İdda Bağımlısı Bitmek Bilmeyen Borç

Bu tip bağımlılıkları bırakmak çok zor.Çocuk yokken kurtulabilirsiniz .Çocuk olunca çok zor oluyor ayrılık.Tedavi görmek istiyorsa ciddi ciddi destek olabilirsiniz.Yıllarca o kadar çok direndim ki yıllarım gitti.Anlaşmalı boşanmayı imzalattım.İs yerime çiçekler gönderîyor.Beni sevdiğini söylüyor..Ama duygularımı tüketti.Iki çocukla tekrardan hayata başlamak...O yüzden iyi düşün
 
İddaa bağımlılığı kolay vazgecilen bir şey değil maalesef. Yıllar geçer ömür biter o borç bitmez. Benim takıldığım nokta eşinizin boşanmayı bu kadar çabuk kabul etmesi. Blöf yapıyor olabilir çok güvenmeyin. Ayrıca cumartesi adli işlemler yapılmıyor resmi tatil diye biliyorum araştırın derim. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım mutlu olursunuz.
evet eşim blöf yapıyormus cuma günü avukat buldum aradım konustum dilekçe vermek için bugun gidecektik ama tabi eşim olaylar ciddileşince vazgeçti. Aileler falan girdi araya şuanlık beklemedeyim. Duruma göre hareket edeceğim.
 
Benim eski eşim de blöf yapmıştı hatta protokolü kendisi yazdırdı evden eşyalarımı almami kendisi istedi. Yapamam sandı boşandık halen kabullenemiyor. Eşinizin düzelmeyeceğini düşünüyorsanız kararınız için çok beklemeyin ömrünüzü boşuna böyle bir adamla geçirmeyin.
 
Back
X