- 1 Mart 2007
- 6.089
- 12.463
- 773
- 37
- Konu Sahibi Olmasaneolurdu
Çözüm kısıtlama davası

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar. Buraya yazarken içimde bir kor olduğunu size hatırlatmak isterim ki o şekilde cevap verin. Eşimle altı yıl önce tanıştık. Nişanlanmadan önce iddia oynadığını öğrendim. Tam ne olduğunu anlamadan ayrılık kararı alacakken annesi aramıza girdi bir şekilde düzelttik. Babasını kaybetmişti. Düğün masraflarımız için kendini yalnız hissettiğine bunun için bu yola başvurduğuna inanıp merhamet duymak istedim belkide. Nişanlılığım zor geçti maddi anlamda. Annesi çok fazla aileyi çekip çevirebilen bir kadın da değil. Eşimin yalnız olduğu duygusu beni de hatta ailemi de kapladı,bırakamadım. Bu arada kavgalarımız oluyordu çoğa yakınının temelinde maddiyat vardı tabi ufak tefek başka şeyler de vardı. Nişanlıyken küçük miktarlarda oynadığını öğrendim nişanı atmak istediğimi ailemle konuştum destek oldular fakat yine eşime ve çaresiz duruşuna inanıp barıştık. Annem çocuk ne yapacağınj bilmiyor şaşırmış gibi dedi yani evimize geldi üzüldük annem de bende.( Bu arada rol yapan bir adam düşünmeyin gerçekten iyi dürüst bir insan başka kusuru yok diyebilirim bu da beni de ailemi de her seferinde onu anlamaya çalışmaya itti belki de bilmiyorum) Sonrasında aileme yeminler etti barıştık. Bu arada eşim son oynadığı iddia yı benimle kavga edip oynadığını yani bana sinirlenip buna yöneldiğini söyledi. Tabiki mantıklı değildi. Savunması hep bu şekilde. Neyse.. Evlendik 8 ay oldu bir buçuk aylık hamileyim. Parasını bana gönderdi bir yıldır ben biriktirdim. Gelefonunu hiç kaçırmaz bir yıldır böyle bir şey yoktu.Geçenlerde çok büyük bir tartışma çıktı aramızda. Yaralayıcı ve kötüydü. Üzerinden üç hafta geçti bir sabah bana sana geleceğimizle ilgili bir şey söylemem gerek dedi. Sana verdiğim sözü tutamadım iddia oynadım dedi. Dünyam başıma yıkıldı ama bir yandan da bunun olacağını biliyordum sanki. Eskiden olsa ağlar sızlardım. Ağlamak bile istemedim. Şimdi hamileyim altı haftalık. Bir yıldır karşıma sorun gelmediği için de çocuk düşündüm. Bıraktı bitti sandım yada öyle olsun istedim.. Ben ne yapmalıyım. Eskiden tektim çekip gitmek kolaydı. Onda bile gidemedim. Ama şimdi gitmek geliyor içimden. Bebek ne olacak ne yapmalıyım çok yorgun ve bitkinim. Ne olur bir akıl verin…
Aklıma geldi..Çözüm kısıtlama davası![]()
Benim kocam da kumar bağımlısı 6 aydır oynamıyor çok kötü bir durum gerçekten herkesin arkasında ailesi de durmuyor ki boşansın bende arkamda kimse olmadığı için boşanamıyorum.Merhaba arkadaşlar. Buraya yazarken içimde bir kor olduğunu size hatırlatmak isterim ki o şekilde cevap verin. Eşimle altı yıl önce tanıştık. Nişanlanmadan önce iddia oynadığını öğrendim. Tam ne olduğunu anlamadan ayrılık kararı alacakken annesi aramıza girdi bir şekilde düzelttik. Babasını kaybetmişti. Düğün masraflarımız için kendini yalnız hissettiğine bunun için bu yola başvurduğuna inanıp merhamet duymak istedim belkide. Nişanlılığım zor geçti maddi anlamda. Annesi çok fazla aileyi çekip çevirebilen bir kadın da değil. Eşimin yalnız olduğu duygusu beni de hatta ailemi de kapladı,bırakamadım. Bu arada kavgalarımız oluyordu çoğa yakınının temelinde maddiyat vardı tabi ufak tefek başka şeyler de vardı. Nişanlıyken küçük miktarlarda oynadığını öğrendim nişanı atmak istediğimi ailemle konuştum destek oldular fakat yine eşime ve çaresiz duruşuna inanıp barıştık. Annem çocuk ne yapacağınj bilmiyor şaşırmış gibi dedi yani evimize geldi üzüldük annem de bende.