• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinizde telkin cdsi dinleyen var mı?

asu damla bekliyorum yorumlarını ozaman.umarım faydasını grürsün

merhaba,

internetten indirdiğim, ego, suçluluk güven telkinlerini 4 haftadır dinliyorum, ben bişey farketmedim açıkçası, olduysada ben henüz farketmedim. diğerlerinide bugünden itibaren dinlemeye başladım eğer bir fark görürsem paylaşırım.

kesinlikle katılıyorum sana..

selam aşk ve grur, sen neler dinledin ne kadar zaman dinledin? tamamen faydasız olmasıda üzüyor beni. Bendeki bir faydası artık fayda sayılır mı bilmiyorum; Uzun zamandır kendimi çok bırakmıştım, işe çok bakımsız gidiyordum, bundan rahatsızdım ama içimdende bişey yapmak gelmiyordu. şimdi yani 3-4 haftadır neredeyse düzenli makyaj yapıyorum evde yetiştrmezsem bile işe ilk gittiğimde ilk iş makyaj yapmak oluyor, makyazsız çıkmam abi gibi bir durum oluştu. hoş bunun ne faydası var çok bir faydası yok. evli barklı kadınım ama hanım arkdaşların aa ne hoş olmuşsun makyaj sana çok yakışıyor demesi hoşuma gidiyor. belki bu bir başlangıç olur bu istikrarı hayatımda yapamadığım bir çok şeye yayarım :)

k
ubilay aktaşın inttende indirilen telkin cd sini dinledim. müthiş bişey. 3 4 gün içinde faydasnı hissediyorsn. bebeği konuşmuyodu. bir gece sabaha kadar dinlettim. sabah anne demeye başladı. bebeği olanlara verdim. aynı faydayı görmüşler. şiddetle tavsiye ederim. günde 8 saat kısık sesle 21 gün. ama faketmez ben sürekli açık tutuyodum. kayınvalidem
de dinledi. insanın beyninin içini boşaltıoy dedi.

Bu nasıl bir anlatım allahaşkına, hangi cdyi internetten dinlediniz, kim hissediyor fayda, bebek mi siz mi? Bebeği konuşmuyordu, kimin bebeği, sabaha kadar dinlettiğiniz kim ve ne dinlettiniz, bebekler için konuşma cd si mi var...Bu kadar baştansavma yazmayın lütfen..

Bu konu bir akım şeklini aldığı için maalesef internette her yere de düştü, hazır şekilde çok fazla mp3, cd var ortalıkta, kesinlikle indirmeyin ve dinlemeyin, faydası olmadığı gibi mesajın ne olduğu da belli olmadığından saçma sapan şeyler yüklemiş de olabilirler.Nilda hanım gibi daha birkaç bu işi lisanslı ve çok ciddi yapan güvenilir kişiler ve kurumlar var.Ben bu işi çok araştırdım ve bilimsel olarak doğruluğunu etkisini biliyorum, o yüzden bilmediğiniz şeyleri kullanmayın, telkine kapalı olmak diye birşey tabi ki var ama kimse de inanmadığı şeyi dinlemez, dinlemeye karar vermişseniz inansanız da inanmasanız da gece dinlediğinizde o bilinçaltınıza etkiyecektir.

Son düzenleme:
merhaba,

kimseden cvp glemeyince epeydr bakmıyordum buraya, henüz dinlemeye başlamadım çünkü ondn önce 2 hafta boyunca sitelerinde bulunan ücretsi güven ve ego telkinleri vr onlrı dinelmek gerekiyor bende onları dinliyorum o yüzden henüz başlayamadım. ama çok bakıyorum internetten gerçekte faydasını görenler oldu mu diye. genelde şoyle yazılar çıkıyor " 2 gün oldu çok iyi gidiyor, 1 hatadır dinliyorum çok şey değişti" gibi tabi bunlar inandırıcı ve tatmin edici değil, uzun süre dinleyip ve etkilerinife uzun üredir gören birilerini arıyorum fakat bulamadım. ama genede dinleyeceğim kendi yaptırdıklarımı söyledikleri şekilde. Umarım aydası olur

Evet öyle 2-3 günde etkisi görülemez, gördüğünü söyleyen kendini şartladığı için öyle sanıyordur.Ben çok araştırmalar yaptım, hem beynin işleyişi ve hem bu telkin cdleriyle ilgili.Bilimsel olarak şu bir gerçek ki beyinde yeni bir bilginin oluşumu için sinaps denilen hücreler arası bağlantı köprülerinin kurulması lazım, bu da biyolojik olarak (eğer ekstra bir çalışma yapmıyorsanız) 3 aydan önce olmaz, hatta tam olarak bu çalışmanın oturması için 6 ay gerekli olduğu bir gerçek, bu bilimsel bir işleyiş, her yerde okuyabilirsiniz.Ben telkin harici başka çalışmalar da yaptığım için benim 2.ayım ve çok ilerleme kaydettim ama tam olarak oldu mu tabi ki hayır çünkü beynimin fiziksel yasası ortada bir kere.O yüzden sadece cd dinleyen biri 1 haftada hele ki 2 günde hiç etkisini göremez, inanmayın öyle diyenlere.

