İDAM İSTIYORUZ

Adalet duzgun islemiyor diye gercek suclular disarida geziyor zaten. Siz tek bir olay hakkinda konusuyorsunuz,bense geneli hakkinda. Kanun gelince genele gelecek tek bir kisiye degil

Şuan da idam yok ama yüzlerce kişi haksız yere müebbet alıyor hatta içeride infaz ediliyor peki buna ne diyeceksiniz?

Direk idam onlara ödül olur çünkü
Yaşattıklarını yaşamadan basitten ölecek
Kısas gelmeli ne yaptıysa aynısı daha da fazlası yapılmalı...
Ve sonra idam edilmeli..

ya bir de sadece bu suçu işleyenlere değil

alıntı

"Geçtiğimiz eylül ayında, Serik’te, karakola şikâyetçi oluyor. O dönem Manavgat’a yarım saat uzaklıkta Serik’te yaşıyorlar. Sonra Manavagat’a taşındılar. Serik’te çocuğun ifadesi de alınıyor. Ama oradaki kolluk kuvvetleri herhalde adamı tanıyorlar ki sürekli kadına baskı yapıyorlar. “İftira atma! İftira atmak suçtur! Barışın kocanla. Çocuğu o, sevmiştir onu, senin düşündüğün gibi bir şey yoktur...” diye diye ciddi bir suçu örtbas etme yoluna gitmişler. Hatta kadın şikâyetçi olduğu halde, “Şikâyetçi değil!” gibi yazmışlar, sonradan şikâyetçidir demişler. "

bu haberdeki gibi örtbas edenlere, görevini yapmayanlara da çok ağır cezalar gelsin inşallah

sapıklarda bir çeşit psikolojik rahatsızlıklar var, peki bunlara ne demeli????????
iğrenç insanlar

Heh ben de tam bundan bahsedecektim. Suçu ayan beyan ortada olan bir yaratığı içeri atamayan sistem, idam geldiğinde de bu pisliklerden önce gider başkalarını idam eder. Bu kadar aksak bir hukuk sisteminde idam çok tehlikeli.

Ki ayrıca, bu pislikleri sadece asarak öldürmek şahsen benim içimi soğutmaz. Senelerce sürecek işkencelere maruz bırakmak isterim. Öyle kolay ölüm, ceza değil ödül olur anca bu pisliklere!

Hanımefendiler,
çocuk istismarlarına, tecavüzlere, kadın cinayetlerine bizlerde sizler kadar tepkiliyiz.

Kadınım ve anneyim, çocuklara tecavüz edenleri linç etmek istemiyor muyum, o çocukları görünce içim yanmıyor mu?

Burada konu açıyor tartışıyorsunuz tamam ama imza kampanyalarının linklerini danışmadan ekliyor, ki yasak, medyanın saklıyor dediği bilgileri doğruluğunu teyit etmeden paylaşıyorsunuz.

Böyle istismarcı sapıkları görünce bende batsın bu dünya, kıyamet kopsun diyorum ama bunun yolu bu şekilde olmaz.
Kadın ve Anne olarak yaşanan bu sapkınlıklara tepkinizi ortaya koyacaksanız ilgili bakanlıklara bireysel mailler atar, tepkinizi koyarsınız.

İdam??? Evet pedofililer bunu sonuna kadar hak ediyor lakin bugün istediğiniz bu idamın birçok suça uygulanıp uygulanmayacağını da bilemezsiniz, pedofili için evet ama başka suçlara da idam gelirse diye düşünüp ben böyle bir vebal altına giremem şahsen.

Son düzenleme:
Back
X