( Bu arada rol yapan bir adam düşünmeyin gerçekten iyi dürüst bir insan başka kusuru yok diyebilirim bu da beni de ailemi de her seferinde onu anlamaya çalışmaya itti belki de bilmiyorum) Sonrasında aileme yeminler etti barıştık. Bu arada eşim son oynadığı iddia yı benimle kavga edip oynadığını yani bana sinirlenip buna yöneldiğini söyledi. Tabiki mantıklı değildi. Savunması hep bu şekilde. Neyse.. Evlendik 8 ay oldu bir buçuk aylık hamileyim. Parasını bana gönderdi bir yıldır ben biriktirdim. Gelefonunu hiç kaçırmaz bir yıldır böyle bir şey yoktu.Geçenlerde çok büyük bir tartışma çıktı aramızda. Yaralayıcı ve kötüydü. Üzerinden üç hafta geçti bir sabah bana sana geleceğimizle ilgili bir şey söylemem gerek dedi. Sana verdiğim sözü tutamadım iddia oynadım dedi. Dünyam başıma yıkıldı ama bir yandan da bunun olacağını biliyordum sanki. Eskiden olsa ağlar sızlardım. Ağlamak bile istemedim. Şimdi hamileyim altı haftalık. Bir yıldır karşıma sorun gelmediği için de çocuk düşündüm. Bıraktı bitti sandım yada öyle olsun istedim.. Ben ne yapmalıyım. Eskiden tektim çekip gitmek kolaydı. Onda bile gidemedim. Ama şimdi gitmek geliyor içimden. Bebek ne olacak ne yapmalıyım çok yorgun ve bitkinim. Ne olur bir akıl verin…
Bir de bunu çok iyi birşeymiş gibi göstermeleri var. Bak oynadım para getirdim bak oynadım kazandım altın aldım kumardan kazanmasam nerden bulurduk bilmem ne diye..Merhaba arkadaşlar. Buraya yazarken içimde bir kor olduğunu size hatırlatmak isterim ki o şekilde cevap verin. Eşimle altı yıl önce tanıştık. Nişanlanmadan önce iddia oynadığını öğrendim. Tam ne olduğunu anlamadan ayrılık kararı alacakken annesi aramıza girdi bir şekilde düzelttik. Babasını kaybetmişti. Düğün masraflarımız için kendini yalnız hissettiğine bunun için bu yola başvurduğuna inanıp merhamet duymak istedim belkide. Nişanlılığım zor geçti maddi anlamda. Annesi çok fazla aileyi çekip çevirebilen bir kadın da değil. Eşimin yalnız olduğu duygusu beni de hatta ailemi de kapladı,bırakamadım. Bu arada kavgalarımız oluyordu çoğa yakınının temelinde maddiyat vardı tabi ufak tefek başka şeyler de vardı. Nişanlıyken küçük miktarlarda oynadığını öğrendim nişanı atmak istediğimi ailemle konuştum destek oldular fakat yine eşime ve çaresiz duruşuna inanıp barıştık. Annem çocuk ne yapacağınj bilmiyor şaşırmış gibi dedi yani evimize geldi üzüldük annem de bende.( Bu arada rol yapan bir adam düşünmeyin gerçekten iyi dürüst bir insan başka kusuru yok diyebilirim bu da beni de ailemi de her seferinde onu anlamaya çalışmaya itti belki de bilmiyorum) Sonrasında aileme yeminler etti barıştık. Bu arada eşim son oynadığı iddia yı benimle kavga edip oynadığını yani bana sinirlenip buna yöneldiğini söyledi. Tabiki mantıklı değildi. Savunması hep bu şekilde. Neyse.. Evlendik 8 ay oldu bir buçuk aylık hamileyim. Parasını bana gönderdi bir yıldır ben biriktirdim. Gelefonunu hiç kaçırmaz bir yıldır böyle bir şey yoktu.Geçenlerde çok büyük bir tartışma çıktı aramızda. Yaralayıcı ve kötüydü. Üzerinden üç hafta geçti bir sabah bana sana geleceğimizle ilgili bir şey söylemem gerek dedi. Sana verdiğim sözü tutamadım iddia oynadım dedi. Dünyam başıma yıkıldı ama bir yandan da bunun olacağını biliyordum sanki. Eskiden olsa ağlaidr sızlardım. Ağlamak bile istemedim. Şimdi hamileyim altı haftalık. Bir yıldır karşıma sorun gelmediği için de çocuk düşündüm. Bıraktı bitti sandım yada öyle olsun istedim.. Ben ne yapmalıyım. Eskiden tektim çekip gitmek kolaydı. Onda bile gidemedim. Ama şimdi gitmek geliyor içimden. Bebek ne olacak ne yapmalıyım çok yorgun ve bitkinim. Ne olur bir akıl verin…
Off bu kötüymüş özellikle faizler bu durumdayken, bu ekonomideOrtak hesabımız var oradan almaz zaten kendi kartından kredi çekiyor. Malesef kredi ile oluyor.
