• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içki

O SEKILDE yapsam merak eder mı sizce. ya dediğimiz gibi olmazsa

normalde merak etmesine gerek yok

yani adam iki gün aramasa da olur

ama senin gibi birisi aramazsa bir süre merak eder gibi

bu arada taa Cumartesi gelecek demişsin de bugün çarşamba ta cumartesi sadece iki gün sonra

Ben de içiyorum arkadaşlarımla.Eşim bana senin yaptığını yapmak bir yana tek dediği 'afiyet olsun'dur.Keza ben de aynı.
İlgi istiyorum diye sızlananları okudukça bana daral geliyor.Zaten böyle konuları açan da, eşim benden uzaklaştı,başkası mı var..Ardından da çok pişmanım nasıl değiştirebilirim huyumu diye konu açıyor.

Eşim de ayda yılda bir çıkar. Kapıdan çıkarken uğurlarım gelene kadar da aramam. Adamın başına.bir felaket gelse haberim olur. Benim başıma da bir felaket gelse onun haberi olur. Arada birbirimizden ayrı durmakla bir şey olmuyor.

Hem adam seni arasa ne konuşacaksınız? Nasılsın iyiyim evdeyim muhabbetinden başka?

ben içmeye karsıyım. içmemde. bu yasıma kadar da içmedim. bunu yaparak elime ne geçebilir.mantıklı mı bu ?
Bende içmem eşimde içmez. Ben sende kullanıyorsan yazıcaktım tel düzeltmiş. Eğer evde içerse beraber eğlenir vakit geçirsiniz demek istedim. Sana ilgi göstermiş olur arkadaşlarına ihtiyacı da kalmaz. Yoksa kimseye iç içme falan demem..

Bende içmem eşimde içmez. Ben sende kullanıyorsan yazıcaktım tel düzeltmiş. Eğer evde içerse beraber eğlenir vakit geçirsiniz demek istedim. Sana ilgi göstermiş olur arkadaşlarına ihtiyacı da kalmaz. Yoksa kimseye iç içme falan demem..
içmiyorum ben işte napmam lazım

Çok sevdiğin insana bağımlı olmak zorunda değilsin ki. Normal değil adamın nefes almasına izin vermemen. Onun dışında da bir hayat yaratmaya bak kendine.
bn sevince böyle oluoyurm.kendımı sadece ona adıyorum.ondan baska kımsem yokmuş gibi.bn boyle olunca ondan da bunu bekliyorum.yani her saat mesaj atıp arıyorum. elimi çeksem nasıl olur

Ben de içiyorum arkadaşlarımla.Eşim bana senin yaptığını yapmak bir yana tek dediği 'afiyet olsun'dur.Keza ben de aynı.
İlgi istiyorum diye sızlananları okudukça bana daral geliyor.Zaten böyle konuları açan da, eşim benden uzaklaştı,başkası mı var..Ardından da çok pişmanım nasıl değiştirebilirim huyumu diye konu açıyor.
ben içen biri değilim ama. içkiyi sevmiyorum.istemiyrm içmesini

periyodik olarak aynı konuları açmışsınız "eşimi çok sıkıyorum, çok mesaj atıyorum ama o beni hiç aramıyor beni merak etmesini nasıl sağlarım?"
çözüm zaten sorunun içinde var problemi biliyorsunuz ama bunun için birşey yapmıyorsunuz. kendi kendinize çözemiyorsanız psikolojik tedavi almalısınız.
ayrıca siz içki sevmiyorsunuz diye o da sevmemek zorunda değil. evlenmeden önce bilmiyor muydunuz içtiğini, evlendikten sonra içmeyeceğim diye size söz verdi mi? yoksa karışmaya hakkınız yok. bu kadar baskıya ve boğulmaya yakında kaçar gider bişey yapamazsınız.

