İçten içe ölüyorum....

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.591
Merhaba kızlar. Konumu belki hatırlarsınız. Eşimle problemlerim vardı ve hala daha var. Güven sorunumuz da var. Ben aslında devam etmek istemiyorum ama ayrılamıyorum da. Çok bunaldım. Her seferinde " artık istemiyorum, bitsin " demek istiyorum, ama bir şey beni tutuyor. Çok bunaldım. Her şeyden şüphe eder oldum. Zaten karı koca ilişkisi de kalmadı aramızda. Soğuduk da birbirimizden. Ama neden hala devam ediyoruz bilemiyorum. Ne o bitirebiliyor. Ne ben. Hiç iyi değilim, kendimi işe veremiyorum. Çalışamıyorum. Hayatımı bir düzene koyamıyorum. Kesin karar veremiyorum. Gerçekten içten içe ölüyorum artık ya. Dayanamıyorum. Aslında bitmesi gereken bir evlilik bu. Şimdi bitmezse ilerde bitecek biliyorum. Ama olmuyor dilimin ucuna geliyor, diyemiyorum.....:KK42::KK42::KK42:

Bir aile danışmanına gitseniz belki bir şeyler düzelir ya da daha net kararlar almanızı sağlayabilir :KK43:

Oturup konusjn herseyi acik acik..eger bi sorunu cozmek yerine ertelerseniz sorun buyur icinden cikilmaz bir hal alir enine boyuna konusun ya bazi seyleri degistirmeye gayret edin yada bitirin ayrintiyi bilmedigim icin yuzeysel yorumum..

Eger gercekten kalbten seviyorsan bitirme, cünkü severek ayrilmak insana Daha cok koyuyor pisman olabilirsin. Birseylerin degismesine ugras. Asil problemleriniz nedir?

Merhaba kızlar. Konumu belki hatırlarsınız. Eşimle problemlerim vardı ve hala daha var. Güven sorunumuz da var. Ben aslında devam etmek istemiyorum ama ayrılamıyorum da. Çok bunaldım. Her seferinde " artık istemiyorum, bitsin " demek istiyorum, ama bir şey beni tutuyor. Çok bunaldım. Her şeyden şüphe eder oldum. Zaten karı koca ilişkisi de kalmadı aramızda. Soğuduk da birbirimizden. Ama neden hala devam ediyoruz bilemiyorum. Ne o bitirebiliyor. Ne ben. Hiç iyi değilim, kendimi işe veremiyorum. Çalışamıyorum. Hayatımı bir düzene koyamıyorum. Kesin karar veremiyorum. Gerçekten içten içe ölüyorum artık ya. Dayanamıyorum. Aslında bitmesi gereken bir evlilik bu. Şimdi bitmezse ilerde bitecek biliyorum. Ama olmuyor dilimin ucuna geliyor, diyemiyorum.....:KK42::KK42::KK42:
Hep aynı konu hep aynı cevaplar. Sıkılmadınız mı?

Sizinkisi alışkanlıklardan vaz gecememe,duzenim bozulmasin güdüsü. çare bulamıyorsaniz kendinizi mutsuzluga mahkum etmeyin

Eski konularına şöyle bir göz gezdirdim de.. Eşin de seni aldatma var.. (bu başka kadınla yazışsa bile aldatmadır benim gözümde).. alkol alıp eve geç gelme var.. kavga etmişsiniz eşin boşanalım demiş.. sen istememişsin.. ailene söylemişsin eşinle arandakileri ailen gelmiş bir orta yol bulmaya çalışmış.. Benim anlamadığım sen ayrılmak mı istiyosun yuvanı kurtarmak mı..? Ayrılmak istiyosan seni tutan kimsede yok anladığım kadarıyla.. eşinde boşanmayı kabul eder gibime geliyor yazıklarından yola çıkarak yazıyorum bunları yanlış anlama.. Yok ben yuvamı kurtarıcam diyorsan da biraz zor be güzelim.. Evliliğinizin ölümü çoktan gerçekleşmiş.. ne bir saygı ne bir sevgi kalmamış aranızda.. sende kocanı sevdiğini sanıyosun bence alışkanlıktan ibaret tamamen.. bence fazla uzatma sen bu işi.. konuş eşinle adam akıllı eğriyi doğruyu tartın beraber.. ayırın yollarınızı.. bu saatten sonra sizin için hiçbirey eskisi gibi güllük gülistanlık olmaz.. çok şey yaşamışsınız olmaması gereken şeyler.. buda bağınızı koparmış sizin..

