- 17 Ocak 2023
- 24
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi Olmasaneolurdu
-
Ailenizin maddi durumunu etkilemeyecek tutarlarda oynuyorsa bence çokta büyütülecek bir şey yok. Evet hoş bir şey değil ama abartılmafığı sürece büyütülecek bir şeyde değil. Benim babamda ben çok küçükken oynardı hatırlıyorum. Bir ders gibi çalışırdı. Ama uzuuun süredir böyle bir şey yok hayatında. Bende hamileyim ve hamileyken çocuğumuzu düşünüp daha çok üzülüyoruz. Aslında daha çok zarar veriyoruz. Seni anlayabiliyorum. Çocuğunun sağlığı için bence kafana takmaMerhaba arkadaşlar. Buraya yazarken içimde bir kor olduğunu size hatırlatmak isterim ki o şekilde cevap verin. Eşimle altı yıl önce tanıştık. Nişanlanmadan önce iddia oynadığını öğrendim. Tam ne olduğunu anlamadan ayrılık kararı alacakken annesi aramıza girdi bir şekilde düzelttik. Babasını kaybetmişti. Düğün masraflarımız için kendini yalnız hissettiğine bunun için bu yola başvurduğuna inanıp merhamet duymak istedim belkide. Nişanlılığım zor geçti maddi anlamda. Annesi çok fazla aileyi çekip çevirebilen bir kadın da değil. Eşimin yalnız olduğu duygusu beni de hatta ailemi de kapladı,bırakamadım. Bu arada kavgalarımız oluyordu çoğa yakınının temelinde maddiyat vardı tabi ufak tefek başka şeyler de vardı. Nişanlıyken küçük miktarlarda oynadığını öğrendim nişanı atmak istediğimi ailemle konuştum destek oldular fakat yine eşime ve çaresiz duruşuna inanıp barıştık. Annem çocuk ne yapacağınj bilmiyor şaşırmış gibi dedi yani evimize geldi üzüldük annem de bende.( Bu arada rol yapan bir adam düşünmeyin gerçekten iyi dürüst bir insan başka kusuru yok diyebilirim bu da beni de ailemi de her seferinde onu anlamaya çalışmaya itti belki de bilmiyorum) Sonrasında aileme yeminler etti barıştık. Bu arada eşim son oynadığı iddia yı benimle kavga edip oynadığını yani bana sinirlenip buna yöneldiğini söyledi. Tabiki mantıklı değildi. Savunması hep bu şekilde. Neyse.. Evlendik 8 ay oldu bir buçuk aylık hamileyim. Parasını bana gönderdi bir yıldır ben biriktirdim. Gelefonunu hiç kaçırmaz bir yıldır böyle bir şey yoktu.Geçenlerde çok büyük bir tartışma çıktı aramızda. Yaralayıcı ve kötüydü. Üzerinden üç hafta geçti bir sabah bana sana geleceğimizle ilgili bir şey söylemem gerek dedi. Sana verdiğim sözü tutamadım iddia oynadım dedi. Dünyam başıma yıkıldı ama bir yandan da bunun olacağını biliyordum sanki. Eskiden olsa ağlar sızlardım. Ağlamak bile istemedim. Şimdi hamileyim altı haftalık. Bir yıldır karşıma sorun gelmediği için de çocuk düşündüm. Bıraktı bitti sandım yada öyle olsun istedim.. Ben ne yapmalıyım. Eskiden tektim çekip gitmek kolaydı. Onda bile gidemedim. Ama şimdi gitmek geliyor içimden. Bebek ne olacak ne yapmalıyım çok yorgun ve bitkinim. Ne olur bir akıl verin…
Bu matematik hesabını nasıl yaptınız?Evlendik 8 ay oldu bir buçuk aylık hamileyim.
Şimdi hamileyim altı haftalık. Bir yıldır karşıma sorun gelmediği için de çocuk düşündüm.
Eşimle uzun suredir tanışıyoruz evet hep bir bebeğimiz olsun istedik evlilikte dahil olmak üzere bir yıldır bir şey yalamadığım için bunlar bitti sandım. Matematiğim bu.Bu matematik hesabını nasıl yaptınız?
Çocuk düşünmeye nişanlıyken mi başladınız?
En başından beri bunu göstermiş size ve ailenize ama ısrarla affetmeyi seçmişsiniz.
