Sivilceli Ciltler içten çıkan uçsuz sivilcelerim

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Emutluay

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
69
24
13
29
2 ay önce bi anda çene bölgemde ssivilcelerim çıktı ama normal değil kırmızı ve içten çıkıyo doktora gittim benzamycin verdi kullandım ama bi işe yaramadı 3 hafta sonra bıraktım sanki daha çok çıktı sivilcelerim iz gibi kaldı ve daha çok sivilce çıktı üstüne üstelik böyle bi problem yaşayan oldu mu piskolojim bozuldu resmen ağlamaya ağlaya bi hal oldum : (

bende de oluyor halen yemeklerle alakalı birazcıkta bir tür hastalık bu akne vulvaris adı

Benzamin ilk başta daha fazla çıkarabiliyormuş,eczanedeki çalışanlar söylemişti o yüzden sadece sivilcenin üzerine sürülecekmiş.

Ben kil maskesi yapmıştım bi ara bi iki tane çıktı diye sonra çeşitli şeyler denedim onlarla alakalı çoğalmış olabilir mi sonra doktora gittim işte ama hala geçmedi

Yumurtlama ve hormanal bir durum sanırım tv de duymuştum.doktora git ama çok etkili olmuyormus.Genelde moralini bozma en iyisini doktor bilir

Sürdüm sadece sivilcelere benzamycini ama bıraktım çünkü bi tane normal sivilceme sürmüştü 1 haftaya geçen sivilce m 2 3 Hafta geçmemişti o yüzden daha. Beter olur diye bıraktım

Çok yagli yiyeceklerde yapiyor. Baska bir doktora gitseniz aglayacaginiza?

Sürdüm sadece sivilcelere benzamycini ama bıraktım çünkü bi tane normal sivilceme sürmüştü 1 haftaya geçen sivilce m 2 3 Hafta geçmemişti o yüzden daha. Beter olur diye bıraktım
Biliyomusun bende de aynısı oldu ben de bırakıcam clindoxyl kullanıyordum ondan sıkıntı olmuyordu ona devam edicem,yüzümde çok nadiren sivilce çıkıyor benzaminde arttı rahatsız oldum

Yumurtlama ve hormanal bir durum sanırım tv de duymuştum.doktora git ama çok etkili olmuyormus.Genelde moralini bozma en iyisini doktor bilir
Ayın 20 sine randevu aldım devletten gene ama o kadar uzun bi süre gibi geliyo ki zaman hiç geçmiyo bi de devlet sanki sallıyor yani ilgilenmiyor sanki krem verip yolluyo hiç güvenmedim doktoruma zaten pis biyerdi şimdi başka doktordan aldım gören herkes soruyo noldu noldu diye sanki hastalıklıymışım gibi moralim daha da bozuluyor

arkadaşım bak bu sivilceler stresten hormondan yaglı yemekten ve adet günlerine yakın kudurur %100 tek çözümü var o da çok agır bir ilaç karacigeri tehtit ediyor onun dışındaki herşey bogazı tutma stres yapmamak dışında geçiçi ilaç çözümleri losyonlar kremler falan yani işin özü dikkatli ye stresten uzak dur

Biliyomusun bende de aynısı oldu ben de bırakıcam clindoxyl kullanıyordum ondan sıkıntı olmuyordu ona devam edicem,yüzümde çok nadiren sivilce çıkıyor benzaminde arttı rahatsız oldum
Bi tane yazı okudum bide benzamycinle alakalı kullanan biri demiş ki sutatımı mahvetti iyice korktum bıraktım bende

Back
X