Icra takibi ve yasadigim magduriyet

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Açacak başka kategori bulamadığından buraya konu acmak durumunda kaldım .
Bir şirketi icraya verdim salı günü. Mahkeme kararı olduğu halde paramı vermiyorlardı.
Perşembe günü ıade etmek için IBAN no istediler para mi verdiler.
Icra memurluğu tebliğin gitmesi 15-20 günü bulur demişti.
Nerden öğrenmiş olabilirler fikriniz var mı?
Çok mağdur durumdayım. Henüz kararı geri de çekemedim. Pazartesi dilekçe yazacağım. Size sormak istediğim e-e-devlten filan bildirim gidiyor diye birkaç şey duydun doğruluk payı var mi? Asla ödemek gibi bir niyetleri yoktu.
Yardımcı olur musunuz?

4 ay boyunca ödemediler çok zor durumda kaldık, o yüzden soruyorum. Tüketici haklarına martta başvurduk ancak haziranda icraya verildikten sonra ödemeyi yaptılar. Memurlar tebliğ gitmeden öğrenemezler dedi o yüzden.

Şirketin avukatı uyap avukattan görmüştür muhtemelen dosya açıldığını.Siz de uyap vatandaştan icra dairesine girdiğinizde dosya detaylarını görebilirsiniz .İcra dairesinin hesapladığı faiz ile birlikte mi yatırmışlar ?normal de dosyaya yatırıyorlar hesaplanan parayı .

Şirketin avukatı uyap avukattan görmüştür muhtemelen dosya açıldığını.Siz de uyap vatandaştan icra dairesine girdiğinizde dosya detaylarını görebilirsiniz .İcra dairesinin hesapladığı faiz ile birlikte mi yatırmışlar ?normal de dosyaya yatırıyorlar hesaplanan parayı .
Tebliğ gitseydi faiz ile birlikte yatırmak zorundalardi ancak tuketici haklarina basvurdugumuzda faiz talep etmemiştik. Belki de faizden kaçmak için iki günde yatırdılar parayı.

4 ay boyunca ödemediler çok zor durumda kaldık, o yüzden soruyorum. Tüketici haklarına martta başvurduk ancak haziranda icraya verildikten sonra ödemeyi yaptılar. Memurlar tebliğ gitmeden öğrenemezler dedi o yüzden.

Tamam 4 ay boyunca edemediler ama şimdi ödediler. Paranızı daha sonra mı almak istiyordunuz anlamadım ki niye hala mağdursunuz.

Mağduriyetinizin sebebi nedir ?
Tüketici hakları bizi haklı bulduğu halde parayı ödemediler . Icraya basvurduktan 2 gün sonra ödemeyi yaptılar. Benim öğrenmek istediğim herhangi bir yerden öğrenmiş olabilirler mı? Icra memurları tebliğ gitmeden öğrenemezler demişti. Bu da 15-20 günü bulabilirmiş.

Tüketici hakları bizi haklı bulduğu halde parayı ödemediler . Icraya basvurduktan 2 gün sonra ödemeyi yaptılar. Benim öğrenmek istediğim herhangi bir yerden öğrenmiş olabilirler mı? Icra memurları tebliğ gitmeden öğrenemezler demişti. Bu da 15-20 günü bulabilirmiş.
Öğrenirler e devlette gözükür zaten sizin de adınıza acılmış bir dava var ise gözükür icra vs, faiz ödememek için ödemişlerdir zaten icra takibini sonlardırdınız mı peki.

Öğrenirler e devlette gözükür zaten sizin de adınıza acılmış bir dava var ise gözükür icra vs, faiz ödememek için ödemişlerdir zaten icra takibini sonlardırdınız mı peki.
Hayır pazartesi gitmek istiyorum. Ancak, önceden bilgi sahibi olmak için bir danışayım dedim.

Tamam biz de şunu soruyoruz. Neden mağdursunuz. Yani nereden öğrendiklerini napacaksınız. Paranızın ödenmemesini mi istiyordunuz. İcra oluncs daha fazla mı para gelecekti. Veya şirketten korkuyor musunuz.

Tamam biz de şunu soruyoruz. Neden mağdursunuz. Yani nereden öğrendiklerini napacaksınız. Paranızın ödenmemesini mi istiyordunuz. İcra oluncs daha fazla mı para gelecekti. Veya şirketten korkuyor musunuz.
Icra dosyası tebliğ edilseydi faiziyle birlikte alacaktik parayı. Şuan faizsiz bir şekilde ödediler. Iyice öğrenip öyle daireye gidip iptal etmek istiyorum.

Back
X