Eşimle uzun suredir tanışıyoruz evet hep bir bebeğimiz olsun istedik evlilikte dahil olmak üzere bir yıldır bir şey yalamadığım için bunlar bitti sandım. Matematiğim bu.
Eşimle uzun suredir tanışıyoruz evet hep bir bebeğimiz olsun istedik. Her çift gibi hayalini kurduk daha doğrusu.evlilikte dahil olmak üzere bir yıldır bir şey yaşamadığım için bunlar bitti sandım. Matematiğim bu.
Hamilelik farklı bir psikolojiymiş. Kendini ve kendinle beraber bebeğini daha fazla düşünüyorsun. Malesef küçük tutarlar değil sonuncusu 30 bin kadar. Buna en çok hamile olduğum halde beni arkamdan vurdu gibi psikolojiyle düşünüyorum. Çekip gitmek bu kez ağır basıyor. Ama çok düşünüyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.Ailenizin maddi durumunu etkilemeyecek tutarlarda oynuyorsa bence çokta büyütülecek bir şey yok. Evet hoş bir şey değil ama abartılmafığı sürece büyütülecek bir şeyde değil. Benim babamda ben çok küçükken oynardı hatırlıyorum. Bir ders gibi çalışırdı. Ama uzuuun süredir böyle bir şey yok hayatında. Bende hamileyim ve hamileyken çocuğumuzu düşünüp daha çok üzülüyoruz. Aslında daha çok zarar veriyoruz. Seni anlayabiliyorum. Çocuğunun sağlığı için bence kafana takma
Bende aynıyım. Ağlar yakar yıkardım. Buz kestim. Ama yolun başımdayken çekmeye değer mi bilmiyorum…Benim eşimin çok farklı bi bağımlılığı var. Geçenlerde bi kavga ettik aynı şeyi tekrarladı ve bana seninle ettiğimiz kavga sebep oldu dedi. Kendilerini kandırıyorlar başka bişey değil yani bağımlıların bahaneleri bitmez yani. Ben de ağlardım önceleri ağlamayı bıraktım bi duvar örüldü için de ve tuğlalarını eşim tek tek elleriyle koydu
Sonuncusu otuz bindi maalesef küçük değil.Küçük çaplı mı oynuyor yoksa büyük paralarla mı?
Bazen dibi görmek gerekiyor kafada bitirmek yani. Kafada bitirdiysen herseye değer.Bende aynıyım. Ağlar yakar yıkardım. Buz kestim. Ama yolun başımdayken çekmeye değer mi bilmiyorum…
Az da değilmiş. Küçük miktarlar olsa çok sorun etme derdim ama her seferinde böyle büyük paralarla oynaması sıkıntı. Bununda kumar bağımlılığından bir farkı yok malesef. Valla ne desem bilemedim. Söz vermiş her seferinde sözünden dönmüş.Sonuncusu otuz bindi maalesef küçük değil.
Parasını yönettiğim için emindim demiyorum. Burada ne kadar öfkeli kadın var. Ortak hesabımızdaydı parası paraya el koyma durumu yok. Bunu dememdeki amaç gelirimizi giderimizi biliyorduk. Yoksa her şeyinden haberim varken se yapabilirdi ve yaptı. Gördüğünüz gibi ikna olmamışım bekliyordum sanırım diyorum. Sizden tozpembe hayaller kurdurun demediğim gibi içinizde başka şeylere var olan öfkenizi insanların çaresiz anlarındaki hallerine de kusun demedim. En yakınınızın başına gelse nasıl tepki verirdiniz. Veya kendinizin. Empati gğzel şey. Yapabilmemizi dilerim.İyi de 1 yıldır parasını kendisi yönetip oynamamayı kendi iradesiyle gerçekleştirmemiş ki. Annesi gibi eliniz üstünde olmuş. Bu durumda nasıl ikna oldunuz? koca koca adamların parasını alıp onların adına yönetince değiştiğini zanneden ne çok kadın var.
Malesef farkındayım bir yol bir çıkış bulurum umarım.Az da değilmiş. Küçük miktarlar olsa çok sorun etme derdim ama her seferinde böyle büyük paralarla oynaması sıkıntı. Bununda kumar bağımlılığından bir farkı yok malesef. Valla ne desem bilemedim. Söz vermiş her seferinde sözünden dönmüş.
