İçtikten sonra bambaşka biri oluyor…

Mazoşist misiniz? Arabeske bağlayıp, çile çekmeyi aşk sananlardan olmayın lütfen. Özsaygınız zaten zarar görmüş kurulan cümlelerle… Özdeğerinizi koruyun.

içkilyken döver , önemli değil ayılınca aşkiım canım cicim der. tercih sizizn . evlenirseniz o dayak yenecek gibi duruyorrr

Kaç kaç kaç der susarim

Sanırım en iğrenç erkek tiplerinin başında geliyor bu tip erkekler. Ne melankoliklikleri bitiyor, ne sevgi açlıkları, ne hakaretleri. Ezikler gerçekten ezikler. Ve böyle olmalarına rağmen hiç bir şeyi beğenmiyorlar. Hep karşıdaki haksız.
Bir yakınımın eşi de aynı böyle anne babasını kaybetmiş. Çalışmıyor da. Kadının ailesi o kadar yardım etmesine rağmen onları asla beğenmez. Ne düğüne ne eve katkısı oldu ve hala da olmuyor ama sorsanız küçük dağları o yarattı. Çünkü ezik.
Tek derdi içkisi. Mutlu olması gereken yerde bile içer yine herkesi mutsuz eder. Hep arabesk
Ben yakınımı uyarmıştım. İşte o yalnız yazık günah cart curt dedi şu an şiddet bile görüyor.

O kadar koşarak kaçın ki.. arkanıza bile bakmayın. Sakın acımayın.
En iyi ihtimalle o eski eşinin durumunda olacaksınız fazlası olmaz.

Başına bela mı arıyorsun bırak gitsin Allah aşkına

İçtikten sonra ben de farklı biri oluyorum. Dozumu arttırıyorum.Gülüyorum, kahkaha atıyorum, sarılıyorum. Dolayısıyla kimseye zarar vermeden aslında sempatik bir tipe dönüşüyorum.
Demek istediğim bunun suçunun alkolle bir alakası olmadığı. Bu tamamen o kişinin bastıramadığı duygularının ilkel bir şekilde alkolle ortaya çıkması. O yüzden koşarak uzaklaş.

Aynı böyleydi babam bundan 6 sene öncesine kadar.Alkolik bunlar ve hiç çekilmiyorlar hiç,ne yapsam diye düşünmeyin bile sakın sakınnnn

Hala soruyor musun gerçekten ya?
Adam içkiden vazgeçemiyor,içkide şişede durduğu gibi durmuyor. Yani bu adam bu. Düzelmeyecek. Hala ne yapsam diye sorman çok saçma.

Adam alkollüyken gördüğün yüzü gerçeğin ta kendisi. Evlenirseniz alkole gerek bile kalmayacak hep göreceksin o yüzü full HD hem de.

Ayrılmak için bahane mi arıyorsunuz?
Altı üstü her kavganızda içecek, dövecek falan.
Abartmayın.

Sansliymissiniz, gercek yuzunu gostermis. Daha bugune kadar 1 kez bile icince kimseye ofkemi kusmadim, agzimla iciyorum cunku. Bunu bahane edip size psikolojik siddet uygulamasina izin vermeyin

Alemin manyagini siz niye adam edesiniz ki? Düzelecek gibi olsaydı eski karısı boşamazdi
Ama bu çok havalı bir şey.

Bakın diyecek, ben diyecek, nasıl da yola getirdim diyecek, benden önce kötü biriydi, benimle yaşadığı muhteşem değişime dönün de bakın diyecek.

Şu cümlelerin hayalini kuran çok.

Ama sorunları olduğunda kendini alkole vurup bambaşka biri oluveriyor.
İçkiliyken bambaşka biri olmuyor gerçek karakteri ortaya çıkıyor, ayıkken sizinle konuşan karakterin kamuflajlı hali.
Kendinize biraz değer veriyorsanız ayrılırsınız.

İçki sayesinde gerçek karakteri ortaya çıkıyor işte ben içkiyliyken bu saatte arayamam onu rahatsız ederim dediğimi hatırlıyorum. Benim de bu karakterim ortaya çıkıyor işte. Şükredin ki evlenmeden önce gördünüz gerçek yüzünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…