İçinizdeki çocuk yaşıyormu?

içimdeki cocuk hep benle kimi zaman saklandığı olsada hep bene.içimdeki çocuk olmasa ben heralde bu hayatı kaldıramazdım:34::34::34::34:

içimdeki çocuk:44:
sanırım ben onu kaybettim, annemle birlikte onuda toprağa verdim..
şimdi onun kaldığı yerden ben devam ediyorum...

içimdeki çocuk 4-5 yıl öncesine kadar çok mutluydu. sonra küsüp bi köşeye oturdu. küstüren gönlünü almayı becerebilirse belki tekrar kalkıp katılır hayat oyununa...

bütün olumsuzluklara rağmen içimdeki çocuk direniyo.o olmazsa hayat çekilmezdi benim için onu büyütmemek öldürmemek için çabalıyorum

Benim içimdeki çocuk hiç büyümeyecek sanırım. hep küçük kalacağım.. :52:

Vardır mutlaka,her insanın içinde bir çocuk yaşarmış:))
ama bazılarımızınki saklanıyor,oyun oynamak istiyor belkide..
bizim onu arayıp bulmamızı istiyor,çok beklersede bir yerlerde ölüyor..
benimkide kayıp :((
saklandığı yerden bulup çıkarmam gerek ama nerede bilmiyorum :26:

Arada animasyon izlemek ve çocukların o saf ve msaum yüzüne glünce belki çıkar ortaya

belkide Fox da hafta sonları çıkan animasyon harikalarını izleyebilirisn. sen ona bu fırsatı verirsen oda mutlaka ortaya çıkacaktır.

içimdeki çocukk :33: hiç ölmedikii , allahta öldürmesin,
babam eşimle tanıştığı zaman eşime ilk söylediği şu olmuş,
derinin içinde hiç ölmeyecek bir çocuk vardır,onu asla değiştirmeye çalışma, derin yolda giderken çocuklarla oyun oynar,
oyuncakları vardır onlarla oyun oynar, muzurluk yapar,sokakta yürürken tümseklerin üstünden atlayarak sek sek oynar, kışın sokakta çocuklarla beraber kızakla yokuş aşağıya kayar.40 yaşınada gelse 70 yaşınada gelse hep öyle olacak o yüzden asla onun içindeki çocuğu asla öldürme dedi. eşimdee o günden beri bana gerçekten çocukmuşum gibi davranır :8:içimdeki çocuğu yaşatmak için içimden geldiği gibi yaşıyorum, etraf ne der, koca kadın ne yapıyor demelerine asla bakmadan istediğimi yaparım, kemana merak saldım gittim keman çaldım, kocama kızak yaptırdım kışın bizim ev yokuşun başında ordan aşağıya doğru kayıyorum o benim fotğraflarımı çekiyor komşu kadınlarda beni izliyor, belki arkamdan konuşuyorlar koca kadına bak diye, belkide onlarda yapmak istiyor iç geçiriyorlar bilemiyorum. ama böyle olmak benim hoşuma gidiyor

Bende senle aynı 83 lüyüm benimde hem kemanın hem gitarım var. gitarı ve kemanı 2 sene önce öğrendim.. yolda giderken gitarı saklardım bazen çocuk gibi hissederdim kendimi... utanırdım.. ud çal derlerdiii. öğrenemeyecğimi düşünenler oldu.. ama ben çok mutluydum ..

çok fazla acı yaşamış olsamda sıkıntıda çekmiş olsam.. büyümeyecek bir çocuk var içimde... sürekli muzurluk düşünüyor buluyorum... düşünmedğim zaman suratım asılıyor...

ben çocuk gibi olmaktan mutluyum...olgun ve aklı başındayım ama bazende salıyorum kendimi ... rahat ve özgür bırakıyorum içimdeki hiç büyümeyen çocuğu...

Eğer kendimi bildim bileli müzik yapmasaydım ölürdü o çocuk.
O çocuk ölmesin diye müziğimi dünyaya açtım.Yoksa bazı sorunlar hayatımı gerçekten benden alırdı içimdeki çocuk olmazdı :)

o çocuk hep orda duruyor. kah çılgınca dans ediyor kah ağlayıp zırlıyor. arada yaramazlıklar yapıyor. çocuk işte aklı ona eriyor. şimdi oğlumla birlikte oynuyor.

Çok oldu öleli. Hiç gelmeyecek bir daha biliyorum. Yaşımı katlayarak yaşamak zorundayım

hayır yaşamıyor:50: çocukken bile çok olgundum büyüdükçe daha da olgunlaştım
çocukluklar çılgınlıklar şımarıklıklar bana göre değil hiç de olmadı zaten:31:keşke azıcık çocukluk yapabilsem ama olmuyor işte elimde değil:26:
sadece çocuk masumiyetini yaşatmaya çalışıyorum içimde umarım bunu başarabilirim:40:

Back
X