Hep aynı konu hep aynı cevaplar. Sıkılmadınız mı?
Farkında isen herhangi bir soru sormadım ve farkında isen herhangi bir cevap bekliyorum da yazmadım. Farkında isen desadece hala süregelen ruhu bunalımı mı paylaştım. Bir şey yazarsın sağolasın, yazmassın yine sağolasın. Bunu bu şekilde yazmana gerek yok.

Eşinle konuş sen istiyor musun bu evlilik düzelsin iyi olalım diye.İstiyorum derse karşılıklı çabalayın.Yok istemiyorum derse de uğraşmanın anlamı yok.Bir yerden kopması gerek ne kadar erken olursa okadar iyi olur.Tabi ilk olarak elden gelen yapıldıktan ve sonuç vermedikten sonra...

Eski konularına şöyle bir göz gezdirdim de.. Eşin de seni aldatma var.. (bu başka kadınla yazışsa bile aldatmadır benim gözümde).. alkol alıp eve geç gelme var.. kavga etmişsiniz eşin boşanalım demiş.. sen istememişsin.. ailene söylemişsin eşinle arandakileri ailen gelmiş bir orta yol bulmaya çalışmış.. Benim anlamadığım sen ayrılmak mı istiyosun yuvanı kurtarmak mı..? Ayrılmak istiyosan seni tutan kimsede yok anladığım kadarıyla.. eşinde boşanmayı kabul eder gibime geliyor yazıklarından yola çıkarak yazıyorum bunları yanlış anlama.. Yok ben yuvamı kurtarıcam diyorsan da biraz zor be güzelim.. Evliliğinizin ölümü çoktan gerçekleşmiş.. ne bir saygı ne bir sevgi kalmamış aranızda.. sende kocanı sevdiğini sanıyosun bence alışkanlıktan ibaret tamamen.. bence fazla uzatma sen bu işi.. konuş eşinle adam akıllı eğriyi doğruyu tartın beraber.. ayırın yollarınızı.. bu saatten sonra sizin için hiçbirey eskisi gibi güllük gülistanlık olmaz.. çok şey yaşamışsınız olmaması gereken şeyler.. buda bağınızı koparmış sizin..
Öncelikle teşekkür ederim yazınız için. Dediklerin harfiyen doğru ve şuanda da dışarı çıksa ona " nereye gidiyorsun" diye bir soru bile soramıyorum yani düşünün. tam diyorum ki bitsin, yapamıyorum. İlaç kullanmaya başladım. Biraz rahatlıyım diye, onu da bıraktım çünkü kendimi uyuşturmak istemiyorum. Cidden kendi kendime acı çektiriyorum.

Farkında isen herhangi bir soru sormadım ve farkında isen herhangi bir cevap bekliyorum da yazmadım. Farkında isen desadece hala süregelen ruhu bunalımı mı paylaştım. Bir şey yazarsın sağolasın, yazmassın yine sağolasın. Bunu bu şekilde yazmana gerek yok.
Farkındayım umarım siz de bir gün fark edersiniz. Sağlıcakla

Peki eşinizi seviyormusunuz? Çocuğunuz varmı? kaç yaşındasınız?
Sizi koparan asıl sebep nedir?

Eşinle konuş sen istiyor musun bu evlilik düzelsin iyi olalım diye.İstiyorum derse karşılıklı çabalayın.Yok istemiyorum derse de uğraşmanın anlamı yok.Bir yerden kopması gerek ne kadar erken olursa okadar iyi olur.Tabi ilk olarak elden gelen yapıldıktan ve sonuç vermedikten sonra...
Konuşuyorum, ama onun istediği ona karışmamam. Dışarı mı çıkıyor çıksın, geç mi gelecek gelsin. Öyle olmduğu sürece sıkıntı yok. Ama güvenim gittikten sonra yapamıyorum ki. Konuştuğumda da benim hala aynı kafada olduğumu ve bu şekilde yapınca soğuduğunu ve bunaldığını söylüyor.

