• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içki

içmek günah değil mi arakadasım ben buna karsıyım. içmesin yapmasın. bana ılgısı azalsın ıstemıyorum ben anladın mı.kaybetme korkusu asırı var.şimdi o ctesi burda olucak. ctesi akşamıda yılbaşı gecesi. sizce ne ypayımeşim mesela hiç bana özel bişeyler yapmıyor.hep ben yapıyrm
İçmek günah ta arkadaşım madem bu adamla neden evlendin? Ben sadece içki içmeyi sevmediğinizi düşündüm. Eşiniz dışarda içerken sevapta evde içince mi günah?

ben içki içmem dini inanışımdan dolayı. . Eşimi de içmeyen birisi olduğu içim seçtim. Bunları başta düşünmeliydiniz.

Bu konudan tek anladığım eşini sıktığın, biraz rahat bırakmayı dene. Alkol konusuna gelince ayda yılda bir keyif aldığı bir şeyi kısıtlamaya çalışman çok enteresan, zaten dozunda takılıyormuş. Evliliğin için bir şey yapacaksan beklentilerin konusunda eşinle onu sıkmak yerine açık açık konuş derim.

Hayatınızda içkiyi istemiyorsanız içmeyen bir eş seçmeliydiniz. Bu saatten sonra koca adama içme demekle hiçbir sonuç elde edilmez.

Evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız eşinizi boğmayın ve değiştirmeye çalışmayın. Bence tek yapabileceğiniz dua etmek.. Gerisi Allah Kerim..

Onun seni unuttuğu akşamlar sen de aynısını yap. Çık dışarı ararsa açma hatta:)

Benim kocam içince daha aşka gelir :) ofsaytları oluyor güyaa içiyorlar gecesinde mesajlar şarkılar bombardımana tutuyor. İçsin,içerim,sıkmayın,boğmayın.

Sevgililik zamanlarının daha güzel olmasını sağlayan şey nedir? Özlemek, isteğin zaman buluşamamak, konuşamamak, görüşememek, elinin altında olmadığı hissi. Evliliğin monotonlaşmasına sebep olan şey ne peki? Bunların hepsinin ortadan kaldırılması ve zaten en başında evlenirken "ne güzel her gün birbirimizi göreceğiz, istediğimiz her an birbirimizin yanında olacağız" gibi ilişkimize iyi geleceğini, mükemmel olacağını sandığımız fakat aslında ilişkimizi tatsızlaştıracak yanlış bir beklentiye sahip olmamız ve evliliği bu zannetmemiz.

Evde her an birlikte olup dışarıda da sürekli iletişimde olmanız beraber geçireceğiniz zamanın değerini düşürecektir. Yanyana gelmeniz bir etkinlik değil sıradan bir eylem olacaktır. Sevgililiğinizdeki o tatlı mesafeyi hep korumalısınız böylece ısrarcı iletişiminizle onu boğmayacak "annesine" malumat veriyormuş hissi yaratmayacaksınız.

merhaba arkadaslar;
eşimle aramda şöyle bi skıntı var. her zaman içen insan değil ama arkads ortamında içiyor. mesela suan ankaraya eğitime gitti otelde kalıyorlar. arkadslarıyla içiyor. benı umursamıyor. ben onu çok sıkıyorum.msj atınca yada arayınca boğdun falan dıyor. başka arkadslarıyla olunca da içiyor. ama devamlı değil.ayda 1 falan o da degışıyor.bunu nasıl engellerım.ve benı unutuyor.ben asırı ılgı ıstıyorum bunu göremıyorum.ama ynımdayken bı sıkıntımız yok.hersey mukemmel.bnde esımı cok sıkıyorum dısarı cıkarken falan.evliliğimiz için ne yapabılırım.tecrübeli arkadaslarıdan yardım ıstıyorum.
Zaten sıkıyormuşsun yeterince bence bırakta adam ay da bir kere içerek rahatlatsin ay da üç yapsa bile normal eğer ki evde kırıp dökme gibi zararı yoksa alkollüyken hiç ellemeyin kaçar gider. Ben eşimin herseyi ne karisiyorum ickisi hariç eğer onu da yaparsam benden kesin uzaklaşır zaten bir zararida yok iciyo keyiflice bazen ben de eşlik ediyorum güzelce sofrasini hazırlıyorum çok mutlu oluyo bunları yapıyorum karışmıyorum çünkü sınırını biliyo ictikten sonra uyuyo

