• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içki

Siz içmesenizde arada bir evde ona çilingir sofrası kurun. Bari yanınızda içsin. Muhabbet edin. Şarkı söyleyin. Keyif yapın.sizde şık bişeyler giyin süslenin. Adam evinde mutlu olsun ki arkadaşlarına ihtiyacı kalmasın. Günde 1 kereden fazla da aramayın. Adamı sıkmayın. Daha yeni evlisiniz en mutlu olmanız gereken zamanlar... evliliği keyfe dönüştürün.
içmek günah değil mi arakadasım ben buna karsıyım. içmesin yapmasın. bana ılgısı azalsın ıstemıyorum ben anladın mı.kaybetme korkusu asırı var.şimdi o ctesi burda olucak. ctesi akşamıda yılbaşı gecesi. sizce ne ypayımeşim mesela hiç bana özel bişeyler yapmıyor.hep ben yapıyrm

Ayda 1 içen adama dırdır etmek saçmalık. Çok ilgi istemek de ne oluyor yapın bir çocuk düşün adamın yakasından. Aklınıza bile gelmez koca

normalde her yarım saatte msj atıyroun.bunları azaltsam ıcınde kusku düşer mi. neden aramıyor artık eskısı gıbı üstüme titremıyor der mı. yok ya rahatlarda oh beee aramıyor dıye umursamaz mı benı. ya umursamazsa :KK43:

her yarım saatte ne yazıyorsunuz

cidden ben de benim adama yazayım bari

gün boyu aynı işi yapıyoruz iş ile ilgili gerekmediği sürece de aramıyoruz birbirimizi

mesaj zaten eğer iban vs vermeyeceksek asla yazmayız

gün boyu aynı işi yapıyoruz iş ile ilgili gerekmediği sürece de aramıyoruz birbirimizi

nbıosun hayatım dıyorum :S

Ya ben daha flörtün en eğlenceli zamanlarında mütemadiyen arayıp soruyor, nefes aldırmıyor diye adamın telefonlarına çıkmamaya, sessize almaya başlamıştım, sonra çok şükür bitti gitti o iş. Bir çift hele ki evli bir çift yarım saatte bir ne yazışabilir aklım almıyor.

Bu durumun herhalde çeyreğini yaşadığım halde yaka silkerek kaçtım canımı kurtardım, konu sahibinin kocasının ne kadar bunaldığını düşünemiyorum. Ki adam sesini duymak istemiyorum demiş haklı olarak.

ben içmeye karsıyım. içmemde. bu yasıma kadar da içmedim. bunu yaparak elime ne geçebilir.mantıklı mı bu ?
Içmeye karsıysan icen adamla evlenmeseydin canım.Ayrıca senin konunun ickiyle alakasını çözemedim ben adam içmese de seni pek arayacak gibi durmuyor burdan

Ya ben daha flörtün en eğlenceli zamanlarında mütemadiyen arayıp soruyor, nefes aldırmıyor diye adamın telefonlarına çıkmamaya, sessize almaya başlamıştım, sonra çok şükür bitti gitti o iş. Bir çift hele ki evli bir çift yarım saatte bir ne yazışabilir aklım almıyor.

Bu durumun herhalde çeyreğini yaşadığım halde yaka silkerek kaçtım canımı kurtardım, konu sahibinin kocasının ne kadar bunaldığını düşünemiyorum. Ki adam sesini duymak istemiyorum demiş haklı olarak.
evet öyle dedi

içmek gibisi var mı ya çene açılır muhabbet uzar espriler kahkahalar.

yılbaşı için stok yapayım ;)

benim böyle karım olsa ben delirirdim valla ki pek içmiyorum bi süredir.

herkesin dini inancı kendine. kimseyi zorlayamazsınız. o sizi bilmem ne yapacaksın diye zorlasa iyi mi? bi değişik kafalar valla.

o halde kendi bakış açınızda biriyle evlenecektiniz.

ya olduğu gibi kabul edin ya boşanın bunun başka alternatifi yok.

nbıosun hayatım dıyorum :S

o ne diyo

yani bir kere sordun söyledi

mesela dilekçe yazıyorum

yarım saat sonra tekrar sordun

eee ben hala aynı dilekçeyi yazıyorum

bir daha attın

tuvaletteyim

şimdi bir daha attın

müdür ile konuşuyorum sonra yaz

bir daha attın

yeter bıktım artıkkkkkk

şeklinde mi devam edecek bu yazışma

evlenmeden önce de içiyordu böyle arkadslarıyls

Böyle tanımışsınız ve kabul etmişsiniz yani onu içki içen biri olduğunu bilerek. Karışmaya hakkınız yok. Ben olsam çok kızar tepki gösterirdim size onun yerinde olsaydım. İçip içip gelip sizi dövüp sövmüyorsa tabi.

Normalde ilgili yanmda diyosun e daha ne istysn azck disaridaykende fzla uzerine gtme bende nisanlima oyle yapiyrm snra bana dsaridayken neden hic aramadin diyo bnde sna guweniyrm diyrm brk o sna sorsun dene bakalm

evet aramıyor pek zaten
Ay valla çok mıymıysın.Halk arasında senin gibilere buldumcuk diyoruz biz mesela tüm hayatını kocanın üstüne kurmuşsun.Yaşında küçük degil yani kendine bu basitliği neden yakistiriyosun?

Tedavi olmalısın sen yoksa adam alkolik bile olur sayende