• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içki

Oncelikle ona saygi duy. Icmek istiyorsa abartmadi surece kendi karari karisamazsin.

Kendin soyluyorsun asiri ilgi bekliyorum. Beklemek yerine onun sana ilgi duyacagi ve gosterecegi ortamlar yarat. Yani her gun de ilgi gosterse bence bir anlami kalmaz. Gunun stresi yorgunlugu icinde karsilikli anlayis gerek. Nabzini olcun ona gore yaklasin.

Disari cikma konusunda o cikinca sende cik. Plan yap. Hayat kocadan ibaret degil.

Sen cok sikma onu o da seni cok bunaltmasin. Sen anlayisli oldukca ilgili olacaktir.
onun bana ilgi duyması ıcın napmalıyım.biz daha 1 buçuk senelik evliyiz

Ben kendim sosyal içiciden bir tık daha fazla içiciyim. Dışarda arkadaşlar dışında evde de arada rakı sofrası severim. Benim herifin benden önce alkolü falan yoktu :halay: geçenlerde yıl sonu toplantısına gitti antalyaya, arkadaşlarıyla içti şirket parti yapmış. Hiç karışmadım. Mesaj da çok sık atmadı ama yine attı. Zaten böyle durumlarda o atsa ben atma arkadaşlarınla ilgilen diyorum. Ben ona içki falan önerdim hatta denedi. Yani bu kadar sıkacak bişey yok emin ol ki o eğitimler o kadar sıkıcı iğrenç geçiyor ki eminim onun da öyledir. Biraz daha rahat bırakmaya çalış.
bırakamıyorum

Sizin eşinizin nasıl bir usluple konuşmanızdan hoşlandığını ben bilemem.
Bunu siz daha iyi bilirsiniz.
Bir kadın kocasının hangi dilden anladığını çok iyi bilmeli bence.
Oyuzden biraz kendiniz düşünün nasıl konuşmanız gerektiğini...
nasıl merak etirebilirim kendimi. bn ona çok mesj atıyrm.artık artık sesını duymak ıstemıyorum dedı aksam

merhaba arkadaslar;
eşimle aramda şöyle bi skıntı var. her zaman içen insan değil ama arkads ortamında içiyor. mesela suan ankaraya eğitime gitti otelde kalıyorlar. arkadslarıyla içiyor. benı umursamıyor. ben onu çok sıkıyorum.msj atınca yada arayınca boğdun falan dıyor. başka arkadslarıyla olunca da içiyor. ama devamlı değil.ayda 1 falan o da degışıyor.bunu nasıl engellerım.ve benı unutuyor.ben asırı ılgı ıstıyorum bunu göremıyorum.ama ynımdayken bı sıkıntımız yok.hersey mukemmel.bnde esımı cok sıkıyorum dısarı cıkarken falan.evliliğimiz için ne yapabılırım.tecrübeli arkadaslarıdan yardım ıstıyorum.
Psikologa gidebilirsin. Adamın yapacağı zaten bir şey yok. Gayet normal anlattığın kadarıyla. Böyle devam edersen o çok beklediğin ilgiyi mahkeme salonunda görebilirsin haberin olsun. Hiç kimse bu kadar sıkılmayı hak etmez ayrıca çok zor kaldırır. Adam ayda bir içiyormuş. Çok normal. Niye engellemeye çalışıyorsun ki. Bırak arkadaşlarıyla takılsın arada. Bu adam esir mi? Sen de ayrıca kendini sadece ona adama. Çık arkadaşlarınla gez toz. Hayat sadece ondan ibaret değil ki.

merhaba arkadaslar;
eşimle aramda şöyle bi skıntı var. her zaman içen insan değil ama arkads ortamında içiyor. mesela suan ankaraya eğitime gitti otelde kalıyorlar. arkadslarıyla içiyor. benı umursamıyor. ben onu çok sıkıyorum.msj atınca yada arayınca boğdun falan dıyor. başka arkadslarıyla olunca da içiyor. ama devamlı değil.ayda 1 falan o da degışıyor.bunu nasıl engellerım.ve benı unutuyor.ben asırı ılgı ıstıyorum bunu göremıyorum.ama ynımdayken bı sıkıntımız yok.hersey mukemmel.bnde esımı cok sıkıyorum dısarı cıkarken falan.evliliğimiz için ne yapabılırım.tecrübeli arkadaslarıdan yardım ıstıyorum.

bence yaptığın ve amacın çok anlamsız, adam ayda yılda bir içiyor benimle ilgilenmiyor diyosun bebek misin sen adam her saniye arkadaşlarıyken bile senle ilgilensin, iyi sadece beni boğuyorsun diyormuş, yakında daha büyük bi patlama yaşaması olası haklı olarak, bence şansını zorlayacağına bu kadarcık tepki verdiğine dua et
derdin adamın ayda yılda bir içmesinden ziyade aşırı kıskançlık gibi görünüyor

Psikologa gidebilirsin. Adamın yapacağı zaten bir şey yok. Gayet normal anlattığın kadarıyla. Böyle devam edersen o çok beklediğin ilgiyi mahkeme salonunda görebilirsin haberin olsun. Hiç kimse bu kadar sıkılmayı hak etmez ayrıca çok zor kaldırır. Adam ayda bir içiyormuş. Çok normal. Niye engellemeye çalışıyorsun ki. Bırak arkadaşlarıyla takılsın arada. Bu adam esir mi? Sen de ayrıca kendini sadece ona adama. Çık arkadaşlarınla gez toz. Hayat sadece ondan ibaret değil ki.
bana göre ondan ibaret.ondn baska kımsem yok gibi bişeyim.hayattan tat almıyorum o bi yere gidice.şimdi ankarada tee ctesi gelicek.