Kimse bir şey demez aslında bende çalışıyorum fakat işte bebek..Benim kocam da kumar bağımlısı 6 aydır oynamıyor çok kötü bir durum gerçekten herkesin arkasında ailesi de durmuyor ki boşansın bende arkamda kimse olmadığı için boşanamıyorum.
Kürtaj mevzusunu ciddiye almıyor. Bebek deyince gözleri doluyor. Ben yıllardır hep baba olma hayali kurdum diyor. Kalp atışını duyduk randevu günümüzdü gözler doldu doktordan çıktık iç çekti gözleri doldu yine kendi de mutlu değil bu halden gibi of öyle aradayım ki…Off bu kötüymüş özellikle faizler bu durumdayken, bu ekonomidekürtaj meselesini çıtlatsanız, sonuçta çocuğunuz için doğru baba olmadığını düşünüyorsanız en doğrusu bu da olabilir, hem korkutur gözünü belki..
Benimde 11 aylık oğlum var tatlm senden daha büyük sorunlarımda var ama malesef gidecek yer yok kendi ailemde sıkıntılı. Yanlış bir evlilik yaptıysam ailemin de payı var zaten beni iyi yetiştirseydiler bende tercihlerimi ona göre yapardım heralde gibi geliyor banaKimse bir şey demez aslında bende çalışıyorum fakat işte bebek..
Kazandığı yok ki kazandım deyip getirse de benşm için aynı şey bunu biliyor. Ben giden paraya değil var olan alışkanlığa canımı acıtıyorum. Para da gitmesin tabiki ama hiç bir para miktarı yok ki güveni geri versin. Aleni bir oynama ve oynamayı savunma yok.Bir de bunu çok iyi birşeymiş gibi göstermeleri var. Bak oynadım para getirdim bak oynadım kazandım altın aldım kumardan kazanmasam nerden bulurduk bilmem ne diye..
Allah yardımcınız olsun sizin de mutsuz bir yuva ömrü solduruyor. Çekip giderken kimseye ihtiayacımız yok bir iş bulunur elbet. Ben çok şükür bırakabilecek durumdayım işim var ama ne yapacağımı bilemiyorum bebeğin olması bu durumda beni düşündüren..Benimde 11 aylık oğlum var tatlm senden daha büyük sorunlarımda var ama malesef gidecek yer yok kendi ailemde sıkıntılı. Yanlış bir evlilik yaptıysam ailemin de payı var zaten beni iyi yetiştirseydiler bende tercihlerimi ona göre yapardım heralde gibi geliyor bana
Allah yardımcınız olsun sizin de mutsuz bir yuva ömrü solduruyor. Çekip giderken kimseye ihtiayacımız yok bir iş bulunur elbet. Ben çok şükür bırakabilecek durumdayım işim var ama ne yapacağımı bilemiyorum bebeğin olması bu durumda beni düşündüren..
Allah yardımcınız olsun sizin de mutsuz bir yuva ömrü solduruyor. Çekip giderken kimseye ihtiayacımız yok bir iş bulunur elbet. Ben çok şükür bırakabilecek durumdayım işim var ama ne yapacağımı bilemiyorum bebeğin olması bu durumda beni düşündüren..
Tazminat talep et boşanırsan çektiğin sıkıntıya değsin napcan başkaAllah yardımcınız olsun sizin de mutsuz bir yuva ömrü solduruyor. Çekip giderken kimseye ihtiayacımız yok bir iş bulunur elbet. Ben çok şükür bırakabilecek durumdayım işim var ama ne yapacağımı bilemiyorum bebeğin olması bu durumda beni düşündüren..