Gördüğünüz gibi ikna olmamışım bekliyordum sanırım diyorum.
Parasını yönettiğim için emindim demiyorum. Burada ne kadar öfkeli kadın var. Ortak hesabımızdaydı parası paraya el koyma durumu yok. Bunu dememdeki amaç gelirimizi giderimizi biliyorduk. Yoksa her şeyinden haberim varken se yapabilirdi ve yaptı. Gördüğünüz gibi ikna olmamışım bekliyordum sanırım diyorum. Sizden tozpembe hayaller kurdurun demediğim gibi içinizde başka şeylere var olan öfkenizi insanların çaresiz anlarındaki hallerine de kusun demedim. En yakınınızın başına gelse nasıl tepki verirdiniz. Veya kendinizin. Empati gğzel şey. Yapabilmemizi dilerim.
sizi bu kısmı mı rahatsız etti gerçektenO zaman 1 yıldır sorun olmadığı için bebek düşündüm de demeyin lütfen.Olur filozof sarı limon hanımefendi paylaştığım duygu durumumdaki ruh analizleme isteğimi geri çevirmeyip cümlelerimde yanlışlarımı bulduğunuz için sağ olun ama sizin fikrinize ihtiyacım yok. Gülmelerinizi kendinize saklayın. Hayat bu belli olmaz fazla büyük konuşmayın derim.
Gözünü korkutsan işe yarar mı. 1 yıl durmuş sonuçtaMerhaba arkadaşlar. Buraya yazarken içimde bir kor olduğunu size hatırlatmak isterim ki o şekilde cevap verin. Eşimle altı yıl önce tanıştık. Nişanlanmadan önce iddia oynadığını öğrendim. Tam ne olduğunu anlamadan ayrılık kararı alacakken annesi aramıza girdi bir şekilde düzelttik. Babasını kaybetmişti. Düğün masraflarımız için kendini yalnız hissettiğine bunun için bu yola başvurduğuna inanıp merhamet duymak istedim belkide. Nişanlılığım zor geçti maddi anlamda. Annesi çok fazla aileyi çekip çevirebilen bir kadın da değil. Eşimin yalnız olduğu duygusu beni de hatta ailemi de kapladı,bırakamadım. Bu arada kavgalarımız oluyordu çoğa yakınının temelinde maddiyat vardı tabi ufak tefek başka şeyler de vardı. Nişanlıyken küçük miktarlarda oynadığını öğrendim nişanı atmak istediğimi ailemle konuştum destek oldular fakat yine eşime ve çaresiz duruşuna inanıp barıştık. Annem çocuk ne yapacağınj bilmiyor şaşırmış gibi dedi yani evimize geldi üzüldük annem de bende.( Bu arada rol yapan bir adam düşünmeyin gerçekten iyi dürüst bir insan başka kusuru yok diyebilirim bu da beni de ailemi de her seferinde onu anlamaya çalışmaya itti belki de bilmiyorum) Sonrasında aileme yeminler etti barıştık. Bu arada eşim son oynadığı iddia yı benimle kavga edip oynadığını yani bana sinirlenip buna yöneldiğini söyledi. Tabiki mantıklı değildi. Savunması hep bu şekilde. Neyse.. Evlendik 8 ay oldu bir buçuk aylık hamileyim. Parasını bana gönderdi bir yıldır ben biriktirdim. Gelefonunu hiç kaçırmaz bir yıldır böyle bir şey yoktu.Geçenlerde çok büyük bir tartışma çıktı aramızda. Yaralayıcı ve kötüydü. Üzerinden üç hafta geçti bir sabah bana sana geleceğimizle ilgili bir şey söylemem gerek dedi. Sana verdiğim sözü tutamadım iddia oynadım dedi. Dünyam başıma yıkıldı ama bir yandan da bunun olacağını biliyordum sanki. Eskiden olsa ağlar sızlardım. Ağlamak bile istemedim. Şimdi hamileyim altı haftalık. Bir yıldır karşıma sorun gelmediği için de çocuk düşündüm. Bıraktı bitti sandım yada öyle olsun istedim.. Ben ne yapmalıyım. Eskiden tektim çekip gitmek kolaydı. Onda bile gidemedim. Ama şimdi gitmek geliyor içimden. Bebek ne olacak ne yapmalıyım çok yorgun ve bitkinim. Ne olur bir akıl verin…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?