Kendini geri çekerek, onun seni merak etmesini sağlayabilirsin.
1 gün boyunca sadece onu 1 kez araman ve hiç mesaj çekmemen onda bir etki yaratabilir.
Misal; acaba beni artık sevmiyor mu? diye düşünebilir.
Ya da oh bee rahatladım, beni böyle sıkma canımı ye deyip, sana daha da ilgili olabilir.

Anlayisli ol. Surat asma. Bunlari yapmayinca erkeklere daha kolay dis geciyor. Onun zaten ilgili dusunceli oldugunu hissettirin. Gazlayin yani. Karsilikli anlayis ve sinirli ozgurluk eslere ilgi sevgi olarak donuyor.

Biz oyleyiz bu yazdimlarim kendi evliligimden edindim tecrube.

Ben onu ozgur biraktikca eve baglandi. 7 24 ilgi bekledigini belli etme yorar bu dusunce onu

bana göre ondan ibaret.ondn baska kımsem yok gibi bişeyim.hayattan tat almıyorum o bi yere gidice.şimdi ankarada tee ctesi gelicek.
Yani ne diyeyim arkadaşım şimdi ben sana. Desem ki sen ayrı bir insansın, ayrı bir kişiliğin var, karakterin var. Kendini başkasıyla var etme. Dünyanın en düşüncesizce ve tehlikeli hareketidir bu. Gün gelir yalnız kalırsan kötü olursun sana hiçbir anlam ifade etmeyecek. O hayatına girmeden önce sen hiçtin o zaman, sıfırdın demek ki. Yani belki kırılırsın yazdıklarıma ama aklıma ilk gelenler bunlar. Ha bu arada sana minik bir sır, senin gibi kadınlardan genelde çabuk soğur erkekler.

Adam evlendiniz diye tapulu malın değil öncelikle. Hala bir birey ve sana, çevresine zarar vermedikçe istediğini yapmakta özgür. İçme, gitme, konuşma, benimle ilgilen, sadece benimle konuş.. İnsan böyle yaşayamaz ki. Sen de kendine uğraşacak şeyler bul bence. Biraz ilgi alanları geliştir ve rahatla.

Probleminiz içkiden ziyade sürekli sizinle ilgilenmesini istiyor gibisiniz. Kendinize başka uğraşlar bulmaya çalışın ya da biraz eşinize ayak uydurarak kaliteli vakit geçirmenizi sağlayın. Böyle eşinizi kendinizden uzaklaştırırsınız. Bu kadar bağlanmanız da sağlıklı gelmedi bana ayrıca, bir terapiste gitmenizi öneririm.

bir de eğitimdeki adam sizinle neden ilgilensin ki

adam şehir dışında eğitimde

siz de yoğun bakımda vs değilsiniz

neden sizi ikide bir arasın ki

arkadaşları ile dışarı çıkınca sizi aramaması da normal

zira sizinle olmak istese idi sizinle olurdu o an arkadaşlarına ayırdığı zamanda neden durmadan sizi arasın
ben bu beklentileri anlayamıyorum valla

ilgi istiyorum diyorsunuz da nedne

onun olağan dışı ilgisine muhtaçsınız

benim hiç gün içinde eşim bana ilgi göstermiyor diye aklıma bile gelmiyor

siz çok mu boşsunuz tüm hayatınız eşiniz mi

nasıl merak etirebilirim kendimi. bn ona çok mesj atıyrm.artık artık sesını duymak ıstemıyorum dedı aksam

bunu dedirttiğinize göre adamı çok sıkmışsınız

çok basit açın netten film ve telefonu da öbür odaya koyun

asla aramayın mesaj atmayın

adam zaten ne oldu benim hatuna diye meraklanır sizin gibi birisi 2 saat aramazsa

bunu dedirttiğinize göre adamı çok sıkmışsınız

çok basit açın netten film ve telefonu da öbür odaya koyun

asla aramayın mesaj atmayın

adam zaten ne oldu benim hatuna diye meraklanır sizin gibi birisi 2 saat aramazsa
O SEKILDE yapsam merak eder mı sizce. ya dediğimiz gibi olmazsa

bir de eğitimdeki adam sizinle neden ilgilensin ki

adam şehir dışında eğitimde

siz de yoğun bakımda vs değilsiniz

neden sizi ikide bir arasın ki

arkadaşları ile dışarı çıkınca sizi aramaması da normal

zira sizinle olmak istese idi sizinle olurdu o an arkadaşlarına ayırdığı zamanda neden durmadan sizi arasın
ben bu beklentileri anlayamıyorum valla

ilgi istiyorum diyorsunuz da nedne

onun olağan dışı ilgisine muhtaçsınız

benim hiç gün içinde eşim bana ilgi göstermiyor diye aklıma bile gelmiyor

siz çok mu boşsunuz tüm hayatınız eşiniz mi
iş ev ve eşim benım için.sanırım ona asırı baglıyım

esımı cok sıkıyorum
Konu içinde 3 kere buna benzer cümle kurmuşsunuz.
Cidden çok sıkıyor olmalısınız.

Bence evliliğin için yapman gereken adamı sıkmaman.
Aksi halde bir şeyler yapacağın bir evliliğin kalmayabilir.

Bu arada içki ile ilgi arasındaki tek ortak nokta "i" harfi :) Derdiniz içki değil...