Ailemizin yaptığımız her şeyde payı var ama ailenin payı var demek aile yüzünden böyle olduk demek değildir. Bu mantıkla her iyiliğimiz onlar sayesinde, her kötülüğümüz onlar yüzünden olur.Benimde 11 aylık oğlum var tatlm senden daha büyük sorunlarımda var ama malesef gidecek yer yok kendi ailemde sıkıntılı. Yanlış bir evlilik yaptıysam ailemin de payı var zaten beni iyi yetiştirseydiler bende tercihlerimi ona göre yapardım heralde gibi geliyor bana
Beni daha çok kumar oynarken yalnız kaldığım günler canımı sıkıyordu çok ihmal ettiği oldu beni ama genede seviyorum adamı çok üstünde durmamaya çalışıyorum yaptıgı hataların annem hep adam gibi adam yok elinizdekinin kıymetini bilin der ben kocama hep diyorum ki dua et ki hala seviyorum seni ne zaman sevgim biter işte o zaman kork çünkü çok çektiririm sana diyeKazandığı yok ki kazandım deyip getirse de benşm için aynı şey bunu biliyor. Ben giden paraya değil var olan alışkanlığa canımı acıtıyorum. Para da gitmesin tabiki ama hiç bir para miktarı yok ki güveni geri versin. Aleni bir oynama ve oynamayı savunma yok.
Valla canm şuan boşanmak istesem kabul etmiyorlar ama bundan iyisi yok elinizdekinin kıymetini bilin diyorlar çocugumda çok küçük çalışamıyorum da anca çocugum büyüyünce kendim için çocugum için bişey yapabilirim ailenin de gerçekten küçümsenmeyecek kadar rolü var çocuk yetiştirmekte ilerde o çocuklar büyüyünce yanlış kararlar alıyorAilemizin yaptığımız her şeyde payı var ama ailenin payı var demek aile yüzünden böyle olduk demek değildir. Bu mantıkla her iyiliğimiz onlar sayesinde, her kötülüğümüz onlar yüzünden olur.
20 yaşını geçmiş ve evlenecek kadar yetişkin olmuş insanlar kendi tercihlerinin sorumluluğunu alabilmeli. Kendilerini yetiştirmek için çabalayabilmeli. Sadece ailemin yüzünden oldu diyerek sorumluluk almaktan kaçtıkça ancak kendinizi yok sayarsınız ve aynı hatalara devam edersiniz.
Demişsiniz ki bu huyundan başka kötü huyu yok. Evet bu bir bağımlılık evet bıraktırmak çok zor ama en azından maaşını size verebilmiş. Bu çok önemli bir adım.Aklıma geldi..
şöyle anlatayım, bir tanıdığım var, kızı daha 15-16 yaşındayken 30 yaşını geçmiş birine sattı babası. Onlar başlık parası diyor ama bunun adı satmak çünkü kız adamı tanımıyordu ve evlenmek istemiyordu. Şimdi bu kızda neredeyse tüm suç ailenin çünkü kızı eve hapsedip sattılar, ne bir eğitim var, ne insan yerine koymak var. Kız şu an 25 yaşında, evlenmeyi anne olmayı ben istemedim diye tüm gün telefonunda, hiçbir şeyle ilgilenmiyor. Oysa ki inadı bırakıp gözünü açsa liseyi açıktan bitirebilir, işe girebilir, bunlara imkanı var aslında. Bunları yapmaması kendi sorumluluğunda olan bir şey. Senin hikayende de ailen eminim ki kötü etkilemiştir, "en iyisi bu" ne demek yani. Ama seni adamla zorla evlendirmedilerse evliliğinden aileni sorumlu tutarak bir yere varamazsın. Kendi hataların da olduğunu kabul etmen gerek, ailen çocukken kötu yetiştirdi de kötü karar alıyorsan artık yetişkinsin, kendine doğrusunu öğretmekle sorumlusun. Aileni değiştiremezsin ama kendi hatanı anlayıp değiştirebilirsin.Valla canm şuan boşanmak istesem kabul etmiyorlar ama bundan iyisi yok elinizdekinin kıymetini bilin diyorlar çocugumda çok küçük çalışamıyorum da anca çocugum büyüyünce kendim için çocugum için bişey yapabilirim ailenin de gerçekten küçümsenmeyecek kadar rolü var çocuk yetiştirmekte ilerde o çocuklar büyüyünce yanlış kararlar alıyor
Haklısınız..Demişsiniz ki bu huyundan başka kötü huyu yok. Evet bu bir bağımlılık evet bıraktırmak çok zor ama en azından maaşını size verebilmiş. Bu çok önemli bir adım.
Bir bağımlıya destek bazen zorlama ile de sonuç veriyor. Vasiliğini alırsanız kredi çekmesine engel olursunuz.