İçten pazarlıklıymışım.

hamileliğin için kötü dua etmen beni üzdü bende dış gebelik le uğraşıyorum zor günler atlattım ama sağlıklı bir hamileliğimin olmasını çok isterdim Rabbim sana nasip etmiş ne güzel bol bol dua et yeni gelen bebekle evine huzur ve mutluluk girsin diye evinin rızkıdır hem çocuk eşine gelince banada bu lafı aile kaynaklı geldi bilemem tabi

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovalar .Eşin senin haklı olmanı kaldıramıyor.

Önceki konuda ne yazdınız bilemiyorum ama güncel haline yorum yapmak istiyorum.
Yorumları okudum ve anladığım esiniz sorumluluk sahibi biri değil ve size destek olmuyor gerektigi kadar.
Alttan almayın bence, hamilesiniz bir zahmet o alttan alsın. Ağzına geleni söylemeden bir an durup düşünsün, çocuğun yanında olmaması gereken tavırlar içine girmiş eşiniz.
Çocuklarınıza yazık ne denebilirki. Allah yardimciniz olsun.

Önceki konularını da bir okudum da Allah korusun bu gebeliğin sonlansa bile dertlerin bitecek mi? Hala aynı duyarsız adamla devam edeceksen ne düzelecek? Sadece 2 çocuk yerine 1 çocuk olacak. Kendin için çocuğun ya da çocukların için artık belirli adımlar atman gerekiyor. Onlar mutlu bir anneyi hakediyorlar çünkü. Hadi sesini yükseltmedin diğeri etkilenmedi diyelim, karnındaki stresini hissetmedi mi? Lütfen güçlü olmaya çalış.

kendi işini yaptığını biliyorumm.önceki konularında bayaa yazışmıitık.nickim değişti,eski nickim quarta..
kendi işi borçları kapatmıyor ki..maaşlı bir iş bulması gerekli demiştik..bu şekilde borçlar bitmez daha da artar..üstelik ortaya koymalıydınız borç miktarını ve ödeme şeklini..sanırım hepsi yalan oldu.eski ta eski hamam devam ediyor..
siz hem borç öde,hem bebekle uğraş,hem adamın kaprisini çek,yardım alma,bir de 2. bebeğe hamilelik..ne kadar devam edebilrsiniz ki bu kadar stresle? üstüne bir de hakaret olmaz ki bu kadarı artık...

Diger konulariniza da baktim ama , niye bu kadar hassassiniz ? Biraz alttan alsaniz ? Bu kavgalar sizin iliskinizide yipratiyor , hem ekside yazmis , demekki sizi yazmaya deger biri olarak gormus sizi iyi izlemis,gozlemlemis . Bir cocukda yolda geliyor , belkide hamilelikten dolayidir . Insallah aranizdaki problemleri cozersiniz tez zamanda :)

Scrolllock nasılsın?

ya şimdi kızma da içten pazarlıklı olmak da karakteristik bir insan özelliğidir;neşeli,durgun veya soğukkanlı olmak gibi bişey. evet kimse içtenpazarlıklı insanlara pozitif bakmaz. benim eşim de son derece içten pazarlıklı bi insan. ama aynı zamanda mantıklı,planları tutarlı, durumdan ve ortamdan kendine ve ailesine fayda sağlamayı bilen birisi.
şimdi bu adam içten pazarlıklı olmasa. bu iyi özellikleri de kafadan gider. bu bi paket çünkü. paket halinde geliyor.
içten pazarlıklı starter pack

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…