• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İDAM İSTIYORUZ

kaç af çıktığı bence çok önemli değil ve af işliyor maalesef
bu insanlar hapishanelerde birikiyor ve bir anda salınıveriyorlar
bir kere olanın, bir daha olmayacağının garantisini kimse veremez
evet yasak olduğu için ben de örtülü yazayım, bunu yapan da bahsettiğiniz uğursuz, hırsız değildi
halk tarafından çok da sevilen bir siyasetçi, hatta eşiydi
etraf bir anda kapkaççı, tecavüzcü doldu

maalesef insanlık kötü, insanların içi kötü veya hastalıklı
dubai'de esnaf tezgahını ortada bırakıp gidiyor mesela
bir kişi bile elini süremiyor, hırsızlık yok
neden? çünkü şeriat var, elini kesiveriyorlar
şeriat gelsin demiyorum, yanlış anlaşılmasın
lakin bazen "korku" gerekiyor işte

mesela o çıplak yakalanan adam
suçunda en ufak şüphe yok, itiraf etti zaten
karısına, 4,5 yaşındaki kızına defalarca tecavüz eden adam, şüpheye yer yok

hadım edilsin deniyor ya, bir işe yaramıyor
benim arkadaşımın arkadaşının çocuğuna elleriyle neler yapmıştı bir sapık!

yanlış insanın idam edilmesi konusu büyük muamma evet
çizgileri çok net çekmek lazım
Evet iste endisem o zaten. Adalet sistemimiz daha duzgun ceza bile veremiyor, bu durumdaki sistem idam cezasi verse zamanla bunu genisletir,sokakta yuruyeni de idam eder. Kafatascilik hala var, herkes birbirini kesme derdinde. Kan gorunce zevk alanlar var,onlara prim veremem ben olsam

Boylerinin tecavuz ettigi organi kokunden kesilmeli.Hadim edilmeli.Allah in cezalari.

benim aynı olur ölmesi içimi soğutmaz. ölüm kurtuluş olur.
aynısı yapılmalı. her gün tecavüz edilmeli bağırsakları patlayana kadar. pipisi kesilmeli.
Oda olur ama ozaman toplum olarak bunu yaşadığınıda bilelim icimiz az da olsa sogusun:)

yahu ülkede idam varken bile idam edilenler belli.
hangi tecavüzcü idam edilmiş?
Hah iste ben de onu soyluyorum. O zamanlar idam vardi,birilerine sirf hayir dedikleri icin asildilar. Gercek suclu bulundu da idami kaldi sanki. Ben idam istemiyorum. Omur boyu calissin maden ocaginda.

En büyük çocuk katilini beslemeye devam edildiği sürece idam falan gelmez.
Boşuna kendimizi kandırmayalım.
Ayrıca ülkenin adalet sistemi zaten ipin ucunda :KK66:

Hadım edilsinler işkenceler edilsin idam kurtuluş olur öyle yaratıklara.
Hadim etseler başka şeyler tecavüz ederler.Onlarin beyinlerinde sorun .
Gecen okudum kanim dondu.Rusyada bir genc kadina adam ağac daliyla tecavüz etmiş.Kadini parcalamiş.Kadin komaya düsmüş ve maalesef ölmüş.
Beyinlerine bir chips yerleştirme gerek .
Tip artik bunu araştirsin .Beyin pili üretsinler

Bu yavrunun annesine ve tüm ailesine sabırlar diliyorum. O minik bedenindeki acıları en kısa zamanda son bulsun. Ben o pislik adamın idamını istiyorum.

Çok insani düşüncelerin var .Her iki tarafida düşünüyorsun .Buna bir savaş gözüyle bakmak gerek .Memlekitimizi korumak için binlerce sucsuz insan ölüyor .Maalesef kurbanlarda sucsuz insanlarda olacak.
Bu bir savaş.Tecavüze karşi bir savaş.

ama işte öyle olmuyor o.
suçsuz insanlarda olacak dediklerinden biri eşin baban olsa?