Son düzenleme:
güvenilir olduguna emın oludugunuz kısılere yaptırmakta fayda var.sonucta bılınaltınıza yenı kodlamalar yapılıyor.tehlıkelı seylerde kodlanabılır.hele de ınternetten ındırmeyı sakıncalı buluyorum

ben de şu sıralar bir çok konuda sıkıntı yaşıyorum.pazartesi günü kubilay aktaşın kişiye özel cdlerinden sipariş ettim ve cumartesi elime geçti.bugün dinlemeye başladım.umarım olumlu sonuçlar alırım ve burada paylaşırım

ben de şu sıralar bir çok konuda sıkıntı yaşıyorum.pazartesi günü kubilay aktaşın kişiye özel cdlerinden sipariş ettim ve cumartesi elime geçti.bugün dinlemeye başladım.umarım olumlu sonuçlar alırım ve burada paylaşırım
ben de çok araştırdım Kubilay Aktaş güven verdi belki de manevi yönü olması nedeniyledir. ben de dün sipariş verdim, ne zaman gelir bilmiyorum ama gelişmeleri yazıcam mutlaka..
buarada Kubilay Aktaş'ın kitaplarını da aldım okumaya başladım..ilginç şeyler var tavsiye ederim.

ben de çok araştırdım Kubilay Aktaş güven verdi belki de manevi yönü olması nedeniyledir. ben de dün sipariş verdim, ne zaman gelir bilmiyorum ama gelişmeleri yazıcam mutlaka..
buarada Kubilay Aktaş'ın kitaplarını da aldım okumaya başladım..ilginç şeyler var tavsiye ederim.

bana hemen gelmişti umarım sizinki de kısa sürede gelir.cdyi dinlemeye başlayalı 16 gün oldu kendimi gayet iyi hissediyorum.geçmişi sildim şu an oldukça iyi hissediyorum ve rahatım.herkese tavsiye ediyorum denemekte yarar var

bana hemen gelmişti umarım sizinki de kısa sürede gelir.cdyi dinlemeye başlayalı 16 gün oldu kendimi gayet iyi hissediyorum.geçmişi sildim şu an oldukça iyi hissediyorum ve rahatım.herkese tavsiye ediyorum denemekte yarar var
çok sevindim sizin adınıza... umarım çok daha iyi olur... ve umarım ben de hatta bizde de olumlu etkileri olur. biz eşimle beraber dinleyeceğiz inşaallah..

çok sevindim sizin adınıza... umarım çok daha iyi olur... ve umarım ben de hatta bizde de olumlu etkileri olur. biz eşimle beraber dinleyeceğiz inşaallah..

bazıları dinler dinlemez mucizeler oldu hayatım değişti tarzında yorumlar yapmış kubilay beyin sitesinde.ben de henüz mucize boyutunda bir şey yaşanmadı ama kendimi yavaş yavaş çok rahat hissediyorum.daha sakinim ve moralim dinlediğimden beri bozulmuyor.inşallah sizin için de çok hayırlı olur.düzenli ve sabırla dinleyin.

cd yi dinlemeye başlayalı 9 gün oldu..ve değişimi hissetmeye başladım.mükemmel,harika,mucizevi diye tanımlayamam ama etkisi olduğu kesin.belki daha yolun başında olduğum içindir çünkü en az 21 günden bahsediliyor etkisi için

Ben kubilay aktaşa ulaşamadım, mail attım ama ulaşamadım yinede. Nasıl ulaştınız?

Herkese merhaba bu telkin cd'leri ile ilgili bir uzmana ait ilginç ve faydalı bir yazı var. Bunu mutlaka okumanızı tavsiye ederim.
....

Son düzenleyen: Moderatör:
bi faydasi olur mu bilemem ben hic denemedimm bi akrabamiz ankarada yaptirmisti intiharin esigindeydii yanii ama suan valla dunya yansa umrunda degil neselii cıvıl cıvıl geziyoo valla

Back
X