- 30 Ağustos 2013
- 6.363
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi PersephoneH
-
çok güzel görünüyor elinize sağlık..
içli köfteyi çok seviyorum
ama kendim bi türlü yapamıyprum bizede yapan olsada yesek
canm 2 sene önce filan denemiştim 2 kez bi dahada denemedim birinde kıvamı güzel oldu elimde cok güzel şekil almıştı ama suya girince bide kızartınca dagıldıafiyet olsun diyemedim yani püf noktalarını verebilirim istersen dağılıyomu yaparken haşlarken falan ? :26:
canm 2 sene önce filan denemiştim 2 kez bi dahada denemedim birinde kıvamı güzel oldu elimde cok güzel şekil almıştı ama suya girince bide kızartınca dagıldı
diğerinde ise sekil bile adam akıllı vermedim
bidahda yapmadım zaten şimdi malzemeleri filan hatırlamıyorum dogrusu..
tarifini ekleyebileceksen ekle anlat canım musaitsen belki eserse yine yaparım
bekliyorumŞimdi düzenliycem canım ekliyorum tarifide püf noktalarıyla :)
bekliyorum
canm kaydettim tarifini teşekkür ederimİnş. güzel olur canım :) afiyet olsun.:18:
canm kaydettim tarifini teşekkür ederim
kısa zamanda yapmaya calıacagım ama bu aralar düğünler filanda cok ne ara olur bilmiyorum
ama bikaç bişey daha sorcam musait olunca cevaplarsan sevinirim
kızartmasınıda yemiştim eger yapıyosan onu nasıl kızartıyosun
kıvamını anlarsınız demişssin yaa ben pek anlayamıyorum tahmini kaç dakika yoğuruyorsun
bu kılçık bulgur dediğin nasıl bulgur oluyor:44:
pilavlık gibimi yada kısırlık mı köftelikmi diyolar ya öyle bulgurmu:44:
saol canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için-Kara kılçık dediğim bulgur esmer bulgur canım beyaz değil yani (normal) ama bulamazsan normal de olur ama ararsan bulursun marketlerde.
-Kızartma konusunda da köfteler haşlanırken ocağın yanındaki göze tavada tereyağını eritip bir fiske pul biber ile haşlanan köfteleri tavaya alıp 2 çevirirsin,lakin izmir yöresinde ve restaurantlarda sivri uzun yapılır onlar haşlanmaz direk yağın içine atıp kızartılır.
-Hamurun kıvamı konusunda da hafif nemli macun gibi olucak 15 dk yoğurman yeterli olur canım. :)
saol canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
şimmdi tek yapmam bulguru bulmak olacak çünkü ben küçük bi yerde oturuyorum bulamayabilirim canım ama yapıcam bi şekilde çok saol teşekkür ederimililenip cevap verdin..
benim mesai bitti iyi akşamlar
Elinize sağlık.Çok güzel görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?