İçinizden Basbas Bağırdığınız ama Dışınıza Yansımayan Sözler

Offf insanin icini kemirir bu durum en sevmedigm seylerden biri
Aynen etrafımda çok var böyle ikiyüzlü insanlar.Baş etmeye çalışıyorum bazen yüzlerine vurup tüm baglarimi kopariyorum.

kendimi değiştim ,akıllandım sanıp tekrar güvenip aynı şeyleri yaşamaktan....bugün yarın diye yıllarımın boşa geçmesinden... Bekleyip değmeyişinden ,çabalarken olmayışından,tek başıma savaş vermekten yoooooruuuuullllduuuuumm:kızgın::KK61:
Ayyy bende ayni seylerr tipkisiiiiii Bende yorulduuuummmmmmmm biseylere hic degmiyor...
Disari cikmama izin yok inan bunaldm :cry::KK42:

Ayyy bende ayni seylerr tipkisiiiiii Bende yorulduuuummmmmmmm biseylere hic degmiyor...
Disari cikmama izin yok inan bunaldm :cry::KK42:
nasıl izin vermiyor ,bende tek çarşıya pazara gitmem(sevmiyorum ,heleki pazara gitmeyi) ama beraber gideriz heryere evde hapis gibimisin yoksa hafta içi çalışıyorum hafta sonu evde vakit geçirelim mi diyor.

nasıl izin vermiyor ,bende tek çarşıya pazara gitmem(sevmiyorum ,heleki pazara gitmeyi) ama beraber gideriz heryere evde hapis gibimisin yoksa hafta içi çalışıyorum hafta sonu evde vakit geçirelim mi diyor.
Evet bildigin hapis asla ne gonderir ne goturur cok nadir

Çok teşekkür ederimm gerçekten çok mutlu ettin Allah razi olsun çiçeğim benimmm
Oy kuzum benim anneler çok değerli olur biliyorum.Allahim yokluklarini göstermesin❤Allah hepimizden razı olsun balim

böyle olmasını istemediğini ona söyledin mi canım:KK43:amacı neymiş
Bastan beri boyleydi ama hic bu kadar abartacagini dusunmemistim canm ya belli etmeye calisiyorum ama babasindan boyle görmüs :(((( bas edemiyorim cok tartisiyoruz ne gerek var ne yapacaksin diyo hemen sinirleniyor geriliyoruz

Back
X