- 4 Kasım 2018
- 120
- 1.353
- 33
- 29
- Konu Sahibi Delikelebek22
Hayrolsun senin icinde neler var canm boyle kapanmissinSelam canim istesemde çıkamıyorum o moddan:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayrolsun senin icinde neler var canm boyle kapanmissinSelam canim istesemde çıkamıyorum o moddan:)
Aman bosver canim idare ediyorum.Hayrolsun senin icinde neler var canm boyle kapanmissin
8 senedir felç hastası annem meleğimSagol amin kuzum insallah , hadi yaa Allah sabir versin canm sifa versin hayrolsun neyi var ?
Csnim benim Allahim yardim cin olsun Rabbim şifa versin insallah8 senedir felç hastası annem meleğim
Offf insanin icini kemirir bu durum en sevmedigm seylerden biriYüzüne gülüp arkamdan konuşanları bilip soyleyememek benimki..
Allah sifasini versin kuzum Rabbimin imtihani ama bakanada cekenede zor olur yinede dualarim seninle ve annenle bitanem yalniz degilsin8 senedir felç hastası annem meleğim
Aynen etrafımda çok var böyle ikiyüzlü insanlar.Baş etmeye çalışıyorum bazen yüzlerine vurup tüm baglarimi kopariyorum.Offf insanin icini kemirir bu durum en sevmedigm seylerden biri
Ayyy bende ayni seylerr tipkisiiiiii Bende yorulduuuummmmmmmm biseylere hic degmiyor...kendimi değiştim ,akıllandım sanıp tekrar güvenip aynı şeyleri yaşamaktan....bugün yarın diye yıllarımın boşa geçmesinden... Bekleyip değmeyişinden ,çabalarken olmayışından,tek başıma savaş vermekten yoooooruuuuullllduuuuumm![]()
Oh en iyisini yaparsin bunlarin sonu yok insan müsvetteleri...Aynen etrafımda çok var böyle ikiyüzlü insanlar.Baş etmeye çalışıyorum bazen yüzlerine vurup tüm baglarimi kopariyorum.
nasıl izin vermiyor ,bende tek çarşıya pazara gitmem(sevmiyorum ,heleki pazara gitmeyi) ama beraber gideriz heryere evde hapis gibimisin yoksa hafta içi çalışıyorum hafta sonu evde vakit geçirelim mi diyor.Ayyy bende ayni seylerr tipkisiiiiii Bende yorulduuuummmmmmmm biseylere hic degmiyor...
Disari cikmama izin yok inan bunaldm![]()
Aminn güzel yüreklim Allah razı olsun çok sağolCsnim benim Allahim yardim cin olsun Rabbim şifa versin insallah
Evet bildigin hapis asla ne gonderir ne goturur cok nadirnasıl izin vermiyor ,bende tek çarşıya pazara gitmem(sevmiyorum ,heleki pazara gitmeyi) ama beraber gideriz heryere evde hapis gibimisin yoksa hafta içi çalışıyorum hafta sonu evde vakit geçirelim mi diyor.
Çok teşekkür ederimm gerçekten çok mutlu ettin Allah razi olsun çiçeğim benimmmAllah sifasini versin kuzum Rabbimin imtihani ama bakanada cekenede zor olur yinede dualarim seninle ve annenle bitanem yalniz degilsin
Oy kuzum benim anneler çok değerli olur biliyorum.Allahim yokluklarini göstermesin❤Allah hepimizden razı olsun balimÇok teşekkür ederimm gerçekten çok mutlu ettin Allah razi olsun çiçeğim benimmm
Yanlış alıntı yapmışım :) senden de razı olsun kuzum ❤Aminn güzel yüreklim Allah razı olsun çok sağol
böyle olmasını istemediğini ona söyledin mi canımEvet bildigin hapis asla ne gonderir ne goturur cok nadir
Bastan beri boyleydi ama hic bu kadar abartacagini dusunmemistim canm ya belli etmeye calisiyorum ama babasindan boyle görmüsböyle olmasını istemediğini ona söyledin mi canımamacı neymiş
Çok teşekkür ederimm gerçekten çok mutlu ettin Allah razi olsun çiçeğim benimmm
OlsunYanlış alıntı yapmışım :) senden de razı olsun kuzum ❤
Gördüm meleğim benim. Öyle valla anne gibisi yokYanlış alıntı yapmışım :) senden de razı olsun kuzum ❤