Hakkında hayırlısı olsun.Kendimi zulumden kurtarmak icin benim gitmem lazim yine ya her zulme ugradigimda gideyim mi ben?zulmedene zulmetmeli.yo basimi belaya sokmayacak.sekilde yapacagim.onun onlemini alamazsam yapmam zaten.o gidecek! Eger ucu bana da dokunacak gibiyse kalkismam zaten.her seyi ayarlamadan hamle yapmam
Ne güzel. Imrendim resmen. Umarım ben de böyle bir 3 ay yasarimBence bunlar hep hayatımızın kalabalık oluşundan,telaşımızdan,bişeyler elde etme hırsımızı amaç olarak nitelendirmemizden kaynaklanıyor.
Şu 3 aydır Kıbrıs’ta bir köyde yaşıyorum.Ücretsiz izindeyim.Ben böyle huzur böyle sakinlik mutluluk görmedim.
Ne bana kötülük eden var ne de ben bilerek ya da bilmeyerek birine kötülük ettim.Az insan çok huzur biraz da deniz lazımmış insana
Ayni frekansta olmamak aslinda sebebiKaç kişi çıkar ki bunu söyleyen?
Bir başkası kötü ama o başkasının da kendine göre nedenleri var öyle değil mi?
Ben şu kişiye kötülük ediyorum bile isteye şu an diyebilen var mı? Eskiden i sormuyorum.Şu an bile isteye birine kötülük ediyorum diyen var mı?
Yani evli adamla beraber olan kadın da kendince haklı.Sevmişmiş de miş..Birinin üzerinde haksız baskı kurup hakkını yiyen de haklı.Kendini korumuşmuş.. Yani herkesin haklı olduğu yerde suçlu yok.Kanun devreye giriyor.Ama bazı durumlarda kanuna da başvurulamıyor ya işte o vicdanlar keşke açık olsa.
Keşke sağduyulu,vicdanlı insanlar olsa. AMA kime göre vicdanlı?
Toplumla yaşamak beni boğuyor artık.Belki aynı frekansta olmadığım insanlarla bir arada olmanın refleksi bendeki.Boğuluyorum..Sağduyusuzluğun, yozlaşmışlığın,nezaketsizliğin içinde..
Ne güzel. Imrendim resmen. Umarım ben de böyle bir 3 ay yasarim
Naptılar sana,anlatKaç kişi çıkar ki bunu söyleyen?
Bir başkası kötü ama o başkasının da kendine göre nedenleri var öyle değil mi?
Ben şu kişiye kötülük ediyorum bile isteye şu an diyebilen var mı? Eskiden i sormuyorum.Şu an bile isteye birine kötülük ediyorum diyen var mı?
Yani evli adamla beraber olan kadın da kendince haklı.Sevmişmiş de miş..Birinin üzerinde haksız baskı kurup hakkını yiyen de haklı.Kendini korumuşmuş.. Yani herkesin haklı olduğu yerde suçlu yok.Kanun devreye giriyor.Ama bazı durumlarda kanuna da başvurulamıyor ya işte o vicdanlar keşke açık olsa.
Keşke sağduyulu,vicdanlı insanlar olsa. AMA kime göre vicdanlı?
Toplumla yaşamak beni boğuyor artık.Belki aynı frekansta olmadığım insanlarla bir arada olmanın refleksi bendeki.Boğuluyorum..Sağduyusuzluğun, yozlaşmışlığın,nezaketsizliğin içinde..
Allah askina ya size yapilan en buyuk kotuluk cadi komsu teyze mi? Ne guzel bence sukretmelisiniz hayatinizaBen kötüyüm,kötülere misilleme yapmadığım,yapamadığım ve kendime bu haksızlığı yaptığım için.
Şimdilerde bu kötünün en başının, çocukluğumuzu cehenneme çeviren cadı komşunun mezarını öğrenip başucunda dikilip "ELİNE NE GEÇTİ"diyeceğim"ATEŞİN BOL OLSUN"![]()