- 17 Haziran 2011
- 5.446
- 3.151
- 373
selam kızlar,okuyanlar belkı bılır benım derdımı,evleneli 3 ay olacak..
kendımı kafeste hissediyorum,kıskanc ve aile dışında paylaşımı sıfır bi eşe sahibim,
eşler birlikte hareket eder mantıgıyla herseyı bırlıkte yapmaya çalışan,ben onsuz bi planyapmak istesem ortalıgı ayaga kaldıran birisi.
kavgalarımız cok oldu bu aralar biraz durulduk iyiyiz ama benım içimde bişeyler eksik,yaşadıklarımdan mıdır nedır heran çekıp gidebilme potansıyelım oldugunu hissediyorum..
acaba benmı abartıyorum,yada istediklerim evlenmiş bi bayan için lüks isteklermi??
içimde çok sey biriktirdim sanırım,mutlu degılım.
ideal eş ve evlılıgın nasıl olması gerektıgını çözemıyorum,sınırlarımı çizemıyorum..
benliğimi yitirdigimi hissediyorum,
çevremden buldunda bunuyosun yada kendıne dert arıyosun diyenlerde var
özgürlük herşeydir boşa gitsin diyenlerde..
bense ikilemdeyım artık ne istedigimi özgürlüğüm mü yoksa yuvammı
karar veremıyorum..
kendımı kafeste hissediyorum,kıskanc ve aile dışında paylaşımı sıfır bi eşe sahibim,
eşler birlikte hareket eder mantıgıyla herseyı bırlıkte yapmaya çalışan,ben onsuz bi planyapmak istesem ortalıgı ayaga kaldıran birisi.
kavgalarımız cok oldu bu aralar biraz durulduk iyiyiz ama benım içimde bişeyler eksik,yaşadıklarımdan mıdır nedır heran çekıp gidebilme potansıyelım oldugunu hissediyorum..
acaba benmı abartıyorum,yada istediklerim evlenmiş bi bayan için lüks isteklermi??
içimde çok sey biriktirdim sanırım,mutlu degılım.
ideal eş ve evlılıgın nasıl olması gerektıgını çözemıyorum,sınırlarımı çizemıyorum..
benliğimi yitirdigimi hissediyorum,
çevremden buldunda bunuyosun yada kendıne dert arıyosun diyenlerde var
özgürlük herşeydir boşa gitsin diyenlerde..
bense ikilemdeyım artık ne istedigimi özgürlüğüm mü yoksa yuvammı
karar veremıyorum..