bn sevince böyle oluoyurm.kendımı sadece ona adıyorum.ondan baska kımsem yokmuş gibi.bn boyle olunca ondan da bunu bekliyorum.yani her saat mesaj atıp arıyorum. elimi çeksem nasıl olur
Sizi merak etmesini sağlayacak bir tavsiyem yok. En mantıklı çözüm sizin bu sorununuzu aşmanız. Sonra zaten her an aramadığınız için eşiniz de belki rahatlar ve sizi merak etmeye başlar. Kimseye bağımlı yaşamayın, yazık çünkü

ben içen biri değilim ama. içkiyi sevmiyorum.istemiyrm içmesini
Senin olayın içmesi değil ki.Ayda yılda bir diyorsun zaten.Aman seninle ilgilenmiyor.
Ya ne konuşacaksınız,napıyon iyi evdeyim mi???
Adam zaten evdeki rutinden daha Türkçesi senden uzaklaşıyor ki sana özlem duysun.
Yok bırakmıyorsunuz adamı iki dk.
Kendine zarar veriyorsun.

içmiyorum ben işte napmam lazım
Siz içmesenizde arada bir evde ona çilingir sofrası kurun. Bari yanınızda içsin. Muhabbet edin. Şarkı söyleyin. Keyif yapın.sizde şık bişeyler giyin süslenin. Adam evinde mutlu olsun ki arkadaşlarına ihtiyacı kalmasın. Günde 1 kereden fazla da aramayın. Adamı sıkmayın. Daha yeni evlisiniz en mutlu olmanız gereken zamanlar... evliliği keyfe dönüştürün.

merhaba arkadaslar;
eşimle aramda şöyle bi skıntı var. her zaman içen insan değil ama arkads ortamında içiyor. mesela suan ankaraya eğitime gitti otelde kalıyorlar. arkadslarıyla içiyor. benı umursamıyor. ben onu çok sıkıyorum.msj atınca yada arayınca boğdun falan dıyor. başka arkadslarıyla olunca da içiyor. ama devamlı değil.ayda 1 falan o da degışıyor.bunu nasıl engellerım.ve benı unutuyor.ben asırı ılgı ıstıyorum bunu göremıyorum.ama ynımdayken bı sıkıntımız yok.hersey mukemmel.bnde esımı cok sıkıyorum dısarı cıkarken falan.evliliğimiz için ne yapabılırım.tecrübeli arkadaslarıdan yardım ıstıyorum.
çok basit yapacağınız o kadar hem de o kadar basit ki...

periyodik olarak aynı konuları açmışsınız "eşimi çok sıkıyorum, çok mesaj atıyorum ama o beni hiç aramıyor beni merak etmesini nasıl sağlarım?"
çözüm zaten sorunun içinde var problemi biliyorsunuz ama bunun için birşey yapmıyorsunuz. kendi kendinize çözemiyorsanız psikolojik tedavi almalısınız.
ayrıca siz içki sevmiyorsunuz diye o da sevmemek zorunda değil. evlenmeden önce bilmiyor muydunuz içtiğini, evlendikten sonra içmeyeceğim diye size söz verdi mi? yoksa karışmaya hakkınız yok. bu kadar baskıya ve boğulmaya yakında kaçar gider bişey yapamazsınız.
evlenmeden önce de içiyordu böyle arkadslarıyls

Sizi merak etmesini sağlayacak bir tavsiyem yok. En mantıklı çözüm sizin bu sorununuzu aşmanız. Sonra zaten her an aramadığınız için eşiniz de belki rahatlar ve sizi merak etmeye başlar. Kimseye bağımlı yaşamayın, yazık çünkü
normalde her yarım saatte msj atıyroun.bunları azaltsam ıcınde kusku düşer mi. neden aramıyor artık eskısı gıbı üstüme titremıyor der mı. yok ya rahatlarda oh beee aramıyor dıye umursamaz mı benı. ya umursamazsa :(

ben içmeye karsıyım. içmemde. bu yasıma kadar da içmedim. bunu yaparak elime ne geçebilir.mantıklı mı bu ?
İyi de adam evlenmeden önce içiyormuş, içtiğini bilerek evlenmişsiniz. Madem öyle evlenmeseydiniz veya şart koşsaydınız evlendikten sonra içki içmemesini.

normalde her yarım saatte msj atıyroun.bunları azaltsam ıcınde kusku düşer mi. neden aramıyor artık eskısı gıbı üstüme titremıyor der mı. yok ya rahatlarda oh beee aramıyor dıye umursamaz mı benı. ya umursamazsa :KK43:
Off yarım saatte bir mi?

Allah kocanıza sabır versin :(