Sucun sabitligi ile ilgili her zaman dna testi yapilacak sperm bulunamayabiliyor. Konuyla ilgili pek cok emsal dava var,once arastiriniz. Kanun geldigi zaman hepsini kapsayacak. 3 kisinin sahitligiyle idam edilen masumlar nolacak? Adalet daha duzgun ceza veremiyor,idama mi hukmetsin bu haliyle?
İdam zaten süpheli sıfatında kaldıgında degil , suçu ispatlandığında yapılmalı. Ben aksini savunmuyorum

Çok insani düşüncelerin var .Her iki tarafida düşünüyorsun .Buna bir savaş gözüyle bakmak gerek .Memlekitimizi korumak için binlerce sucsuz insan ölüyor .Maalesef kurbanlarda sucsuz insanlarda olacak.
Bu bir savaş.Tecavüze karşi bir savaş.
Tecavuze karsi savas tabii ki. Ama her zaman gercek sucluyu bulamiyor adaet sistemi. Yarin polis benim kapima gelip hadi seni idam edicez siyasi dusuncenden dolayi derse nolacak? Kimse demesin ki sadece sapiklar icin idam istiyoruz diye. Kanun bir defa cikinca biz gece uyurken cesitli sekillere sokulacak, yarin uyaninca aaa noolmus diyecegiz.

İdam değil her türlü insanlık dışı işkence yapılsın o pisliklere. İdam ödül olur o şerefsizlere.

Evet iste endisem o zaten. Adalet sistemimiz daha duzgun ceza bile veremiyor, bu durumdaki sistem idam cezasi verse zamanla bunu genisletir,sokakta yuruyeni de idam eder. Kafatascilik hala var, herkes birbirini kesme derdinde. Kan gorunce zevk alanlar var,onlara prim veremem ben olsam

şu yönde de size hak veriyorum
kuzenim avukat, cinsiyetini de belirteyim kadın
diyor ki tecavüz suçlamalarının çoğu yalan, iftira
bilerek birlikte olup aile korkusu veya terkedilme acısı ile iftira atıyorlar diyor

ama çocuk ayrı bir şey
3 yaşında, 4 yaşında çocuk kimseye iftira atamaz
işte bu şekilde olanları diyorum ben
ama idam değil de bu tür sapıklara korku verecek bir ceza ile cezalandırılmalarını istiyorum
çalıştırıp paralarını alsak umurumda olmaz
hakikaten ibreti alem olmalarını istiyorum

Ben seni anladım dark. Daha dün gazete okudum mesela 7 yıl önce bir genç sevgilisine tecavüzden içeri alınıyor. 7 yıl sonra kız iftira attım, yalan söyledim diyor. İdam olsaydı belki öldürülecekti o genç durduk yere.

Ama idam isteyenleri de anlıyorum çünkü yasalar bombok afedersin. 3 5 yıl yatıp çıkacak yine gözünü çocuklara dikecek namussuzlar. Bütün bu sesler adalet eksikliğinden çıkıyor.
Hah anlatabilmisim demek ki ;) sagol. Ben 3-5 yil yatamasinlar diyorum zaten. Hicbir aftan yararlanamasin. Omur boyu agir islerde calistirilsinlar. Cezaevinde adam beslemeye karsiyim. Tum suclar icin soyluyorum bunu. Bugun devletin bir fabrikasi olsun,icinde suclular calistirilsin,geliri once ihtiyac sahiplerine sonra da devlet hazinesine aktarilsin. Geberene kadar calissinlar.

O zaman kanunların daha iyi bir noktaya gelmesi için uğraşmalıyız bence. Böyle habislerin idam edilmemesi çok çok büyük bir eksiklik.
Kanunlari yapan insandir,delilleri karartanlar,yalanci sahitlik yapanlar,cebini dolduranlar da insan. Once insanlarin kalbi beyni duzelmeli.

