- 28 Ocak 2009
- 34.387
- 57.610
- 1.123
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
Siz karışmayın derim iki gün sonra birşey olur sizi bile suçlarlar yuvamı sen yıkmaya çalıştın beni kıskanıyorsun bilmem ne o benim yakın arkadaşım öyle şeyler söylemez diyebilirsiniz ama iş o boyuta geldimi ne yakın arkadaş dinliyor ne başka birşey.Gecen hafta konusma sirasinda onlarin evdeydim, annesi babasi biz aslanlar gibi bakariz kizimiza da torununuza da diyorlardi. Zaten maddi acidan fena durumda degil ailesi. Cok zengin degiller elbet ama ortalama ustu yasarlar.
Ama esinin borcunu odeme konusunda hic yardimci olmamislar mesela. Senin basim ustunde yerin var ama alemin cocugunun kumar borcunu odemem demis babasi.
Tabi bu sadece benim gordugum kisim. Belki maddi degil ama manevi acidan bana anlatmadigi ve ailesinden destek goremedigi bazi noktalar vardir o kismini bilemiyorum..
Ailesinin borç ödememesine gelince haklı insanlar neden ödesin kumar borcunu,hastalık olsa işi nedeni ile iflas etmiş olsa elbette yardım ederlerdi,madem borcun ödenmesi meselesi var arkadaşın kayın ailesi yardım etsin.