Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardır mutlaka,her insanın içinde bir çocuk yaşarmış:))
ama bazılarımızınki saklanıyor,oyun oynamak istiyor belkide..
bizim onu arayıp bulmamızı istiyor,çok beklersede bir yerlerde ölüyor..
benimkide kayıp(
saklandığı yerden bulup çıkarmam gerek ama nerede bilmiyorum :26:
içimdeki çocukkhiç ölmedikii , allahta öldürmesin,
babam eşimle tanıştığı zaman eşime ilk söylediği şu olmuş,
derinin içinde hiç ölmeyecek bir çocuk vardır,onu asla değiştirmeye çalışma, derin yolda giderken çocuklarla oyun oynar,
oyuncakları vardır onlarla oyun oynar, muzurluk yapar,sokakta yürürken tümseklerin üstünden atlayarak sek sek oynar, kışın sokakta çocuklarla beraber kızakla yokuş aşağıya kayar.40 yaşınada gelse 70 yaşınada gelse hep öyle olacak o yüzden asla onun içindeki çocuğu asla öldürme dedi. eşimdee o günden beri bana gerçekten çocukmuşum gibi davranıriçimdeki çocuğu yaşatmak için içimden geldiği gibi yaşıyorum, etraf ne der, koca kadın ne yapıyor demelerine asla bakmadan istediğimi yaparım, kemana merak saldım gittim keman çaldım, kocama kızak yaptırdım kışın bizim ev yokuşun başında ordan aşağıya doğru kayıyorum o benim fotğraflarımı çekiyor komşu kadınlarda beni izliyor, belki arkamdan konuşuyorlar koca kadına bak diye, belkide onlarda yapmak istiyor iç geçiriyorlar bilemiyorum. ama böyle olmak benim hoşuma gidiyor