• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içki

sessiz89

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
215
12
13
merhaba arkadaslar;
eşimle aramda şöyle bi skıntı var. her zaman içen insan değil ama arkads ortamında içiyor. mesela suan ankaraya eğitime gitti otelde kalıyorlar. arkadslarıyla içiyor. benı umursamıyor. ben onu çok sıkıyorum.msj atınca yada arayınca boğdun falan dıyor. başka arkadslarıyla olunca da içiyor. ama devamlı değil.ayda 1 falan o da degışıyor.bunu nasıl engellerım.ve benı unutuyor.ben asırı ılgı ıstıyorum bunu göremıyorum.ama ynımdayken bı sıkıntımız yok.hersey mukemmel.bnde esımı cok sıkıyorum dısarı cıkarken falan.evliliğimiz için ne yapabılırım.tecrübeli arkadaslarıdan yardım ıstıyorum.

Sen içki içmesinden mi rahatsızsın yoksa arkadaşları ile içip seni ihmal etmesinden mi?

Eğer sende içki kullamıyorsan arada bir ona sofra hazırla beraber için.. keyif yapın. Sohbet edin. Müzik açın, şarkı söyleyin. böylece arkadaşlarına ihtiyacı azalır. .

Bu kadar kıskanç olmak iyi birşey değil...
İçkiyi eğer her zaman içmiyorsa ayda 1 ise yapıcak bir şeyin yok.
Koca adama bırak dersen bırakır mı? Bırakmaz!!
Çok nadirdir, eşlerinin sözünü dinleyen bu konuda...
İsterseniz bir kere konuşmayı deneyin düzgün bir usluple...

Oncelikle ona saygi duy. Icmek istiyorsa abartmadi surece kendi karari karisamazsin.

Kendin soyluyorsun asiri ilgi bekliyorum. Beklemek yerine onun sana ilgi duyacagi ve gosterecegi ortamlar yarat. Yani her gun de ilgi gosterse bence bir anlami kalmaz. Gunun stresi yorgunlugu icinde karsilikli anlayis gerek. Nabzini olcun ona gore yaklasin.

Disari cikma konusunda o cikinca sende cik. Plan yap. Hayat kocadan ibaret degil.

Sen cok sikma onu o da seni cok bunaltmasin. Sen anlayisli oldukca ilgili olacaktir.

Sen içki içmesinden mi rahatsızsın yoksa arkadaşları ile içip seni ihmal etmesinden mi?

Eğer sende içki kullamıyorsan arada bir ona sofra hazırla beraber için.. keyif yapın. Sohbet edin. Müzik açın, şarkı söyleyin. böylece arkadaşlarına ihtiyacı azalır. .
ben içmeye karsıyım. içmemde. bu yasıma kadar da içmedim. bunu yaparak elime ne geçebilir.mantıklı mı bu ?

Bu kadar kıskanç olmak iyi birşey değil...
İçkiyi eğer her zaman içmiyorsa ayda 1 ise yapıcak bir şeyin yok.
Koca adama bırak dersen bırakır mı? Bırakmaz!!
Çok nadirdir, eşlerinin sözünü dinleyen bu konuda...
İsterseniz bir kere konuşmayı deneyin düzgün bir usluple...
nasıl konuşabilirim ?

bi de sürekli aynı konuları açmışsınız. yani biz de sihirli değnek yok ki size dokunalım da kocyaı sıkmaktan vazgeçin. kendiniz ne yapabiliyosanız o. farklı bi öneri gelmeyecek şu an size.

ben içmeye karsıyım. içmemde. bu yasıma kadar da içmedim. bunu yaparak elime ne geçebilir.mantıklı mı bu ?
Madem içkiye karşısın içki içmeyen bir adamla evlenecektin. Şimdi senin bu yaptığın ne söyleyeyim mi sevgiliyken kısa giyinmesine açık giyinmesine laf etmeyen adamın evlenince karısına kapan uzun giyin kapalı giyin demesi gibi bir şey...

Ben kendim sosyal içiciden bir tık daha fazla içiciyim. Dışarda arkadaşlar dışında evde de arada rakı sofrası severim. Benim herifin benden önce alkolü falan yoktu :halay: geçenlerde yıl sonu toplantısına gitti antalyaya, arkadaşlarıyla içti şirket parti yapmış. Hiç karışmadım. Mesaj da çok sık atmadı ama yine attı. Zaten böyle durumlarda o atsa ben atma arkadaşlarınla ilgilen diyorum. Ben ona içki falan önerdim hatta denedi. Yani bu kadar sıkacak bişey yok emin ol ki o eğitimler o kadar sıkıcı iğrenç geçiyor ki eminim onun da öyledir. Biraz daha rahat bırakmaya çalış.

nasıl konuşabilirim ?
Sizin eşinizin nasıl bir usluple konuşmanızdan hoşlandığını ben bilemem.
Bunu siz daha iyi bilirsiniz.
Bir kadın kocasının hangi dilden anladığını çok iyi bilmeli bence.
Oyuzden biraz kendiniz düşünün nasıl konuşmanız gerektiğini...