Şimdi kızlarcım, hassasiyetinizi anlıyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim de yanlış anlaşılmalara mahal olmasın. Ben bu insanların hiçbir şekilde rehabilite edileceğine inanmıyorum, lisansta derslerimizde de bunun tartışmasını yaptık. Ben rehabilite edilemeyeceklerini savununca karşı çıkanlar oldu, "Buyurun siz rehabilite edebiliyorsanız edin o zaman" dedim. Bu insanlar nasıl homoseksüel birini heteroseksüel yapamıyorsak aynı şekildeler (Homoseksüellik cinsel sapkınlık olarak kabul edilmiyor bu arada, örneğimi yanlış anlayanlar olmasın. Pedofili cinsel sapkınlıktır). Pedofil bir insanı sağlıklı bir cinsel yönelime döndüremezsiniz, yok yani dünyada örneği. Ülkeyi hatırlamıyorum şu an ama bir ülkede yaşadığınız muhitteki çocuk tecavüzcüsü, tacizcilerini görebiliyorsunuz. Mesela X sokakta oturuyor falan gibi.

İdam cezasına gelince, hala idam cezası uygulanan ülkeler var mı, var. Suç oranları azalmış mı, yok. Azalmamış arkadaşlar, istediğiniz güvenilir kaynaktan bakabilirsiniz. Suç oranı sabit. Caydırıcı olmuyor çünkü adam "Aaa öldürüleceğim" kafasında hareket etmiyor. İçinden geliyor ve yapıyor yani, bunu durdurmak mümkün değil. Adamın kafası "Aaa ölüm cezası var, o zaman yakalanmayacağım bir şekilde davranayım" şeklinde işleyecek. Buna emin olun. Ayrıca işin ucunda masum insanın gümbürtüye gitme durumu olabilir mi, olabilir. Münevver Karabulut'u hatırlayın, sperm bulaşmış denilmişti ama morg çalışanlarının ihmali yüzünden kızın çamaşırına başka bir sperm bulaşmıştı. Böyle ihmaller yüzünden birisi gümbürtüye giderse nasıl geri alabiliriz hatayı? Alamayız. O yüzden ben darkmore darkmore 'a katılıyorum. Bu insanları toplumdan elimizden geldiğince izole ederek, işgücü olarak yararlanmamız gerektiğini düşünüyorum. İdam hiçbir ülkede çözüm olmadı, şimdi de olmaz.

Son düzenleme:
Hah iste ben de onu soyluyorum. O zamanlar idam vardi,birilerine sirf hayir dedikleri icin asildilar. Gercek suclu bulundu da idami kaldi sanki. Ben idam istemiyorum. Omur boyu calissin maden ocaginda.
Neden çalışsın ya neden eli iş yapsın ki idam yoksa bile bi tarafı kesilip tek gözlü hücreye atılsın gün yüzü görmesin yalnızlıktan kafayı yemekden ölsün ozaman. Ödül gibi caliscak mi bide? O caliştigi para sehit ailesine fakira fukuraymi gitcek? Gerek yok istemez bunu kimse.

Sucun sabitligi ile ilgili her zaman dna testi yapilacak sperm bulunamayabiliyor. Konuyla ilgili pek cok emsal dava var,once arastiriniz. Kanun geldigi zaman hepsini kapsayacak. 3 kisinin sahitligiyle idam edilen masumlar nolacak? Adalet daha duzgun ceza veremiyor,idama mi hukmetsin bu haliyle?

Hanımefendi hakkında yeterli delil bulunamayan kişilerin bırakın idam edilmesini tutuklanmaması bile söz konusu olabiliyor. Masum elbet alır hakkını. Sadece 1 bile kişiyi idam etseler tüm memlekete ibret olur zaten kimse böyle birdaha böyle bir vahşet yapamaz.

İdam zaten süpheli sıfatında kaldıgında degil , suçu ispatlandığında yapılmalı. Ben aksini savunmuyorum
Olmuyor iste. Cana kast iceren tum durumlari dusunun. Adamin biri digerine arabayla carpti kacti. Canina kastetti. Basit bir trafik kazasi degil, adam öldü. Arastirin efendim Sevim Tanurek nasil ölmüs? Delilleri topladilar,yolu temizlediler. Yaya 8/8 suclu dediler. Eee nooldu,ölen ölduguyle kaldi. Deliller yok edildi. Boyle bir ulkede hangi adalet sistemi duzgun dogru karar verecek de sucluyu idam edecek?

Back
X