icradan anlayanlar lutfen cevap verin

Kimseye sonsuz güvenmemek lazım ne üvey babaya ne avukata
Bizim ne cikarimiz olabilir?
işte kendimden örnek veriyorum babam nikahsız yaşıyor 2 yıldır .e devletten görebiliyorum.ben bekar olsam maaşını da alırım kadına hiç bir şey kalmaz vefat halinde.malları zaten bana kalacak.eşyasına kadar elinden alabilirim kötü bir insan olsam.ki babam bekar bir adam başka eşi meşi de yok.konu sahibinin üvey babası evliymiş bir de

işte kendimden örnek veriyorum babam nikahsız yaşıyor 2 yıldır .e devletten görebiliyorum.ben bekar olsam maaşını da alırım kadına hiç bir şey kalmaz vefat halinde.malları zaten bana kalacak.eşyasına kadar elinden alabilirim kötü bir insan olsam.ki babam bekar bir adam başka eşi meşi de yok.konu sahibinin üvey babası evliymiş bir de

Biz durumunu bilmiyoruz ama bizde de durum aynı
15 yıldır görmüyorum
En az 1 ev var
Ve dünya hayatında umurumda değil malın peşinde değilim ama devlet hep 18 yaşındadır kanuna bakar kaç kişi ne olursa olsun ben o kagitlarda varım

Biz durumunu bilmiyoruz ama bizde de durum aynı
15 yıldır görmüyorum
En az 1 ev var
Ve dünya hayatında umurumda değil malın peşinde değilim ama devlet hep 18 yaşındadır kanuna bakar kaç kişi ne olursa olsun ben o kagitlarda varım
ben de en son 26 yaşımda gördüm şu an 44 oldum.ama kağıt üstünde evladım.yani nikahsız kadın isterse saçını süpürge etsin vefat durumunda herşey bana kalıyor.kanunlar böyle

babam şu an bir kadınla yaşıyor 75 yaşında.bugün vefat etse yarın gider kadını kapının önüne koyarım ev benim diye.e annesi de bu durumda maalesef.bunu anlatamıyorum bir türlü
simdi belli oldu o sekilde konusmanin sebebi.yarasi olan gocunur yaran varmis demekki

simdi belli oldu o sekilde konusmanin sebebi.yarasi olan gocunur yaran varmis demekki
kuzum benim ne yaram olacak?annemle babam boşanalı tam 35 sene oldu :KK45: ben kanunen haklarımı yazdım anla diye.babamın hayatında kadın olsa da isterse 20 sene beraber yaşasa da nikah olmadığı sürece malı mülkü benim evet vefat durumunda.bu yaraysa yaram var evet tövbe tövbe.

kuzum benim ne yaram olacak?annemle babam boşanalı tam 35 sene oldu :KK45: ben kanunen haklarımı yazdım anla diye.babamın hayatında kadın olsa da isterse 20 sene beraber yaşasa da nikah olmadığı sürece malı mülkü benim evet vefat durumunda.bu yaraysa yaram var evet tövbe tövbe.
ok

sana iyilik için yazıyoruz.avukat dediğin adam sizi kandırıyor.o malda icrası olan adam hele o kesin kandırıyor.ev diyelim icra da 200 000 bedelle satışa çıktı.var mı annen de 200 bin alacak?başka biri çıkar 220 bin der o alır.o zaman ne olacak?onu anlatmaya çalışıyoruz sana

Back
X