Her kotulugin basi icki canim aklina kotu seyler sokmak istemem ama ins en kisa zamanda birakir allah yardmcin olsun

Pöff amma bunaltıcısınız. Şu konu ve cevaplarınız beni bile bunalttı. Bir de sizinle evli olup yarım saatte bir bunlara maruz kalmak... Allahım düşünmek istemiyorum. Kocanızı " sesini duymak istemiyorum" diyecek raddeye getirmişsiniz tebrikler. Kısa bir zaman sonra bunun arkası " yüzünü görmek istemiyorum, seninle yaşamak istemiyorum, boşanmak istiyorum" olacaktır. Kimse size ömür boyu katlanmaz. Acilen gidin psikolojik tedavi görün.

Neden sıkıyosun adamı.Ne gerek var.Sorun seni onu sıkmanda yani sende.Yapmayacaksın sorunda çözülecek.Arkadaşlarıyla içki içmesinse ne sorun var.Içer içer seni döver tamam haklısın.Ama bu durumda karışmamalısın.Onum keyfi onun hayatı.Sen onun eşisin sahibi değilsin.Tepkilerini ayarlamayı bilmezsen eşini kendinden soğutursun haberin olsun.

merhaba arkadaslar;
eşimle aramda şöyle bi skıntı var. her zaman içen insan değil ama arkads ortamında içiyor. mesela suan ankaraya eğitime gitti otelde kalıyorlar. arkadslarıyla içiyor. benı umursamıyor. ben onu çok sıkıyorum.msj atınca yada arayınca boğdun falan dıyor. başka arkadslarıyla olunca da içiyor. ama devamlı değil.ayda 1 falan o da degışıyor.bunu nasıl engellerım.ve benı unutuyor.ben asırı ılgı ıstıyorum bunu göremıyorum.ama ynımdayken bı sıkıntımız yok.hersey mukemmel.bnde esımı cok sıkıyorum dısarı cıkarken falan.evliliğimiz için ne yapabılırım.tecrübeli arkadaslarıdan yardım ıstıyorum.
Baski yapma adami bogma. Biktirirsin gozu disari kayar.

Yakasını bırak içsin ayda bir çok sıkarsan daha çok ona yönelir hatta evde kur bi masa içmiyorsan bi bardak ayran yap kendine bırak keyfini alsin sonra sen demesende azaltır yada bırakır kocam sigara 2 paket içerdi eh ayda bir falanda içki söyledim içme diye baktim beni dinleyen yok bıraktım kendi haline 2 yıldır içki içmez çok yakın bir düğün olmadıkça bir buçuk yıldırda sigarada gitti kahve desen hiç yok benimki evcil olanlardan 3 gün ise gitmese evden çıkmaz kahvaltı hazırla yemek hazirla onlarla vakit geçirir yasak olan her zaman dikkat çeker ve inat sebebi olur ilgilenme biraz sende inşallah istediğin gibi olur

Böyle şakın davranma üzülen sen olursun benden söylemesi.. bende ilgiyi seven biriyim ama herşeyin dozu var eşim dışarı çıktığında en fazla gittin mi diye ararım yeterli gelir.. hem aşırı ilgilenirsen senden daha çok uzaklaşır ve kendini bişey sanar. Bırak o senin üstüne düşsün bi gün arama yokluğun hemen belli olur. Hem normal zaman da sorun yok diyorsun kıskançlık hiç güzel bişey değil valla yapmayın hayatı zindan etmeyin ne eşinize ne de kendinize güvenmek huzurla yaşamak varken için içini neden yesin..

Böyle şakın davranma üzülen sen olursun benden söylemesi.. bende ilgiyi seven biriyim ama herşeyin dozu var eşim dışarı çıktığında en fazla gittin mi diye ararım yeterli gelir.. hem aşırı ilgilenirsen senden daha çok uzaklaşır ve kendini bişey sanar. Bırak o senin üstüne düşsün bi gün arama yokluğun hemen belli olur. Hem normal zaman da sorun yok diyorsun kıskançlık hiç güzel bişey değil valla yapmayın hayatı zindan etmeyin ne eşinize ne de kendinize güvenmek huzurla yaşamak varken için içini neden yesin..
akşam eşim benı 2 de aramış gece. sonra bn 3 bucuk gibi uyamdım telı açmadı. sbhta işeyerine geldim turkcelden baktım girip.gece birine msj atmıs 4 gibi ama bana cvp vermedi.