Icra borcları

seyma uludag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
8
0
1
36
Merhaba hanımlar... Benim icra borclarindan basim belada 1500 tl ye calisiyorum. Esimde 1400 e calisiyo. Kiraydi faturalardı esyataksitleriydi elimizde kalmıyo. Esimin 4 yerden benim de 3 yerden icraligim var birini odemeye calissak digeri firliyo faizleri. Banabir yontem söyleyin fikir verin...

O duruma getirene kadar nerdeydiniz kardeş ?
1 degil 2 degil..
Kredi çekin ödeyin diyecem ama ordanda icralık olursunuz..
Aileleriniz yardımcı olamaz mı ?
Allah yardımcınız olsun.
Allah razi olsun. Hepsi bir anda oldu zaten. Dügüne denk geldi. Dügünümüzü de ikimiz yaptik esimle sonra issiz kaldi esim derken icralar sardi. Simdi hepsi yükseliyo. Belki bi akil verecek vardir deyip yazdim

Allah razi olsun. Hepsi bir anda oldu zaten. Dügüne denk geldi. Dügünümüzü de ikimiz yaptik esimle sonra issiz kaldi esim derken icralar sardi. Simdi hepsi yükseliyo. Belki bi akil verecek vardir deyip yazdim
Kesinlikle yargılamak değil amacım. Allah öncelikle ferahlığa çıkarsın sizi inşallah. .bir hamile olarak gönülden söylüyorum bunu .fakat benim merak ettiğim konu ; para yoksa durum elvermiyorsa ne diye düğün yapılır. .
Bende geçen sene evlendim inan düğünde yapabilirdik ama sıkışırdik. Sadece nikah yaptık mis gibi oldu .. düğün yapmadık diye dvlenmecik mi ?araya maddiyat girince ister istemez iki insan da geriliyor ve bu durum da evliliğe yansıyor. . Azıcık aşım kaygısız başım

tek aklıma gelen bankadan kredi çekip tum borçları kapattıktan sonra sadece tek bir yere bankaya borclanmak onu ödemede sorun yasanayin diye de maastan çekilsin diye talimat vermek

Kesinlikle yargılamak değil amacım. Allah öncelikle ferahlığa çıkarsın sizi inşallah. .bir hamile olarak gönülden söylüyorum bunu .fakat benim merak ettiğim konu ; para yoksa durum elvermiyorsa ne diye düğün yapılır. .
Bende geçen sene evlendim inan düğünde yapabilirdik ama sıkışırdik. Sadece nikah yaptık mis gibi oldu .. düğün yapmadık diye dvlenmecik mi ?araya maddiyat girince ister istemez iki insan da geriliyor ve bu durum da evliliğe yansıyor. . Azıcık aşım kaygısız başım
Yani dügünün cok maliyeti olmadi bize heryer tanidik oldugundan ama esim issiz kalinca bi kere takilinca toparlayamadik. Biz de nikah yapacaktik. Sonra az maliyet cikinca yani yaptik. Yani bilmiyorum yapmasak da olurdu ama gecti o artik onümüze bakmaliyiz.

İcradan dolayı size hiçbir banka kredi vermez, hadi diyelim verdi ,hemen paraya bloke koyarlar..

Size yardım edecek aile büyüğünüz yok mu ? Bir de bunlar neyin icraları eşya mı ?

Allah yardımcınız olsun....ailenizden borç isteseniz en azından onlara azar azar uzun vadede ödersiniz.ya da takı vs varsa bozdurabilirsiniz.dusuk ücretle çalışıyorsunuz.baska iş baksaniz.ne bilim lcw gibi yerlerde ful çalışsan en az 2000 alıyorsun mesela

Ben toplam borcunuzu merak ettim :)
senetli bir şekilde borç alabileceğiniz bir yer bakabilirsiniz

Altınınız varsa onu satın araba , arsa , tarla , ev gibi mülkünüz varsa onlarda olur .

Merhaba hanımlar... Benim icra borclarindan basim belada 1500 tl ye calisiyorum. Esimde 1400 e calisiyo. Kiraydi faturalardı esyataksitleriydi elimizde kalmıyo. Esimin 4 yerden benim de 3 yerden icraligim var birini odemeye calissak digeri firliyo faizleri. Banabir yontem söyleyin fikir verin...

İcralarınız banka borçları mı ? Kredi kartı, kredi vs... gibi, bankalardan yeniden yapılandırma isteyebilirsiniz, bazı bankaların böyle uygulamaları var, gidip tüm borç dökümünü veriyorsun yeniden yapılandırıyorlar. Bunun dışında takı, araba gibi şeyler varsa satılabilir. Ya da ailelerden yardım istenebilir

bir yandan başka işler bakın bir yandan da ikinci işlerde çalışın.
istanbul-ankaradan çok ucuza takı alıp pazarlarda vs satabilirsin.
part-time işler bakabilirsin.

İcralarınız banka borçları mı ? Kredi kartı, kredi vs... gibi, bankalardan yeniden yapılandırma isteyebilirsiniz, bazı bankaların böyle uygulamaları var, gidip tüm borç dökümünü veriyorsun yeniden yapılandırıyorlar. Bunun dışında takı, araba gibi şeyler varsa satılabilir. Ya da ailelerden yardım istenebilir
Esimin banka kredisi.bekarken cekmis son 4 taksitini filan odeyemedik 1 yil oldu. Bi de telefon faturalarini icraya vermisler. Benimde kredi kartlari icralik oldu.

Düşmez kalkmak bir Allah..
Kimin başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor..
Bir anda tepetaklak olabiliyor herşey..
Benim de başıma geldi geleceği aklımın ucundan bile geçmezken..
O yüzden neden geldi dikkat etseydin denmeyeceğini biliyorum bu konularda..
Her sıkıntımı atlatma yönetmiyle atlattım bitti çok şükür..
Hem de ev sahibi bile oldum..
Sabır namaz dua..
Allah ol der oluverir..
O7na sığındım ben hep..
Harcamalarımı asgariye indirdim çocuklarımınkiler hariç..
Onlara ne kadar mutlu ettiysem fazlasıyla geri geldi..

Kötünün iyisi olarak bakarsanız , maaşınızın 4/1 ine haciz gelir. Taksitle ödemiş olursunuz. Maaşa tek seferde birden fazla haciz uygulanmaz. Diğer borçlar sıraya girebilir. (Faizi ne kadar artar bilemiyorum)
Mesai saatleri dışında ek iş yapabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.

2900 tl ile nasıl ev geçidirip nasıl borç ödeyeceksin
Ölmeyecek kadar yiyip için yaşayın belki o zaman ödenir
Kolay gelsin

Back
X