Peki eşinizi seviyormusunuz? Çocuğunuz varmı? kaç yaşındasınız?
Sizi koparan asıl sebep nedir?
Eşimi sevip sevmediğimi bilmiyorum ki. Evet var bir oğlum var. 4 yaşında. Güvensizlik asıl sebep. Aslında bana ev işlerinde yardım eder, ilgilidir oğlu ile, ama aldatıldım. O nedenle onların hiç biri gözüme gelmiyor artık.

acı çektiniz ,üzüldünüz,düşündünüz,çözüm bulamadınız...artık ayağa kalkma zamanınız..
oğlunuz var ve ne kendinizi ne oğlunuzu mutsuz bir aileye mahkum etmeyin..
eşiniz olmadan da bir hayat kurabileceğinize inandırın kendinizi..ve en önemlisi "kabul edin"....
artık beklemek ,neden demek,sormak sorgulamak zamanı değil..ayağa kalkma ve geleceği kurma zamanı..güçlüsünüz görün bu gücünüzü...
oğlunuza sarılın ve güzel bir hayat krumaya çalışın...
annneniz de yanınızdaymış..destek alın..

Eşimi sevip sevmediğimi bilmiyorum ki. Evet var bir oğlum var. 4 yaşında. Güvensizlik asıl sebep. Aslında bana ev işlerinde yardım eder, ilgilidir oğlu ile, ama aldatıldım. O nedenle onların hiç biri gözüme gelmiyor artık.
Ne yazık ki güven yoksa her an mutsuz huzursuz oluyor insan..
Karar tamamen size kalmış. Konularınıza biraz göz gezdirdim.
Uzun süredir boşanma düşüncesi var kafanızda.
Bunu hayata geçirmek zor geliyor size. Haklısınız bir yuvayı dağıtmak hiçte kolay değil
Hakkınızda hayırlısı olsun

Öncelikle teşekkür ederim yazınız için. Dediklerin harfiyen doğru ve şuanda da dışarı çıksa ona " nereye gidiyorsun" diye bir soru bile soramıyorum yani düşünün. tam diyorum ki bitsin, yapamıyorum. İlaç kullanmaya başladım. Biraz rahatlıyım diye, onu da bıraktım çünkü kendimi uyuşturmak istemiyorum. Cidden kendi kendime acı çektiriyorum.
Bunu yapma kendine.. biliyorum kolay değil ortada çocukta var.. belki de sırf çocuk için yuvanı düzeltmeye çalışıyorsun.. ama eskisi gibi olmaz ki.. bu yuvayı sürdürmek sadece sizi yıpatır.. diyorsun ki dışarı çıktığında nereye gidiyorsun diye soramıyorum bile.. bu ilerde birbirinizi görmeye tahammül bile edemiyceğiniz anlamına geliyor.. ilerledikçe dahada zor olucak.. yazık ediyosun kendine hırpalıyosun.. allah korusun üzüntüden daha beter hasta olursun mazallah.. sağlık gibisi yok.. hayatta herşey imtihan sınav.. kiminin ki basit olur geçer kimin ki zor olur napıcağını bilemez.. senin ki de çok zor farkındayım.. ama düzelicek evlilik olur düzelemiycek evlilik.. senin evliliğinde en ufak bir umut olsa derim ki hiç düşünme git eşini öp barış.. ama eşin başka kadınlarla yazışıyor ve sen neden dediğinde.. bunaltıyorsun beni diyor.. senin düşündüğünün yüzde birini eşin düşünmüyor ki.. sen çocuğum var onun için yuvamı kurtarıyım diyosun.. eşin se çocuğu olduğu halde yuvayı dağıtmaya andiçmiş gibi başka kadınlarla görüşüp evliliğinizi iyice yerin dibine sokuyor.. uzamamalı daha fazla bu evlilik.. senin için çocuğun için eşin de ne halt ediyorsa etsin.. sen hayatını yoluna koy.. bak ailende senin arkanda negüzel destek çıkarlar sana..

Aile danışmanına gitseniz belki düzelebilecek durumlardır sorunlarınız .

seni anlamak bu kadar zor değil benim için..
tam 5 gündür kulağımın ağrısı geçmedi, gözümün yanması,
kırmızıdan yeşile dönen renkler var yüzümde..
ona rağmen gidemiyorum..
üstelik çocuğum da yok.
ben de gidemiyorum,
bir gün muhakkak gideceğiz ama,
seni anlıyorum..

X